Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus blokujący mpcforum.pl!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja mam pytanie jeszcze do Zkumeku.

Czy jeżeli teraz bym zaczął używać M2Bob'a i zrobiłbym ten sposób, że odblokowuje to mógłbym używać M2Bob'a i śmigać po MPC? ;D

Bry ale kradnę internet na mieście i w miarę przemieszczania się muszę szukać nowych punktów dostępu by pisać na mpc.

Odpowiedź jest taka:

Jeśli go używasz... to spokojnie wbijasz na mpc, w razie po prostu incydentu jak wcześniej, robisz tak jak napisałem w tutku i dalej korzystasz.

9obpmnjr.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bry ale kradnę internet na mieście i w miarę przemieszczania się muszę szukać nowych punktów dostępu by pisać na mpc.

Odpowiedź jest taka:

Jeśli go używasz... to spokojnie wbijasz na mpc, w razie po prostu incydentu jak wcześniej, robisz tak jak napisałem w tutku i dalej korzystasz.

Dzięki bro. To musiałem wiedzieć ; )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Lol, wielkie propsy dla Zkumeku. Tylko jakim cudem on się kapnął że to akurat siedzi w tym bocie?? :O

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Lol, wielkie propsy dla Zkumeku. Tylko jakim cudem on się kapnął że to akurat siedzi w tym bocie?? :O

Łączenie faktów i logiczne myślenie... x)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Racjonalne żywienie, 5 posiłków dziennie.

Opublikowano

Ja się wcale twórcy nie dziwie że tak zrobił.

Dzieciaki kradną tylko jego prace i to wszystko.

Umieścił pewnie sobie bota na hostingu na którym zarabia, a tu mu jakiś

patałach na MPC wstawił i koleś traci coś na co zasłużył.

Poza tym to jego dzieło i ściągacie na własną odpowiedzialność, on tu tego

nie wstawił. Miał prawo blokować co chce ,więc wątpię kokosz że twoje zgłoszenie

do służb coś da.

Prędzej wypadałoby zgłosić tych co wstawili tu tego bota.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Jeśli autor danego programu nie dał Wam MPCForum praw do rozpowszechniania jego oprogramowania to nie macie prawa publikować jego dzieła.

Skoro opublikował ktoś bez wiedzy autora i podał inny odnośnik niż oryginalny z hostingu płatnego autora to na co wy liczyliście ? To on może was podać za piractwo :). Wątpie, że ktoś się tym zajmie pewnie osrają ten problem jak to polskie służby.

jqeuR.png

Opublikowano

@up

Codersa dostał ;]

Gratuluje zkumeku pomysłu drążenia tego bota.

Codersa miałem wcześniej gdyż złożyłem podanie.

@UP

Dzięki :)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Ej kokosz co się dzieje od wczoraj wyskakują errory forum się wiesza albo wyskakuje błąd bazy :D

[#2001] Przepraszamy, serwer jest zbyt mocno obciążony by obsłużyć twoje zapytanie, proszę spróbować ponownie za chwilę.

albo

500 Internal Server Error

Znów nie przeczytasz mojego posta czy w końcu zobaczysz i odpowiesz ? :)

Ponawiam pytanie

Uuu...

Nie spodziewaliście się że wrócę :D

Ale jednak jestem :)

Opublikowano

Ponawiam pytanie

Tak jest jak jest więcej osób na forum, też to wczoraj miałem.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Tak jest jak jest więcej osób na forum, też to wczoraj miałem.

To teraz zobacz na facebook

Poczytaj tam sobie jego wpisy...

Uuu...

Nie spodziewaliście się że wrócę :D

Ale jednak jestem :)

Opublikowano

Jeżeli, bym grał w ten shit to też bym kombinował ale co tam.. Nie wiem jak można było się nie domyślić, ktoś otwiera program i nie może wejść na forum.. To jest logiczne..

Ale za całokształt pracy gratulacje.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Ta. udostępniłem bota którego przerobiłem, aby nie blokował żadnych stron, w 5 minut został wyrzucony do kosza. Ładnie.

A mam ci udowodnić, żeś gówno zrobił poza wywaleniem komendy... i widzę to w kodzie. To co pobiera dane do blokowania nadal jest ^^

@Down...

widzę, że przy okazji musisz posty ponabijać bo trudno dać edytuj. Wiem że z tego pobiera, ale w udostepnionym przez ciebie pliku to nadal jest ^^

9obpmnjr.png

Opublikowano

@UP

Wyrzuciłem sprawdzanie pliku .dat z listą ip które są blokowane:

http://blender-3d.de/m2bot/liste.dat

:)

@UP

Dobrze więc, nie będę już 'nabijał postów'. W udostępnionym tak, po prostu po zamknięciu drugiego tematu napisałem do modka prośbę o otwarcie i zmianę downloadu na ten z usuniętym plikiem .dat, tzn. jego odczytem, gdyż po prostu pomyliłem archiwa, ale jak widać tematu nie otworzono więc i linku nie zmienią.

Opublikowano

Jeżeli, bym grał w ten shit to też bym kombinował ale co tam.. Nie wiem jak można było się nie domyślić, ktoś otwiera program i nie może wejść na forum.. To jest logiczne..

Ale za całokształt pracy gratulacje.

Ah, ta zazdrość. Czemu sam (nawet pomysłu nie podrzuciłeś) tego nie zrobiłeś ?

Dla mnie to nie jest logiczne....

U mnie to nie było tak, że jak zainstalowałem bota to od razu nie mogłem na MPC wejść.

Nie pomyślałem nawet o tym, że tyle ludzi to używa, a mi tylko MPC nie działa przez tego bota. (nikt nie pisał, że mu MPC nie działa, myślałem, że tylko mi).

Opublikowano

Ah, ta zazdrość. Czemu sam (nawet pomysłu nie podrzuciłeś) tego nie zrobiłeś ?

Dla mnie to nie jest logiczne....

U mnie to nie było tak, że jak zainstalowałem bota to od razu nie mogłem na MPC wejść.

Nie pomyślałem nawet o tym, że tyle ludzi to używa, a mi tylko MPC nie działa przez tego bota. (nikt nie pisał, że mu MPC nie działa, myślałem, że tylko mi).

może nie gra w metina ? -.-

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...