Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Premiera Assassin's Creed III.

Nemesix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko ;) Chciałbym was wszakże poinformować, iż premiera Assassin's Creed III odbędzie się 31 października 2012r. Oczywiście może zdarzyć się tak, że zostanie ona przesunięta. Można już zamówić PRE-ORDER na PS3 oraz na PC :)

Oto zwiastun tego cudeńka ;)

A tutaj spot reklamowy prosto z USA:

http://www.youtube.com/watch?v=WA9jxb2tdIA&feature=player_embedded

PS. Wiem, że ta informacja na necie jest już od jakiegoś czasu, ale to dla tych, którzy siedzą tylko na MPC :D

Hmm. Odpowiedzi na wasze pytania:

1. Fabuła zaczyna się około 1775 roku.

2. Wszystko będzie działo się w Ameryce.

3. Główny bohater to nie Altair, lecz Connor.

4. Pre-order gry kosztuje 199,99zł ;)

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiadają się kolejne dni spędzone przed kompem przy AC.

Ten główny bohater to Altair ? :O

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Zapowiadają się kolejne dni spędzone przed kompem przy AC.

Ten główny bohater to Altair ? :O

Nie jest to nowy bohater prawdopodobnie Indianin ;d

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Connor. Przynajmniej sam się tak nazywa. Jego prawdziwe imię jest dziwne.. znaczy się strasznie długie.

Na X360 też chyba można zamówić ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Najs.

Coraz ciekawsze robi się AC.

Pewnie niedługo zrobią I wojnę światową, albo Assasin Creed's The Warsaw Uprising :D

Ile kosztuje pre order na PC, gdzie zamówić?

Opublikowano

Kosmos. Taka grafa w tym będzie że najs. Fajnie będzie się naparzać nowym kolesiem. Dołączam się do pytania ile kosztuje pre order na PC ??.

Opublikowano

A więc tutaj ma być 18 wiek , to będzie lipa za duży odstęp czasu + będzie tylko tomahawk zamiast miecza , ale za to łuk ;) Ja czekam ;)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Jako iż nowy Assasin ma wyjść w tym roku, będę skłonny podpiąć temat. Niech każdy zna datę premiery :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Hmm. Odpowiedzi na wasze pytania:

1. Fabuła zacznie się około 1700r.

2. Wszystko będzie działo się w Anglii.

3. Ten bohater to nie Altair, a tym bardziej Ezio (dead).

4. Pre-order kosztuje 199,99zł.

5. Ja widziałem tylko Pre-ordery na PC'ta i PS3 ;)

Mi tam się osobiście tomahawk bardzo nie podoba :D

86506195548292095751.png

Opublikowano

@Up

1. 1775 rok.

2. Akcja w Ameryce ;D Boston i Nowy Jork ;)

3. Connor. Ojciec Brytyjczyk, a matka rdzenna Amerykanka czy tam na odwrót.

4. 199,99 na konsole, a 120 na pc.

5. Skep Gram.pl Tam jest na obie konsole.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Witam witam. Widzę, że leci dyskusja więc i ja się włączę. Okej, na początek, z mojej strony chciał bym troszkę pohejcić, za trailer robiony na szybko, w każdym bądź razie ja odniosłem takie wrażenie, gdyż w porównaniu do trailera Revelations to dwa różne światy. Mnie osobiście trzymał klimat w Revelations, i nie chętnie z nim się rozstawałem,.. Dobra ale wróćmy do trailera, nie mam większych zastrzeżeń, ale doszły mnie słuchy, że Ubi pracuje nad grą od 3 lat? Nie jestem pewny, więc oczekiwałem czegoś większego, lepszego audio itd.. Ale dobra, kolejną sprawą jest okładka.. Tak i Tomahawk na niej, miodzio.. Jeśli się przyjrzycie zobaczycie, że ostrze tomahawka to logo bractwa assasynów, tu daje wam specjalnie obrobione SS'iki i wycinki z okładki.

