Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.3] [co-op] Pliki-serwerowe by prototypy [8 modów] [DL]

Mody i inne  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy rozwija? nadal pliki serwerowe ?

• Tak byle by by?o wi?cej modów.
      69
    • Nie tyle modów wystarczy.
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widziałem tutaj wiele postów dotyczących wersji otóż nie trzeba zmieniać wersji wystarczy podmienić :P

Opublikowano

Słuchaj mam takie pytanie, dość ważne. Gdy włączam Minecrafta, mam takie jakby białe ramki na każdym klocku, wcześniej tego nie miałem, reinstalowałem setki razy, no nic. Pomagało na to tylko Sonic Ethers Unveli... shadows, te shadery wtedy wszystko ładnie działało, jednak gdy podmieniam twoje pliki na klienta, ten mod już nie działa. Jest możliwość, by ten mod działał wraz z plikami serwerowymi? Gdybym mógł się z Tobą skontaktować, chciałbym zadać ci kilka pytań, pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchaj mam takie pytanie, dość ważne. Gdy włączam Minecrafta, mam takie jakby białe ramki na każdym klocku, wcześniej tego nie miałem, reinstalowałem setki razy, no nic. Pomagało na to tylko Sonic Ethers Unveli... shadows, te shadery wtedy wszystko ładnie działało, jednak gdy podmieniam twoje pliki na klienta, ten mod już nie działa. Jest możliwość, by ten mod działał wraz z plikami serwerowymi? Gdybym mógł się z Tobą skontaktować, chciałbym zadać ci kilka pytań, pozdrawiam.

Musisz zainstalować to na czystym minecraft obojętnie jaka wersja bo wkleja się minecraft.jar

Opublikowano

Dlaczego nie ma skanu plików? :)

A mógłbyś zrobić pliki bez tego jednego modu na 1.2.3 ? Wtedy by działało na 1.2.5 wydaje mi się.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...