Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2012 - Trzeci Sekret Fatimski (koniec świata)!

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam niecałe 16lat i przeżyłem z 15 końcow świata a w kośiele byłem ostatnio na komunie.

Po chuj mam chodzić do kościoła, wysilać się i jeszcze dać na tace żeby ksiądz mógł na dziwki jechac skoro i tak i tak umre.

ze wzgledu na glupia, polska spolecznosc.

Jako, ze mieszkam w malym miasteczku, bylbym traktowany jak trędowaty, gdyby nie widziano mnie na mszy w kosciele, ale na tace daje tylko prawdziwnym zakonnikom, natomiast nie dofinansowuje zagranicznych wycieczkek księzy , tfu !

sa dwa koscioly, (w tej miejscowosci, ktorej mieszkam) jeden to prawdziwy zakon (oni daja kase biednym itp), a drugi to biznesmeni w sułtannach :).

A w to nie wierzę.

Sciemson, niech sie skonczy, bo ludzie to zle czlowieki są

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wierzę w to ,że człowiek jest zdrowo pierdolnięty od urodzenia.Jak można takie bajki wymyślać? Bóg kocha wszystkich ,dlatego wszystkich rozpierdoli. Czy to jest logiczne? Jakiś gościu na zjeżdżalni z nieba przyleci i rozwali świat? Takie bajki to nie do mnie.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

10 przykazan mowi nam, Nie Zabijac. Jesli Bog sam ustalil te 'Zasady' czemu sam ich nie chce przestrzegac? Przeciez jak Bog nas stworzyl, moglby nas ulepszyc jakos chyba, zamiast zabijac (Non-Sens). Im wiecej czytam takich rzeczy, czy sa prawda czy nie, zaczynam rozumiec ze Bog chce zeby sie go Bac a nie Kochac ( O ile istnieje).

Trzeba to przemyslec.

61093c6efb.png

Opublikowano

Moim zdaniem koniec świata tak prędko nie będzie, to od ludzi zależy czy będzie nasza rasa żyć długo czy krótko.

Człowiek powinien wierzyć w siebie samego, w ludzi. Powinien on także odrzucić lub zamienić za empatię i rozum to co powoduje konflikty czyli Zazdrość i Chciwość. Gniew można jeszcze kontrolować o czym sam jestem przykładem.

To człowiek wymyślił religię, dobro i zło w wyniku różnych konfliktów, więc od niego wszystko zależy. Możliwe że to bóg stworzył wszystko, więc po co on by niszczył jak można nadal tworzyć? Bóg dał nam władze oraz wolność czyli życie i to od nas przyszłość zależy. Śmierć moim zdaniem to inaczej odrodzenie lub ponowne narodziny. Tak czy inaczej czy rasa ludzka wreszcie się obudzi?

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Opublikowano

A kur cze miałem plany na tego sylwestra kupić fajerwerek za 500 zł -_-

Jestem w 100% pewny że kolejnego " końca świata " nie będzie, Jeśli bóg nas kocha to nie da nam zginąć ; ***

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Aż żal czytać niektóre komentarze....ludzie,wierzcie sobie w co chcecie ale ja powiem tak.

Koniec świata był już nie jeden raz i wiele razy jeszcze "nastąpi". Teraz mamy rok 2012 i koniec świata który miałby mieć miejsce w grudniu jest po prostu najsłynniejszy i ludzie mają jazdę na to.Popatrzcie sami jak to jest.

"Idź do kościoła,pomódl się ,daj na tacę to trafisz do nieba i będziesz szczęśliwy" ,gówno prawda,księża sobie na tym zyskają a ludzi po prostu zrobią w chuja i tyle.Chcą podbudować siłę Watykanu,jak dla mnie to jest oczywiste.To ich gadanie jaki to islam jest zły itp to już wkurzające.Rozumiem,wielu terrorystów wywodzi się z religii islamskiej ale chrześcijanie to niby święci?Mało to ludzi w imię wiary zabito mimo że w tej waszej Biblii wyraźnie stoi w dekalogu"Nie zabijaj"?Popatrzcie na swoją religię najpierw...

