Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.3] [co-op] Pliki-serwerowe by prototypy [8 modów] [DL]

Mody i inne  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy rozwija? nadal pliki serwerowe ?

• Tak byle by by?o wi?cej modów.
      69
    • Nie tyle modów wystarczy.
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czemu jak już zrobie dobrze to zamiast 1.2.3 pisze 1.2.4?

-_- ehhh no w końcu musiała wyjść wersja 1.2.4 czas na aktualizowanie po kolei plików ehhh

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego mam czarny ekran gdy odpalam minecrafta ? pomóżcie

macie czarne ekrany bo musicie zmienić wersje na 1.2.3

Opublikowano

nie sądze żeby trzeba było aktualizowac pliki do 1.2.3.4 moze zostac 1.2.3 ale więcej modów na 100% się przyda :D

Wiesz co masz racje poczekamy na 1.3 i wtedy zaktualizuje nie ma potrzeby aktualizacji plików skoro i tak nawet mod-derom nie chciało się aktualizować ... :P

Opublikowano

hmmm niemożliwe dokładnie sprawdziłem wszystko nie ma żadnych konfliktów id u mnie wszystko działa możliwe że nie zrobiłeś następujących rzeczy:

1. Nie wypakowałeś-wypakowałem
  2. Wpisałeś złe ip-wpisałem dobre
  3. Ustawiłeś zasięg na 20- nie na 20
  4. Masz za mało ramu-mam 8gb

Lub po prostu nie wyłączyłeś zapory po sprawdzaj wszystko i sprawdź czy inne serwery ci działają

Dzięki jak mogłem nie zauważyć :P zajmę się teraz ulepszaniem plików i zabawą z id przedmiotów xD

Opublikowano

Już wiem o co chodzi musisz mieć inny launcher (RUN) zależ jaką masz jave poszukaj na necie :P niedługo dodam launchery do paczki 32 i 64 BIT

Opublikowano

właśnie kiedy bd pliczki na 1.2.4 ? bo oczekuje ich tak że nie moge

Niestety nie będzie plików na 1.2.4 ponieważ zbyt mało ich wyszło większość jest na 1.2.3 jak wyjdzie wersja 1.3 to będzie jeszcze więcej modów obiecuję na 100 % (Dlatego też bo ma wyjść API modyfikacji)

Opublikowano

Prototypy będzie może paczka plików serwerowych z modami na bukkita ? (Industrial craft 2 itp)

Z góry dziękuje i przepraszam za lekki off-topic.

Opublikowano

Prototypy będzie może paczka plików serwerowych z modami na bukkita ? (Industrial craft 2 itp)

Z góry dziękuje i przepraszam za lekki off-topic.

Tak tak już o tym myślałem mógł bym zrobić identyczną paczkę jak tą lub z industrial, build, betterfarmng, ee2 ale wedlug mnie ta paczka jest chyba lepsza co jest teraz ... ale w sumie ok tylko jeszcze przekonwertuje mody z vanilli na bukki i dodam następną paczkę xD (hehe nie przepraszaj za off topic :P)

Opublikowano

Jak chcesz mogę zrobić serwer 24/7 dla testów .

(Lub do nagrania let's play )

Jak coś to gg : 4797803

Czekam na paczkę na bukkita :D.

Opublikowano

JEst RPo

:P :P :P RPO hehe chodzi ci o to

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/rpo-o-acta-umowa-zagrozeniem-praw-i-wolnosci-obywateli_228829.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...