Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto mógłby być tak okrutnym ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że większość ma ból dupy, sam nie wiem czemu, bo filmik zabawny. W 1:11 widać jak chyba głowa się turla ( czy coś?), więc nie ma co opłakiwać tylko śmiać się z psa, któremu odpadła głowa i reszta ciała! Btw. przez pierwsze 5 minut dobra beka, ledwo z krzesła nie spadłem.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

wykurwiaj glupi gimbie jak nie masz serca to spierdalaj -,- nikomu nie zaimponujesz swoim postem

A Ty za to nie zaimponujesz swoimi słowami.

A jeśli tak strasznie chce Ci się płakać to idź i ich najeb a nie łamiesz palce na klawiaturze.

Te filmy były tyle razy przerzucane że aż z tego powodu bardziej mi się płakać chce.

Btw. to nie ten film ale takich powinni zapierdolić żywcem :D

Uuu...

Nie spodziewaliście się że wrócę :D

Ale jednak jestem :)

Opublikowano

Widzę, że większość ma ból dupy, sam nie wiem czemu, bo filmik zabawny. W 1:11 widać jak chyba głowa się turla ( czy coś?), więc nie ma co opłakiwać tylko śmiać się z psa, któremu odpadła głowa i reszta ciała! Btw. przez pierwsze 5 minut dobra beka, ledwo z krzesła nie spadłem.

Beke to kurwa możemy mieć jak Tobie ktoś zajebie kopa w głowe tak że Ci odpadnie.

Wkurwiają mnie takie typy jak Ty i z przyjemnością bym takiemu gnojowi dojebał.

Gdyby to była Twoja matka to ciekawe czy byłoby to dalej takie śmieszne?. W końcu jej też by głowa odpadła i turlała się po drodze.

Pierdolnij się w łeb człowieku, tyle Ci mogę polecić.

HBV27j.png

Opublikowano

Tobie bym łeb urwał, też byśmy się pośmiali...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Chodź ciebie damy na tory i niech cie rozjebie i jak ci się od jebie głowa będę się śmiał aż spadnę z krzesła cioto

1332336752-U379973.png

Sygna by

mca.png

Opublikowano

Grzesssiu nie napinaj sie tak chlopaku bo ci mozg ktorego nie masz wybuchnie : ) Ty takze nie roznisz sie niczym od swini bo smierdzisz tak samo. Wyrazilem swoja opinie na ten temat a ty nie musisz z tego powodu plakac i sie zarzekac jakim to ty kurwa obronca tego kundla nie jestes. Skad wiesz ze pies nie zawinil ? Moze pogryzl kogos i ten ktos teraz moze nie ma reki ? Albo ten pies komus ucho odgryzl ? Skad wiesz co przyczynilo sie do tego ze pan tego psa zrobil mu takie cos ? Aaa no tak zapomnialem ! Przeciez ty jestes jasnowidzem.

Gdybym mial psa i ten pies pogryzl by np. moja corke to nie wrzucilbym go pod pociag a zajebal siekiera : ) Byc moze ten kundel pogryzl dziewczyne tego typa ? Nie znasz jego motywacji do tego czynu wiec zamknij dupke i pozdrow papieza.

Edit: Dla mnie zwierze to zwierze - wszystkie licze jednakowo.

Edit 2 : Down@ : Mi chodzi o to ze nie ma roznicy miedzy krowa a psem pod tym wzgledem ze to sa zwierzeta ale nie w tym sensie ze jak pies mnie pogryzie to zabije tez krowe... Naprawde nie wiem jak zryty baniak trzeba miec zeby takie cos wymyslec ;]

Opublikowano

Grzesssiu nie napinaj sie tak chlopaku bo ci mozg ktorego nie masz wybuchnie : ) Ty takze nie roznisz sie niczym od swini bo smierdzisz tak samo. Wyrazilem swoja opinie na ten temat a ty nie musisz z tego powodu plakac i sie zarzekac jakim to ty kurwa obronca tego kundla nie jestes. Skad wiesz ze pies nie zawinil ? Moze pogryzl kogos i ten ktos teraz moze nie ma reki ? Albo ten pies komus ucho odgryzl ? Skad wiesz co przyczynilo sie do tego ze pan tego psa zrobil mu takie cos ? Aaa no tak zapomnialem ! Przeciez ty jestes jasnowidzem.

