Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto mógłby być tak okrutnym ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=_HOXAhr9_KQ

zapraszam do dyskusji ludzi o słabych nerwach nie prosze o oglądanie -,-

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Niestety Polskie realia.

Zachęcam do przeczytania artykułu z linku pod filmikiem.

P.S

Z góry piszę. Zachowajcie kulturę.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Rzeczywiście szkoda marnować taki dobry kawał mięska.

wykurwiaj glupi gimbie jak nie masz serca to spierdalaj -,- nikomu nie zaimponujesz swoim postem

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Co za jebany skurwiel, szkoda psa a ten śmieć sam powinien się pośliznąć żeby go rozpaprało na 1001 kawałków.

Zresztą najlepiej byłoby gdyby tak pierdzielnął go ten pociąg ale przeżył i został inwalidą, sądzę że taka nauczka byłaby bardzo dobrą lekcją.

Jeżeli już bierzesz psa to potem nie wypierdala się go jak zabawkę gdy się znudzi. Nie wszyscy to pojmują.

Moja Pusia ma już 17lat i w życiu nie pozwoliłbym żeby skończyła w taki sposób. Pies powinien być przy swoim właścicielu do końca swego życia.

Psy to takie wspaniałe stworzenia.

HBV27j.png

Weteran
Opublikowano

Smierca za smierc..bez zadnych wyjatkow. Czasy kiedys byly lepsze, za kradzieze ucinano palce, a nawet rece, a teraz za morderstwo skazuja na 2 lata.

Ten co to zrobil to jakis 22 letni gosciu co byl nachlany.. Poczekac, az wytrzezwieje i zrobic to samo z nim, tak zabic.

Dziwny kraj..dziwny swiat..dziwni ludzie

1329036830-U154499.png
Opublikowano

no tez tak mysle ze zasada "oko za oko, ząb za ząb" była sprawdliwa kiedyś i d odzisiaj powinna być moze troche przekształcona i ulepszona

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Ale Polska to super kraj.

Widać, że koleś umyślnie zabił psa - sprawy nie będzie bo pies nie był na smyczy.

Baba zabiła dziecko i upozorowała porwanie - dostała mieszkanie.

Facet został pobity przez policjanta, wszystko było nagrane - trafi do więzienia, a policjant dostanie zwolnienie lekarskie z powodu uszkodzenia nadgarstka.

Podpalacz został złapany na gorącym uczynku - sędzia uniewinnia oskarżonego i podaje dane osobowe świadka.

Mało pieniędzy - podwyższyć podatki.

Politycy mają za dużo pieniędzy - dać im więcej kasy.

Tańsze zamienniki lekarstw, części itd. - wprowadź ACTA, teraz wysoko postawione osoby będą się mogły jeszcze bardziej wzbogacić.

Nie mam pojęcia czemu coraz więcej osób stąd emigruje.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

@up

Niestety ale masz rację. Tak jeszcze zmieniając temat to ciekawe co wyniknie z tego

przypadkowego wbicia policji do mieszkania niewinnych ludzi które ostatnio miało miejsce.

Pobili kobietę, ma ona złamanego zęba i różne inne obrażenia jak siniaki. Jej chłopak też dość dobrze po dupie

dostał od tych gamoni z policji. Zniszczyli im całe mieszkanie, pobili i to dość dobrze a po wszystkim powiedzieli przepaszam to pomyłka.

Nie zdziwiłbym się gdyby to jeszcze ta dziewczyna z chłopakiem mieli przejebane za np. utrudnianie obowiązków policji czy co tam sobie jeszcze wymyślą.

Znając polskie realia policjanci co najwyżej stracą premię i na tym to się zakończy.

HBV27j.png

Opublikowano

Czym sie rozni pies od swini ? Bo jakos nie widze tematow o zabijanych swiniach / krowach / kurach ktore kazdego dnia sa zabijane. Jezeli juz autor tematu chce blyszczec i pokazac ze obchodza go zwierzeta to czekam na zalozenie tematow o zwierzetach ktore wymienilem wyzej.

Opublikowano

W Afryce giną dzieci, a ludzi bardziej obchodzi pies.

Trochę szkoda psa, jak chciał się go pozbyć to mógł go gdzieś wypuścić. Chociaż nie wiem, czy było by to lepsze dla psa.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Tak było i będzie się działo

Kiedyś obejrzałem filmik co się dzieje z psami i kotami w chinach

Tam służy im jako futro na zimę lub mięso.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Dobrze, ktoś pisze to tylko pies w chinach psy się je.

Ale mieszkasz w Polsce, tutaj pies postrzegany jest jako przyjaciel człowieka i jest chroniony przez prawo.

W Polsce zabijesz świnie, zjesz i nikogo to nie ruszy. Dla wyznawców islamu to ciężki grzech.

