Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robicie jeśli Wam się nudzi w szkole ?

PepeQmt2

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w Poniedzialek mielismy taki temat o kobietach z kutasami ... kazdy robil jakies tam matematyczne zadania a my we 3 gadalismy o tym :D Pozniej dolaczyla sie kolezanka, nastepna i tak z cala klasa zaczelismy o tym gadac, hahah :P

61093c6efb.png

Opublikowano

Kutaski, ale dość mało. Gadam z kumplami, zazwyczaj jest beka. Dużo innych, ale nie chce mi się pisac... Poprostu zapraszam do naszej klasy! xDD.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ja pierdole , nie ma to jak chwalić się tutaj jakim to nie jest się zjebem ... pewnie wszyscy z gimbazjum ( w sumie to ja tez , ale jeszcze tylko 2 tygodnie)

@ top

Kiedy się nudzę to siedzę cicho , nie przeszkadzając w prowadzeniu lekcji i śmieję się z tych gimbusów co odpierdalają takie rzeczy jakie opisane są w większości postów w tym temacie.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Pozwole sobie skomentować posty wiekszości użytkowników. Więc zaczynam.

Pierwsza rzecz, większość gimbów pisze totalne bzdury typu "uwalilem kloca na lekcji na biurku nauczyciela, dla szpanu" i tym podobne, a taka prawda jest, że siedzicie jak sparalizowani.

Druga z kolei rzecz, kutaski... Część gimbów, które sie podnieca rysowaniem kutasów na zeszycie czy gdziekolwiek, nie ma pojecia naprawde jak chuj bez napleta wyglada, a wy rysujecie rysunki z kutasem wlasnie bez napleta nie potrafiac własnego sprzetu ogarnąć. Krótko mogę powiedzieć, że jestescie stulejarzami...

Trzecia zaś rzecz to flirt. Kurwa...Flirt w szkole. Mózg rozjebany. Co najwyżej to flirtujecie ze scianą lub namalowanym kutasem na krzesle...

Obudzcie sie gimby! Chwalenie się kto co bardziej odpierdalał na forum, to nic innego jak dowartościowanie się, bo w rilu jestes niczym.

Podsumowywując, jeśli są takie osoby (pewnie są, ale naprawde kilka procent), które takie i nie tylko rzeczy odwalają to albo niech nie przychodzi na lekcje i nie denerwuje się i innych osób, lub poprostu przyjdzie i uszanuje prace nauczyciela, też człowiek.

Opublikowano
  • Kutasy (jestem klasowym mistrzem kopulacji oraz urologiem)
  • Kebaby

Widzę że twojej szkoły również dotarły kebaby ;D

To co kolega wyżej

Kutasy

Kebaby

Opublikowano

Pisze se przez BlackBerry, Tableta, kiedys przynioslem laptopa do budy i w srodku klasy zaczolem napierdalac w CoD xD, albo zaczynam nasladowac nauczycielke i to sie wszytkim podoba xD, no tam jeszcze jakies inne

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Zawsze siedze koło okna to albo patrze sobie przez okno jak grają coś na "orliku" albo szukam lub przeglądam strony internetowe na telefonie. Z tym oknem niby takie dziwne ale pomaga :))

Opublikowano

No jak się nudze to się kłade i ide spać (nie polecam może skończyć się nagganą ) . Albo rysuje sobie StickManow (patyczaki) np. jak robią impreze albo się bija (xD)

?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...