Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Premiera Assassin's Creed III.

Nemesix

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To premiera będzie w październiku czy w listopadzie ? Bo byłem przekonany że jest na listopada bo opóźnienie musi być. Ale teraz patrze na gram.pl i tam jest 13 dni do premiery i na cdaction.pl też pisze że chyba 30 października i już nie wiem :( Jest ktoś kto jest przekonany kiedy odbędzie się premiera ?

Opublikowano

Premiera na konsole będzie 31 października a na pc jest przesunięta niewiem o ile ;c

A więc jednak 23 listopada :( No trudno konsolowcy zawsze mają łatwiej... Dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

A więc jednak 23 listopada :( No trudno konsolowcy zawsze mają łatwiej... Dzięki za odpowiedź.

chyba lepiej nie łatwiej xD bo trudność gry ta sama czas jej nie zmienia xD mi tam pasuje ze nie bedzie lekarstw przynajmniej bedzie troche trudniej ^^

sygna1.png

Opublikowano

Tak czy siak, czekam aż będzie premiera na platforme "PC"

Fajny motyw z tymi domkami, brakowało tego w poprzednich częściach.

Opublikowano

Ciekawe co wykombinują z multikiem, wiem że kampania to jest priorytet ale multi że może być ciekawe.

Znalazłem taką zajawke.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Szkoda tylko, że jak zwykle PC'towcy dostają po du*ie... Czemu musimy czekać dodatkowy miesiąc, podczas gdy inni już mordują?! Normalnie Ubisoft mnie już rozbraja... Śmiać się tylko z nich pozostaje....

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Praktycznie z każdą grą tak jest. Podobno PC`towcy najwięcej piracą.

600925.png

Opublikowano

Nie ma co się dziwić... Jak zawsze opóźnienia, bugi oraz ceny z kosmosu :> Jakby gry były tańsze to by je ludzie kupowali i jeszcze producenci by na tym zarobili, bo poszło by więcej egzemplarzy :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Opublikowano

No niby tak, tylko czemu uczciwi gracze mają na tym cierpieć?

Opublikowano

Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego (niestety). Ja tam czekam na ACIII trudno że dłużej, ale wiem że warto.

600925.png

Opublikowano

Ja właśnie nadal się waham co do pre-ordera... Niby konsolowcy chwalą, ale też i są ci co twierdzą, że lipa. Zastanawiam się, czy wogóle brać, gdyż w planach mam Crysis 3, Metro: Last Light i jeszcze może Premium do Battlefield'a 3. Jak myślicie?

Opublikowano

Ja zamówie. Znajomi mnie przekonali aby wydać swoje ciężko zarobione pieniądze na ACIII. Myśle że nie będe żałował.

600925.png

Opublikowano

Taaak premiera na PS3 31 października alee na PC niestety ok.22 listopada... :(

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

A widzieliście Antologię Assassin’s Creed? Zestaw wszystkich część AC z DLC. Tylko że ACIII dostaniemy chyba tylko Season Pass z dostępem do DLC.

600925.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...