Zdecydowanie żyjemy w kraju który jest nad przepaścią a niedługo damy krok na przód (taki Gomułkowy slogan). Człowiek tyra jak dziki, zakuwa, pracuje a nie ma pewności, że po 6 latach nauki dostanie godną pracę, będzie mógł spokojnie założyć rodzinę i wychować dzieci na dobrych ludzi... Niestety zjadły nas przekręty i pazerność na pieniądze. Może następne pokolenia przyzwyczaja sie do tego, że nie jesteśmy już w "niewoli komunistycznej" i nie będą chciały się odkuć kosztem dobra kraju ?

f.png

Opublikowano

Ja pierdole co za pojebany gnój zostawił takiego pieska na torach ;( ja bym znalazł skurwiela napierdalał bym go młotkiem huja żeby mu czaszka się rozjebała później rozjebał bym mu brzuch i sprzedał na Allegro no co za skurwiel jebany ma szczęście że go nie znajde bo bym mu tak wyjebał bym go napierdalał chociaż i tak by nie żył skurwiel jebany !!!

@Edit

Sorry mama mnie wkurwiła ale i tak HUJ TEMU FRAJEROWI W DUPE

1332336752-U379973.png

Sygna by

mca.png

Opublikowano

W Afryce giną dzieci, a ludzi bardziej obchodzi pies.

Trochę szkoda psa, jak chciał się go pozbyć to mógł go gdzieś wypuścić. Chociaż nie wiem, czy było by to lepsze dla psa.

no to kurwa masz problem, przelej swoją całą wypłatę na jakieś organizacje skoro Ciebie to tak obchodzi strasznie.

Żeby nie było że mnie to nie interesuje to od razu mówię. Z głodem w afryce nic nie możemy zrobić, ludzie czy wy tego nie pojmujecie do ciężkiej kurwy ?

Czy to jest takie trudne zrozumieć że tam jest inny klimat itd? Jedyny sposób na walkę z głodem to przeniesienie tej ludności w lepsze miejsce. Zresztą piszesz że ludziom szkoda psa bardziej niż człowieka. Zrozum że ten pies został zabity kurwa dla zabawy a nie umiera z głodu tak jak w afryce.

Czym sie rozni pies od swini ? Bo jakos nie widze tematow o zabijanych swiniach / krowach / kurach ktore kazdego dnia sa zabijane. Jezeli juz autor tematu chce blyszczec i pokazac ze obchodza go zwierzeta to czekam na zalozenie tematow o zwierzetach ktore wymienilem wyzej.

Kolejny kurwa inteligent. A Ty czym się różnisz od świni czy psa? Tym że potrafisz mówić ? Tym że potrafisz myśleć ? (w co wątpię)

Pies potrafi szczekać więc co, 1-1? Pies też myśli, jest to bardzo inteligentne stworzenie. Rozumiem że według tego rozumowania Ciebie tak samo można wyjebać na tory pod pociąg ? Pojmij to kurwa człowieku że ten pies został zabity dla zabawy! Nie wiem kurwa czy to takie trudne zrozumieć że świnie, krowy czy kury zabijane są dla ich mięsa - nie dla zabawy.

Zresztą jak to mówił mój ksiądz gdy zapytałem go o to czy zabicie ryby to grzech odpowiedział mi że to zależy od tego co chcemy z tą rybą zrobić.

Jeżeli chcemy ją zjeść to jest to normalne i nie ma w tym nic złego gdyż każdy z nas musi jeść mięso. Jeżeli chcemy zabić rybę dla zabawy bo nam się nudzi to jest to niewybaczalne, ryba mogłaby żyć dalej a ktoś inny mógłby ją złapać i zjeść.

Oczywiście nie usprawiedliwiam Chińczyków czy tam Japończyków którzy jedzą psy. Pies jest powszechnie uważany za przyjaciela człowieka, mało tego nawet za członka rodziny. Chinole przynajmniej zabijają te psy dla ich mięsa, to można po części ich wytłumaczyć a nie dla zabawy tak jak ten typ z filmiku.

HBV27j.png

Opublikowano

Ja jestem za prawem Hammurabiego , bardzo mądre prawo , tylko w stosunku do wszystkich , czy to zwierze czy inny człowiek .

TAKICH CHUJÓW KURWA MAĆ POWINNO WIESZAĆ ZA JAJA I KROIĆ TĘPYM NOŻEM PO KAWAŁKU !

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Albo tak bardzo chcesz nam pokazać, że jestes rozsądniejszy od nas, albo masz powyginany światopogląd...

Zabijanie świń/kur/ bydła, ogółem zwierząt hodowlanych, to przyjęta zasada, tak świat funkcjonuje, jest to po prostu oczywiste.

Pies natomiast, nie jest zwierzęciem hodowlanym i ZAMORDOWANIE go to akt bestialstwa i pogwałcenia prawa.

Myśl zanim napiszesz...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ehh, szkoda mi tego pieska, został przejechany na drobny mak ;x . Moim zdaniem pan tego pieska powinien być ukarany.

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

filmik starszy od internetu i chuj mnie obchodzi ten pies

To Wypierdalaj :)

Powaleni ludzie... Jakby mi ktoś zrobił tak z moim psem, to zrobiłbym mu tak samo, tylko że gorzej....

Po swojego psa to ja w stado innych (dzikich) psów wbiegłem, jak na rybach z ojcem byłem, całe zabliźnione nogi mam ;/ Ale za mojego pieska to ja bym te nogi dał sobie uciąć :)

Opublikowano

Pierdoleniec, kurwa jak ja bym go spotkał.. Eh Biedny piesek a właściciela potraktować tak samo! Albo dać go nam!

eune

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...