Gdybym mial psa i ten pies pogryzl by np. moja corke to nie wrzucilbym go pod pociag a zajebal siekiera : ) Byc moze ten kundel pogryzl dziewczyne tego typa ? Nie znasz jego motywacji do tego czynu wiec zamknij dupke i pozdrow papieza.

Idąć twoim tokiem myślenia, Breivik był niewinny. Zaczął strzelać bo mu tłum ludzi z wyspy zabił matkę, czyż nie?

Opublikowano

Taki jest świat i taki najprawdopodobniej będzie. To nie pierwszy ani ostatni raz, więc nie ma się czym ekscytować.

I nie jest to szczyt okrucieństwa, bo chyba nie wiesz do czego ludzie są zdolni :rolleyes:

(...)Przed śmiercią zmuszana była, przez swojego oprawcę, do spożywania kału(...) Nie posiadała warg, zostały one wycięte. (...) Sprawca do dziś nie został odnaleziony.(...)

No więc wiesz...

Mała jest szansa ,że jakieś akcje charytatywne czy coś pomogą z tym walczyć...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

UP

Są ludzie i są psychole, byli i będą, tak jest świat zbudowany. Najbardziej niepokoi mnie jednak, gdy ludzie usprawiedliwiają psycholi...

Opublikowano

Rozjebałbym typa kurwa może przez to że sam mam psa i nie wyobrażam sobie że ktoś robi z nim coś takiego tym bardziej ja.

Ale to tylko pies w Afryce panuje głód. Muszą pić brudną wode i mieszkać w warunkach nie do życia.

Taki jest świat...

Opublikowano

Edit 2 : Down@ : Mi chodzi o to ze nie ma roznicy miedzy krowa a psem pod tym wzgledem ze to sa zwierzeta ale nie w tym sensie ze jak pies mnie pogryzie to zabije tez krowe... Naprawde nie wiem jak zryty baniak trzeba miec zeby takie cos wymyslec ;]

Ja cie znam baranie, Ty jesteś wieczny internetowy napinacz przez kabel od neta i jebie mnie Twoje zdanie.

Zgrywasz cwaniaka a w realu pizda z 150wzrostu i 35kg wagi. Tak w ogóle skąd wiesz że pies zawinił? Skoro już się wypowiadasz na ten temat to przedstaw jakieś dowody, jakiś artykuł w necie czy coś. Zresztą co ja z Tobą będę gadał, z debilami się nie dyskutuje.

HBV27j.png

Opublikowano

Stare to już. Z tego co pamiętam tego typa uniewinnili bo nie miał psa na smyczy... Ogólnie dziwne, ze pies nie slyszal dzwieku nadjezdzajacego pociągu :/. Moje psy by spieprzały do razu i inne tez. No chyba, że był to stary i głuchy pies. Mimo wszystko najbardziej dziwi mnie postawa tego żałosnego kierowcy, który nawet nie wyszedł z samochodu ;/ .

jqeuR.png

Opublikowano

ludzie są pojebani, i tego nie zmienisz jeżeli ktoś jest normalny to ktoś inny jest pojebany...

ale tak pojebanych ludzi rzadko kiedy moge obejrzeć o.O

graphic.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/278205-czy-nie-dac-go-na-krzeslo-elektryczne/

Nie rozumiem na chuj zakladales ten temat. Filmik jest tak stary ze wszyscy o nim slyszeli. Jesli chciales poznac opinie ludzi, poczytac sobie bezsensowne klnięcie to jesteś lamusem, wystarczyło poszukać w google "zabił psa pogaduszki mpc" i tyle. Odswiezyles temat sprzed roku górniku.

jak dla mnie obydwa tematy sa wyczerpane, nie nabijajcie juz sobie postow bezsensownym gadaniem typu "OMFGWTFBBQ CO ZA SKÓRWIEL JAPIERDOLE ;/////////////"

Ćwierćinteligenci, karabinem po nogach zebyscie zmadrzeli.

MASZ TAM MISIU AZ 4 STRONY MOZE SIE NACZYTASZ

@down

to sie naucz szukac

logo_black3.png

Opublikowano

@up nie jestem górnikiem tak jak ty.