Ja tam nic do was nie mam.wierzcie sobie w co chcecie,każdy ma prawo wierzyć w co chce i innym tak naprawdę nic do tego.Więc zamiast ciągle opieprzać ludzi że są jacyś dziwni,nienormalni czy też pojebani bo nie wierzą w to co wy to zamknijcie po prostu ryj i to uszanujcie że ktoś zupełnie inaczej postrzega sprawy religijne.

Według mnie zasada jest prosta. Póki się kogoś nie krzywdzi to jest dobrze.A oni swoimi poglądami nic złego nie robią więc zastanowić się radzę....W sprawie religii to tyle.

Natomiast jeśli chodzi o te końce świata.Będzie co będzie.Przepowiedni było wiele no ale co z tego?No pytam co z tego?Macie na to jakiś wpływ co się stanie?Czy to jacyś ufoludcy przylecą,czy też jakiś meteor wielki walnie w ziemię i wszystko rozpieprzy?Nie,nie mamy na to żadnego wpływu.

Według mnie nic się nie stanie.Różne katastrofy się dzieją i nie mamy na to wpływu.Jak nie będzie końca świata to po prostu będziecie sobie żyć dalej i tyle.A jak będzie koniec świata to wszyscy poumieramy i po sprawie.Czym tu się martwić?Sprawy na które nie mamy wpływu zostawmy w spokoju.Nie ma co się martwić,denerwować czy też bać.Dlaczego tyle się mówi o końcu?Dlaczego ciągle o tym słyszymy?

Ludzie muszą coś wiedzieć,a media zarabiają na tym i nakręcają ludzi poprzez tą panikę.Jak głupi myślą" Powiedzieli w wiadomościach że będzie katastrofa i wszyscy zginiemy.Boję się"....No po prostu brak słów.

Zastanówcie się nad sobą.

Jeżeli przeczytaliście to dziękuję.

Opublikowano

Dragranis, jeśli chodzi o sprawę kościoła to zgadzam się w 100% .

Wkurwiające jest to że gdy jest składka w kościele to ksiądz tą miskę daje pod samą twarz, rozumiem podaje miskę kto wyciąga rękę a księża każdemu wstawiają michę i się cieszy.

Jeśli chodzi o " koniec świata " to prędzej sami się wykończymy niż ktoś nas wykończy.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

a ci aniolowie to skad mają przylecieć , ja w to nie wierzę , gdyby bóg istniał pokój na świecie by był , a nie , że teraz słyszymy o coraz wiekszych liczbach wojen

a ci aniolowie to skad mają przylecieć , ja w to nie wierzę , gdyby bóg istniał pokój na świecie by był , a nie , że teraz słyszymy o coraz wiekszych liczbach wojen

Opublikowano

10 przykazan mowi nam, Nie Zabijac. Jesli Bog sam ustalil te 'Zasady' czemu sam ich nie chce przestrzegac? Przeciez jak Bog nas stworzyl, moglby nas ulepszyc jakos chyba, zamiast zabijac (Non-Sens). Im wiecej czytam takich rzeczy, czy sa prawda czy nie, zaczynam rozumiec ze Bog chce zeby sie go Bac a nie Kochac ( O ile istnieje).

Trzeba to przemyslec.

To prawie jak na MPCforum bóg robi z siebie (nie podam nicku bo zostanę zbanowany) jak przyjdzie co do czego to mnie zbanuje to będę na elitehell

tak na serio nie wierzę

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Nie czytam bo mi się nie chce i sądzę że nie ma po co bo i tak mam w dupie te końce świata.

Tych końców świata było już od zasrania więc można się przyzwyczaić.

Nie znacie dnia ani godziny.

No i to byłoby tyle z mojej strony.

HBV27j.png

Opublikowano

Powiedziałem to rodzicom i mnie wyśmiali, a potem pobili ;/.

No dobra teraz na poważnie (bo mam już za dużo warnów). Nie wierzę w jakieś gówno. Ktoś miał kurwa schizy i koniec świata.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...