Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCPrimera [MODY][24/7][DEDYK][WL][]

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej sorry bo tego to nieogarniam ja oczywiście jestem graczem Minecraft ale niestety pirackim MC. Wiec czy po ściagnięciu tego MCp...

Trzeba mieć orginalnego :D Wiem że to pytanie do du... bo pewne że tak ale xD za info dzie dzieki :D

( chodzi o założenie konta :) )

Wejdź do folderu .minecraft, tam masz pirackiego launchera. Wpisujesz tylko nick i możesz grać. Jeśli będziesz miał jakieś problemy to pisz na moje GG

W grze: KingRStone

Doświadczenie z MC: Wersja Classic

Posiadane premium (można używać oryginalnego clienta?, jeśli nie, nie skorzystam :/)

Mam również Mic, oraz Skype

Jeśli masz premium to loguj się z oryginalnego clienta z minecraft.net (jest w paczce). Ale żeby wejść na serwer musisz zainstalować paczkę z modami.

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Wybaczcie mi głupie pytanie, ale jakie jest IP ? Zainstalowałem, a mam stare serwery ... Nic dodanego/usuniętego. (zrobiłem to na nowym folderze .minecraft2). Do tego, jeżeli robimy update, to przypadkiem nie tracimy modów ? ;>

Opublikowano

Nie robi sie folder .minecraft2 bo i tak czyta z .minecraft.

Opublikowano

Myśle oczywiście to mój tok rozumowania ale jeśli oto ci chodzi że jak zrobisz up data to i tak on pujdzie na minecraft. a nie na minecraft.2

Opublikowano

Nick: GubiONY

Coś o sobie: Chcę zobaczyć ten wasz serwer, jak mi się spodoba zostane na dłużej. Mam Premium

Opublikowano

Ej mam takie pytanko kolejne głupie ale wole mieć pewność jak sie zainstaluje tego MCp.... to na multi jest 1 serwer i pytanie brzmi co powiedzał pablo xD.. nie no serio czy ten serwer co sie juz wyswietla to wasz

?

a) To dzieki

B) to dzie dzieki

c) to dzie dzieki dzieki xD

Głosuj teraz

(ta wiem to z niekrytego xD)

Opublikowano

@Synekk

Bez Wpisu na WL raczej nie wbijesz więc proponuję podać nick :D

@Up

Dodany.

No dobrze..

nick: IceLaysPL

coś o sobie:Nazywam Się Maciej [Raczej to nie ma znaczenia,,,] Lubie Mody Zajmuje się minecraftem nie lubię "pokemonów" Którzy piszą "Kturego" itp.

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Wszyscy dodani, przepraszam że dopiero teraz ale wcześniej nie mogłem :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...