Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa mi miksstereo ?

Pawelekpe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam tak jak w temacie np gdy zaznacze miksstereo "to słychać tylko odgłosy windowsa ale nie mój głos mikrofon nie reaguje :D"

Opublikowano

yyy chyba cie nie rozumiem ;d miksstereo zgrywa TYLKO i WYLACZNIE dzwieki z windowsa od mikrofonu jest "mikrofon" albo "wejscie liniowe" czy cos w tym stylu ;P

KanariNinja -> S26 Solar, 60lvl ON!

Opublikowano

Odpowiedz jest prosta:

"Nie działa mi miksstereo ?"

Działa! W niektórych programach takich jak np. Fraps możesz nagrywać MiksStereo i Mikro!

tylko że on myślał , że miks stereo jest do nagrywania mikro

KanariNinja -> S26 Solar, 60lvl ON!

Opublikowano

no to np: w frapie zaznaczę "Decet best sound input" to w tabelce zmienia się na mixstereo ! czyli powinno nagrywać i mikro i dźwięki z wina ale nie nagrywa ! nagrywa tylko dźwięki z wina! a gdy zaznaczę "use windows input" to nagrywa tylko mikro bez dźwięków ! więc chodzi mi oto jak nagrywać frapsem i mikro i dźwięki z wina :)

Opublikowano

Nagrywanie frapsem Voica -.- Kretynizm!

Użyj osobnego programu typu Audacity!

Każdy prawdziwy YouTuber nagrywa poprzez osobny program.

Polecam:

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Dobra ale naprzykład mam frapsa 3.4.7 to nie mam tam obcji np record winxp sound-->> ~~ stereo~~ multichanel <-- tylko 2 obcje decet sound input i use windows input i jak zaznacze żeby nagrywało dzwięki z wina to spoko w audiacity ustawiam żeby nagrywałeo mikro to nie gdy klikam start recoding we frapsie nie słychać mojego głosu a gdy wyłączę nagrywanie to znowu słychać tak jak by się nie synchronizowały !

Bywalec
Opublikowano

A nie możesz nagrywać programem AudiaCity? Jaką masz wersję frapsa? Pobierz wersję 2.9.5 Build 7472 2008 r. (wystarczy wpisać wersję).

Następnie:

• Movies
  • Detect best soud input

I tam zaznacz co chcesz ;). Powinno zadziałać, mi działa.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Np:d gdy we frapsie chcę nagrywac dziwięk z gry zaznaczam "Dec=tect sound best input"(Mixstereo) a w audiacity ustawi że chce nagrywać mikro spoko ale gdy klikne nagrywanie frapsem (F1) to nagrywa tylko mixstereo a nie mikor a gdy znou wyłącze nagrywanie frapsem to słychac mikro !!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...