Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PSV czy PS3

matis612

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam cholernie duży problem. Waham się między wyborem PS3 a PSV. Jest to w sumie ta sama cena PS3 nawet tańsze. Nie wiem co kupić. Telewizor tam starzy w salonie mają jakąś Sony Brawie 37 cali FULL HD. Co poradzicie? Na wycieczki jak już je
żdże to szkolne ale to trochę rzadko a i starzy też by nie lubili jakbym im w salonie napierdzielał w call of duty
xD
. Ale
TV i tak bym se kupił. Z góry dzięki
za pomoc.

A może XBOX 360?

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

psv kupuj jak nie masz często okazji grać na ps3, a jak możesz bez problemu na ps3 pograć i masz na to czas bo nie wyjeżdżasz często gdzieś to lepiej kupić normalną konsolę.

fs_overall.png

Opublikowano

Może lepszym wyborem bęedzie PS3 ponieważ gry na niego są normalne jak na PC i nawet więcej a na PSV narazie mało gier i droga konsola (założe się że za rok będzie 1/4 tańsza

76561198010916883.png

Opublikowano

Kup sobie ps3 , bo psv ci sie znudzi szybko. Kilka gier po 200 zł jak na ps3 na małe pudełko , smiech na sali.. !

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

A właśnie czy w ciągu następnych dwóch lat zapowiada się PS4?

76561198010916883.png

Opublikowano

Ps4 wyjdzie w 2013 roku ;<

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Ja nabrałem takiej chęci na PSV po obejrzeniu JJay'Ja xD. No właśnie PS4 jak już ktoś napisał 2013 rok nie opyla sie chyba teraz kupować. Mam wielką chrabke na ten sprzęt. A właśnie może orientujecie się ile w media markt kosztuje PSV 3G/Wifi. Bo wybrałbym wersję z 3g. Oraz jaka kursuje cena PS3. Może lepiej kupić w internecie? Mam nadzieje że doradzicie.

P.S Moderatorze mógłbyś poprawić nazwę tematu z PS# na PS3?

76561198010916883.png

Opublikowano

Jeszcze nie wiadomo kiedy wyjdzie PS4... Bierz PS3 :)

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

słuchaj, nawet jak PS4 wyjdzie za rok w co i tak wątpię to i tak nie porzucą PS3 tak jak to było z PS2 i kilka lat ta konsola jeszcze pociągnie.

fs_overall.png

Opublikowano

weż sobie playstation 3 jeśli nie wyjeżdzasz.

ja w pokoju mam od 2 lat , 38 Cali Sony Bravia bez HD i gry śmigają pięknie .

random.jpg

Opublikowano

Ja też poleciłbym Ci PlayStation 3. PS Vita to dobry pomysł dla ludzi, którzy są ciągle w ruchu i nudzą się podczas podróży. Do tego PS Vita jest droższa od PS3, co chyba też wpływa na decyzje zakupu. Dzięki PlayStation 3 możesz oglądać na telewizorze filmy w jakości Blu-Ray, grać w gry o dużo lepszej jakości graficznej, jak i dźwiękowej, korzystać z internetu oraz grać w gry Multiplayer.

1294477714-U1.png

Opublikowano

dobra załuszmy że biore normalną konsolkę. XboX czy ps3:?

A i jeszcze jakie ceny w media markt media expert czy lepiej z allegro?

76561198010916883.png

Opublikowano

dobra załuszmy że biore normalną konsolkę. XboX czy ps3:?

jest masa takich tematów, użyj wyszukiwarki.... nawet w tej chwili jest prowadzony taki temat

ile razy można pisać to samo

819531478353821175209.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

powiem tyle grałem na ps3 i psv moje stwierdzenie psv jest droga i gorsza o 20-30% od ps3 bo niemożna na kontrolery sie bawić i gry są drogie a ps3 jest i bedzie dobre!

xxx

Opublikowano

Okej, okej już założyliśmy, że bierze konsolę tak? Więc teraz się waha między PS3 a Xbox 360. Obydwie konsole są dobre tu nie ma porównania. Ale ja bym wybrał PS3 ze względu na jedną rzecz. Nigdzie nie spotkasz gier takich jak tu. Uncharted 1-3 (podejrzewam, że szykuje się kolejna), Tekken( nie wiem czy jest na Xbox). Jest sporo takich gier. Ktoś powie, że na Xbox'ie będziesz miał np. Gears Of War którego nie ma na PS3. Ale to żaden problem Gears Of War wyszło również na PC a uncharted nie. Według mnie dla takich gier warto wybrać PS3.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

Opublikowano

tekken jest na xklocka :P ale co racja to racja excluziwy na ps3 sa zajebiste ;) skoro koles pisal ze wybiera pomiedzy ps3 a vita niech bierze ps3 . Ja posiadam ps3 i vite szczerze zaluje ze kupilem vite za malo fajnych gier ale to kwestia czasu bierz ps3 :)

Opublikowano

Nie podoba mi się te cukierkowe menu w PS Vita. Dlatego wziąłbym PS3.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

PS Vita skoro nie bedziesz mogl czesto grac

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...