@PanZagłady

ten kierowca nawet by nie zdazyl wyjsc pozatym by musial ominac lód bo by sie wyjebal i sam by wpadł pod pociąg

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Przeczytałem tytuł, już wiedziałem że nie będę tego oglądać.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Ja cie znam baranie, Ty jesteś wieczny internetowy napinacz przez kabel od neta i jebie mnie Twoje zdanie.

Zgrywasz cwaniaka a w realu pizda z 150wzrostu i 35kg wagi. Tak w ogóle skąd wiesz że pies zawinił? Skoro już się wypowiadasz na ten temat to przedstaw jakieś dowody, jakiś artykuł w necie czy coś. Zresztą co ja z Tobą będę gadał, z debilami się nie dyskutuje.

Temat jest dla wszystkich ;] Nie odpowiada ci moje zdanie to dodaj mnie do ignorowanych : ) I nie wiem jak ty ale ja do '' forum '' podchodze calkiem spokojnie i nie napinam sie o jakiegos glupiego kundla. Nawet jezeli mialbym tyle wzrostu i wagi ile napisales to nie o tym jest ten temat a tobie brakuje juz chyba literek i pierdolisz glupoty.

Opublikowano

ty jego pies jego sprawa jego odpowiedzialnosc jego problemy ... a wypowiedzi typu wypierdalaj gimbie zostawcie dla siebie to jest dyskusja jesli jest glodny to mu szkoda takiego kawalka miesa jakby jakas krowe zabili i wyrzucili to na wypowiedzi szkoda takiego kawalka miesa nie wypowiedzielibyscie ze jest gosci glupim gimbem cokolwiek to jest ... moze ty lubisz swinki krowy i jakies kurki a on ma prawo lubic pieski kotki i nie wiem co tam jeszcze :)

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

Temat jest dla wszystkich ;] Nie odpowiada ci moje zdanie to dodaj mnie do ignorowanych : ) I nie wiem jak ty ale ja do '' forum '' podchodze calkiem spokojnie i nie napinam sie o jakiegos glupiego kundla. Nawet jezeli mialby tyle wzrostu i wagi ile napisales to nie o tym jest ten temat a tobie brakuje juz chyba literek i pierdolisz glupoty.

Jeśli tyle masz to szkoda mi Cie że Cie w gimbazie co chwile bili ;(

ty jego pies jego sprawa jego odpowiedzialnosc jego problemy ... a wypowiedzi typu wypierdalaj gimbie zostawcie dla siebie to jest dyskusja jesli jest glodny to mu szkoda takiego kawalka miesa jakby jakas krowe zabili i wyrzucili to na wypowiedzi szkoda takiego kawalka miesa nie wypowiedzielibyscie ze jest gosci glupim gimbem cokolwiek to jest ... moze ty lubisz swinki krowy i jakies kurki a on ma prawo lubic pieski kotki i nie wiem co tam jeszcze :)

aha

Przeczytałem tytuł, już wiedziałem że nie będę tego oglądać.

aha, to po chuj tu wchodziles i nabiles posta?

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano
wykurwiaj glupi gimbie jak nie masz serca to spierdalaj -,- nikomu nie zaimponujesz swoim postem

Ja nie mam serca , ale dla ludzi.

Takiego czegoś bym nie zrobił .

Nie jestem na tyle pojechany na mózgu ;/

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeszcze sie ciagnie ten temat? czemu ktoś tego nie zamknie. była dyskusja ponad rok temu. Nauczcie sie szukac.

Autorze, jesli tak naprawde chciales sie dowiedziec o opiniach ludzi na ten temat, poszukalbys czy nie ma takiego samego, teraz zrobiles celowe i bezsensowne spamowisko.

"jaki to ja nie jestem nie pierdolniety w muzg111" "pojebany gosc ; / / // / " AHA. FAJNIE

logo_black3.png

Opublikowano

Na prawdę szkoda psa ;/

Strasznie denerwuje mnie to, że ludzie robią takie rzeczy tylko i wyłącznie dla zabawy.

Polskie prawo oczywiście jest "świetne" - zwierzętom a nawet ludziom dzieje się krzywda a nikt nic nie może zrobić ...

Opublikowano
Polskie prawo oczywiście jest "świetne" - zwierzętom a nawet ludziom dzieje się krzywda a nikt nic nie może zrobić ...

Jak miałem włam do domu , i jeżeli bym zrobił krzywde włamywaczowi , bym mógł pójść siedzieć ;D

Kolejny epic z polskiego prawa ;)

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...