Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineWar v.2[24/7][No-WL][No-premium][Survival+Factions+mcMMO]System bóstwa i kataklizmów!

Hrabia Rybeusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjanowa.png

Witam was po raz drugi, zmodyfikowałem trochę nasz serwer dzięki czemu zabawa jest lepsza. Chciałem powiadomić również że błędy przez które niektóre osoby traciły cały swój dobytek przez wylogowanie się nie są spowodowane złą konfiguracją pluginów, jest to winna bukkita i jego niestabilnej wersji, takie błędy występują również na innych serwerach więc proszę z góry nie pirtolić mi tu że takie coś was spotkało...

Na serwerze panują również pewne zasady więc jeśli się do nich nie dostosujesz to dostaniesz bana i proszę wtedy aby nie walić głupich komentarzy że admin "nieogar i banują za nic", nie nie banujemy za nic, na serwerze jest również możliwość dość tanio zakupu usługi premium-jest zrównoważona, kupujący dostaje małą latającą wyspę lub szklaną strefę pod wodą.

Wgrany jest również Orebfuscator więc jeśli chcesz pograć na serwerze bez cheaterów to zapraszam.

Serwer postawiony na wersji 1.2.4!

Ip: s23.mineserv.eu:49940

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ref

Gdy tylko pojawi się możliwość aktualizacji wersji silnika na nowszą na mineserv, od razu to uczynię, a tymczasem zapraszam wszystkich którzy posiadają jeszcze wersję 1.2.3.

Opublikowano

Serwer jest na naprawdę wysokim poziomie szybkości ;) Świetna administracja, udana mapa... Zostały wgrane cudowne pluginy Fractions oraz mcMMO co daje naprawdę świetną zabawę.

Jako Administrator Serwera POLECAM SERDECZNIE !!

@refresh

Edit: IP: 23.mineserv.eu:49990 jak komuś się nie chce przpisywać

Opublikowano

@ref

Dodam że na serwerze jest zainstalowany plugin Orebfuscator dzięki któremu na serwerze nie działa xray, dzięki temu na serwerze naprawdę ciężko spotkać kogoś z całym diaxowym eq, no chyba że admina :)

Opublikowano

niezbyt polecam fabult zero jak pytam o frakcje admin pyta sie mnie "frakcje? niewiem "

ocena 5/10

TO PROSTE JAK BUDOWA CREEPERA !!!!

daj plusika daj plusika bo podam creeperom koordy twojego domu

Opublikowano

niezbyt polecam fabult zero jak pytam o frakcje admin pyta sie mnie "frakcje? niewiem "

ocena 5/10

Oj chyba Ci się coś pomyliło, zrób screena bo nie przypominam sobie aby coś takiego zaistniało ;)

Opublikowano

:/ teraz mi o screenie mowisz :)

TO PROSTE JAK BUDOWA CREEPERA !!!!

daj plusika daj plusika bo podam creeperom koordy twojego domu

Opublikowano

Beznadzieja nie ma NETHERU a admin daje itemy np. brodawki .

+ Ignorancja , bo mowie ze bez sensu server bez netheru , a admin do mnie : "to idz sobie narzekaj na inny serv nq"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...