Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AspyliuMt2 [Dedyk]

Air.Aspyliu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emm... zastanawia mnie jedna rzecz. Dlaczego na 1lvl jak się ma wszystko +9. Weźmiesz kupisz pelerynki męstwa. Pójdziesz na Pieski, weźmiesz 1 spot pelerynką męstwa. A oni Cię zabiją? To mnie zastanawia, bo na innych privach nie ma tak. Nawet na PL Cię szybko nie zabiją, bez eq tylko miecz na +0 oraz 5 potek. Bez przesady...

99523830871009328537.png

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Badziew, jakich mało. Co chwila spotyka się kogoś, kto macha mieczem z taką częstotliwością jakby dostał ataku epilepsji. Ponoć kamer, zmieniacze bonusów itp. działają tu bez problemu. Szaman nie może robić epika z broni 75, bronie dla pozostałych klas postaci można ulepszać.

Opublikowano

Gdzie są itemki do ślubu ? ...

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Gdzie są itemki do ślubu ? ...

Pierścień zaręczynowy widziałem chyba u handlarki. A garniak, sukienka najprawdopodobniej tam, gdzie zazwyczaj jest już poczynając od starego dobrego Metin2PL.

Opublikowano

Pierścień zaręczynowy widziałem chyba u handlarki. A garniak, sukienka najprawdopodobniej tam, gdzie zazwyczaj jest już poczynając od starego dobrego Metin2PL.

No tylko o to chodzi że tego typka nigdzie nie ma ...

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Opublikowano

Oj marudza tu tylko wielbiciele hardow , serwer spoko były o wiele bardziej rozslawiane serwery które padały na starcie , a ten w porowna

Aniu do innych wcale nie ma jakiś wielkich bogow

Pisze z telefonu

NJxbd4x.png

Opublikowano

Tyko zastanawia mnie 1- server ogółem cały online, jednak nie można wbić, bo pisze zostaniesz połączony z serverem.

To mnie najbardziej irytuje

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Przed chwila mnie byłem już online i znowu log. Zapewne coś robią :3

spokojnie poczekaj o info a nie spamuj
sygn2.png

Uczeń
Opublikowano

juz ch3 ich4 padlo .. :/

Zmianki nie sa takie drogie 100k za szt. to nie tak duzo

Ta teraz jeszcze ch2 padlo ...

tu masz ;]

sig.gif
Opublikowano

Serwer zrobiony na szybko bez bety i testowania. Nonstop kicka z sewera, itemy dla szmana zbugowane,kasy leci mało na ten system ulepszania co jest na serwie + do tego nonstop pali. Wydałem 100kk na naszyjnik i ledwo wbiłem na +4 więc cos jest nie halo. Mapa na 100 lvl zbugowana i dosyc pusta, MOby tylko na poczatku a potem pustki + metki mordu;/ gdzie metki na 100+??? Trzeba zrobic dropa na m2 lub mape z metki od 45.żeby zdobyc jakies kd Biolog co 15 min do tego drop zebów porażka. Dobrze że jutro jest start kilku serwerów wiec bedzie w co pograć.

NIE POLECAM

Opublikowano

Czemu serwer off ? ..

sygnav2.jpg

sygnaxd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...