Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineWar v.2[24/7][No-WL][No-premium][Survival+Factions+mcMMO]System bóstwa i kataklizmów!

Hrabia Rybeusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetny serwer a pomysł ze admin gra boga i zdawanie darów to coś pięknego naprawdę gratuluje pomysłu polecam serwer jak najbardziej Oby tak dalej !!

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beznadzieja nie ma NETHERU a admin daje itemy np. brodawki .

+ Ignorancja , bo mowie ze bez sensu server bez netheru , a admin do mnie : "to idz sobie narzekaj na inny serv nq"

Tak to jest jak się nie przeczyta na forum naszym o co naprawdę chodzi, nie ma netheru-tak to prawda, za to jest system bóstwa, budujesz świątynie i w niej składasz dary następnie admin daję Ci w zamian coś co można zdobyć w netherze, więc jest o wiele łatwiej :_) Niepodoba się to idź na inny serwer z netherem i męcz się żeby znaleźć brodawki i pokonać płomyki :( U nas wystarczy złożyć sowitą ofiarę ;D

Opublikowano

Beznadzieja nie ma NETHERU a admin daje itemy np. brodawki .

+ Ignorancja , bo mowie ze bez sensu server bez netheru , a admin do mnie : "to idz sobie narzekaj na inny serv nq"

Mylisz się, żaden Admin nie napisał czegoś takiego w ostatnim tygodniu, może pomyliłeś linijki, ponieważ kojarzę aby to jeden z graczy coś podobnego napisał ;)

Opublikowano

Serwer beznadziejny, ledwo się pojawiasz już zostajesz zabity, jeden z adminów to cham i nie powiem co, nabija się z nicku: mam nick Awatr zamiast Avatar bo tak mi się podoba i jeszcze się z niego śmieje,

nie polecam.

Opublikowano

Serwer beznadziejny, ledwo się pojawiasz już zostajesz zabity, jeden z adminów to cham i nie powiem co, nabija się z nicku: mam nick Awatr zamiast Avatar bo tak mi się podoba i jeszcze się z niego śmieje,

nie polecam.

Survial to survial! Jeżeli pvp jest ON to dlaczego mamy Cię nie zabijać. Ja gram tam od prawie tygodnia i jakoś nie przydarzyło mi się usłyszeć chamstwa ze strony adminów. Ale widząc twoją ilość postów (3) to jakoś od razu przestało mi się chcieć wierzyć... <_<

Ja osobiście polecam serwer i pozdrawiam adminów ;)

Opublikowano

Survial to survial! Jeżeli pvp jest ON to dlaczego mamy Cię nie zabijać. Ja gram tam od prawie tygodnia i jakoś nie przydarzyło mi się usłyszeć chamstwa ze strony adminów. Ale widząc twoją ilość postów (3) to jakoś od razu przestało mi się chcieć wierzyć... <_<

Ja osobiście polecam serwer i pozdrawiam adminów ;)

To że mam mało postów to nie znaczy że kłamię-mam ich tyle tylko dlatego że nie spamuje jak dziecko pod każdym tematem żeby nabić posty

,a sądząc po twojej liczbie postów:

168 postów

to albo jesteś właśnie spamującym dzieckiem albo jesteś tutaj już dosyć długo.

Opublikowano

[..]

to albo jesteś właśnie spamującym dzieckiem albo jesteś tutaj już dosyć długo.

Rejestracja - marzec 2011, czas online - niecałe 4 dni. Wszystko pisze na profilu, proszę nie obrażaj mnie... Widziałem kiedyś gościa co miał czas spędzony online 1 dzień i prawie 1,5k postów a ty mnie tutaj wyzywasz od spamu. <_<

Opublikowano

Zapraszam ponownie na serwer, zmieniłem parę rzeczy, teraz wykupując usługę premium dostajesz latającą wyspe + diamentowy kilof i diamentową łopatę. Wgrałem również plugin DragonTravel, aby móc podróżować smokiem wystarczy wykupić taką usługę na stałe.

Opublikowano

Mała aktualizacja:

niektórych graczy irytowało że gdy wykupi się smoka można nim podróżować do jakiego chce się gracza, ta opcja już nie działa :)

Opublikowano

NIE POLECAM ! admin zlewa na ludzi, na forum nie wchodzi, na rozpatrzenie podania czekam 3 dzien juz, ma ts nie mozna z zadnym pogadac, poniewaz siedza na kanale z haslem, a jak pisze na priv to totalna olewka, do tego dostalem bana na 1 nick za to ze w jaskini bylo ciemno i wg admina to swiadczy o x rayu ,a mowilem mu 100 razy zeby poczytal do czego sluzy program gamma adjuster, na 2 nicku dostalem bana za "kill aure" w czasie gdy kopalem szyb 1x1 w dol super breakerem, a z tego co mi wiadomo to zaden z adminow nie ma wiecej niz 14 lat

Opublikowano

NIE POLECAM ! admin zlewa na ludzi, na forum nie wchodzi, na rozpatrzenie podania czekam 3 dzien juz, ma ts nie mozna z zadnym pogadac, poniewaz siedza na kanale z haslem, a jak pisze na priv to totalna olewka, do tego dostalem bana na 1 nick za to ze w jaskini bylo ciemno i wg admina to swiadczy o x rayu ,a mowilem mu 100 razy zeby poczytal do czego sluzy program gamma adjuster, na 2 nicku dostalem bana za "kill aure" w czasie gdy kopalem szyb 1x1 w dol super breakerem, a z tego co mi wiadomo to zaden z adminow nie ma wiecej niz 14 lat

Po pierwsze to nie mamy żadnego kanał team speak więc o czym ty w ogóle mówisz? Również dziwią się me oczy gdy mówisz o jakimś podaniu o którym nic nie słyszałem, reszta to również bzdety więc to świadczy że albo sobie pomyliłeś tematy serwerów albo nie powiem co...

Opublikowano

@2x up, pewnie mowiles do opos2411'a. Ale on zlewa kazdego a wiec nie przejmuj sie i racja, juz zaden admin nie ma powyzej 14 lat. ;)

Opublikowano

@2x up, pewnie mowiles do opos2411'a. Ale on zlewa kazdego a wiec nie przejmuj sie i racja, juz zaden admin nie ma powyzej 14 lat. ;)

Jak mógł mówić do niego skoro nie mamy team speaka? Niestety muszę Cię zmartwić bo mój wiek jest większy niż 14 lat, a wy nie udawajcie profesjonalnych wykrywaczy wieku który myślą że powiedzą że ktoś ma 14 lat i się w ten sposób dowartościowuje...i przestań odświeżać nie swój temat były adminie...

Opublikowano

Szczerze polecam serwer, ogarnięty admin co widać po pluginach i działaniu serwera. Antyxray + frakcje powodują, że jest to najlepszy serwer w swojej klasie.

Zapraszam!

:)
Opublikowano

Szczerze polecam serwer, ogarnięty admin co widać po pluginach i działaniu serwera. Antyxray + frakcje powodują, że jest to najlepszy serwer w swojej klasie.

Zapraszam!

Popieram ale niestety są lagi CZASAMI co nie zmienia faktu że serwer jest fajny:)

Przez nie bym prawie padł. Miałem full hp , nagle zatrzymuje sie gra a tu 0,5 serduszka... dwa creepery wybuchly i szkielet strzelał xD

pedodres3.png

Opublikowano

Rybeusz, ok juz nie jestem adminem, ale to odrazu musi oznaczac, ze mam gdzies losy tego serwera - dlatego odswiezam temat. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...