Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shain.pl [DEDYK] [PL]

Pastor.Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skąd niby to wiesz .. jest na ss u chandlarzy ..

HAHAHA , ja pierdole jak można napisać " chandlarzy " ?

tak wgl napisałeś " nie podoba sie to nie pisz " a od czego jest kurwa forum

mam nadzieje że te bony 6/7 będą tanie , i zmiencie w prezce godzine otwarcia jest 18

NJxbd4x.png

Opublikowano

ahahhahaha , kd 80% strasze..

Odezwali się ci którzy nie wiedzą jakie będą bony , jak te kd zrobić , jakie HP będzie w nowych itemach , jaki abs będzie w nowych tarczach

Pzdr.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

ta akurat a nie przypadkiem ty? dostaniesz te 100sm .. co ludzi w chuja ladujesz?...

@ hahaha brak potek u handlarzy? ;f

Opublikowano

Poprosimy o jakiś launcher ...

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

no prosze ZlyDotyk z otherworld2 ;] ja może wam launchera zrobie i wstawie

Na jaki hosting wrzucić wam launcher? on ma 270MB coś kolo tego , ale zawiera najwazniejsze pliki potrzebne do gry ( Wszystkie itemy . wszystkie ikony itemów , wszystkie mapy oraz wszystkie potworki! )

Opublikowano

juz wam daje launchera juz sie wrzuca na hosting.. podajcie jakies fajne stronki z hostingiem bo mi sie za 30 minut wrzuci ten launcher =( a wydaje mi sie że chcielibyście zagrać na starcie .. chociaż wydaje mi sie że o równej 15 nie wystartuje każdy server ma przedlużenie z kilkanaście minut ..

Opublikowano

Ja i tak wrzucam mojego launchera :> który bedzie zawierał też najważniejsze pliki do gry ( Wszystkie itemy . wszystkie moby , metki , bossy , wszystkie mapy)

PODAJCIE JAKIŚ HOSTING NA KTÓRY SZYBKO SIE WRZUCA PLIKI!!! prócz WUPLOAD bo mi po 70kb/s wrzuca ..

poki co tym ktorzy chcieli launchera polecam od vampira , ja wam wrzuce folder pack z waznymi plikami ktory bedzie mial okolo 260MB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...