Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdobywanie na serwerach w mieście za free jedzenia :D

vance14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozna z kolega na serwie z cub. , ty idziesz rozwalasz liscie u niego w domu, a on u ciebie, tak aby nikt nie widzial :D

shoob.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Boże , nie pisz dołonczam wiem , iż "lubisz" tak pisać , lecz takie błędy są irytujące... :3

Na nie których serwerach jak będziesz uderzał w bloczek liści przez NAWET 5 min , żadne jabłko Ci nie wypadnie :3. (Zależy od ustawień serwer'a + szczęścia.)

@ . Chyba każdy wie o tym sposobie o.O...

Lecz Like dam troszkę się wysiliłeś .

Opublikowano

Zeby zablokowac ten bug,potrzeba tylko zmienic wartosci w ustawieniach i zostawic tylko tak,zeby wylatywaly same kiedy zetniemy drzewo. ;P

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Ortografia >.> !!!!

+ wiedziałem o tym, próbując wdrapać się na coś, konkretnie nie pamiętam ponieważ było to troche dawno :)

Jeżeli Ci w czymś pomogłem to proszę odwdzięcz się mi "Lubię to!"

Opublikowano

Nauczenie się czegoś to stworzenie połączenia neuronowego. To połączenie neuronowe miałem przed tym jak napisałeś tutorial.

Dla ciemnych. Większość osób samo się zorientuje chyba że ktoś tak ułomny nie umie wykorzystać logiki :D

Opublikowano

Jak są lamkami to nie naprawią. Ja ten błąd znałem i naprawiłem u siebie.

A po co karać ? To tylko pokazuje, że nie potraficie zarządzać serwerem poprzez blokowanie takich bugów. Bany to tylko ucieczka od naprawienia buga.

@ TOPIC

Dobry temat bo może się przydać niektórym by naprawić bugi na swoich serwerach oraz przyda się graczom co chcą pobugować ;d.

Prawda :). Jeżeli nie umiecie naprawić tego i karacie to po co wam serwer skoro nie ogarniecie trudniejszych rzeczy

Botki

LoL ;)

Oczywiście na singlu to nie działa ?

No chyba , że masz singiel player command , ale wtedy to sobie możesz zespawnować ile chcesz jabłek . Albo na legalu idziesz do lasku i CENZURA

rozpierdalasz

liscie aż wypadną jabłka . I gówno prawda z tym , że można nazbierać 1 stack w 1 minute . Gówno prawda :). 1 jabłko wypada raz na 10/20 sekund może i więcej , czasami raz na 5 sekund ale to rzadko .

Opublikowano

Jak na singlu ma działać? Jak zamierzasz postawić cuboid (możesz ale nie da się zrobić tak, że nie możesz niszczyć). Chodziło ci że tak można, ale niszcząc całe drzewo. Sry że tak piszę no ale lubie ale jak chcecie moge juz tak nie pisac ;p Oczywiście @refresh i proszę o zdjęcie % z konta

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...