52376324856768042917.png

Dla mnie kozacko to wygląda ;D Ponoć niektórzy burzyli się, że nie będzie już ukrytego ostrza.. Nie wiem czy to prawda, ale czytałem gdzieś, że będzie do niego dostęp, co mnie osobiście cieszy. A jeżeli go nie będzie, to na pewno wynagrodzi nam to możliwość walki dwoma narzędziami na raz. Tj. tomahawk i sztylet itd.. Co ciekawe, ma być zmiana pór roku, co brzmi ciekawie. A tak dla wyprostowania nasz bohater, tj przodek to Ratohnhake:ton , lecz sam nazywa się Conor. Jego ojciec był Anglikiem , a matka Indianką. Kolejną sprawą, jest charakter naszego bohatera, nie będzie typowym assasynem jak Ezzio, czy Altair lecz będzie wojownikiem. Więc jakaś odmiana, a i zapomniał bym, że będą nowe zwierzaki, takie jak jelenie, niedźwiedzie. Będzie można odzierać je ze skóry i sprzedawać, co daje nowe metody handlu. Jest jeszcze wiele ciekawości, które z czasem dorzucę gdy je dostanę, wyczytam itd.

78965841505309541280.png

Opublikowano

@Up

1. Trailer Revelations był publikowany na targach E3, a to jest mini trailer prezentujący mniej więcej o co chodzi w grze (czyt. możliwości w grze i mniej więcej grafika). Normalnego czy tam prawdziwego traileru możemy spodziewać się na targach E3 od 5 do 7 czerwca tego roku.

2. Ukryte ostrze będzie. Samo Ubi to potwierdziło.

3. Czekam na wymagania, bo nwm czy konsoli nie kupować...

@Down

Nwm.. kolega mówi że fajne. Tylko, że jak wyskoczy mi bitwa z udziałem paru tysięcy ludzi to nwm czy mój komp to ogarnie.. A ja chcę na full grać.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Na konsoli AC jest ciulowe ;) Adas - to nie my robiliśmy trailera, wziąłem go z neta. Bo to wygląda tak, jakbyś mnie o to osądzał. Connor będzie bardziej jak koczownik, łowca niż assasin :)

86506195548292095751.png

Opublikowano

To dobrze, bo ukryte ostrze, to czysty klimat, nawet sam Desmond je posiada/ał.. Co do mini trailera, to może masz rację, nie zagłębiałem się zbytnio w niego samego. Więc czekam, na taki prawdziwy czy tam jak go nazwać,.. Nie jestem pewny, ale słyszałem, że ponoć ruchy żołnierzy mają zależeć od pór roku, to może być ciekawe,.. Zobaczymy czy będzie tak samo działać, z Conorem..

@up

Najwidoczniej mnie źle zrozumiałeś, bo to bez sensu, oceniać cię za coś, co w ogóle nie jest tak jak by no powiedzmy w prost, robione przez Ciebie. Ja tu do żadnego z was nie mam najmniejszych protens.

78965841505309541280.png

Opublikowano

Ale to zapewne nie będzie tak, że będziemy sobie biegali 24/7 po budynkach i po jakimś czasie zrobi się zima, jak to jest w Simsach ( xD), tylko pewnie to zależy od misji. Jeśli nie uda nam się jakiejś zrobić, to przykładowo będzie zima dopóki jej nie dokończymy :) Po prostu pora roku nie będzie zależała od tego ile gramy, tylko jak daleko w fabule jesteśmy.

86506195548292095751.png

Opublikowano

Tak samo rzeki zimą będą zamarzać co ułatwi nam poruszanie się po wolnym obszarze. 1/3 misji ma być poza miastami wykonywana.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

To także mnie martwi. Nawet twórcy się wypowiadali, że nie będzie już tyle wspinania i biegania się po budynkach, w pewnym sensie zabierają nam prawdziwe AC, gdzie planuje się zamachy ukrytymi ostrzami czy goni złodzieja po budynkach. Wydaje mi się, że z AC robi się coś podobnego do Gothica / Wiedźmina.

86506195548292095751.png

Opublikowano

Czy tylko ja wyczuwam w powietrzu coś w stylu z namiotu do namiotu, Jezu brakuje mi tego słowa, wiecie, te takie charakterystyczne "namioty" u rdzennych amerykanów.

78965841505309541280.png

Opublikowano

Wiecie, ciekawi mnie wpływ sławnych postaci z przeszłości.. Jerzym Waszyngtonem, Benjaminem Franklinem i Charlesem Lee, ciekawe czy będą oni sympatyczni, tak wiem to może głupie, ale tak mnie to ciekawi.. Jak je powiążą, jaki będzie ich stosunek w stosunku do naszego bohatera..

78965841505309541280.png

Opublikowano

Zapewne skończy się tak, że albo będziemy o nich tylko z kimś rozmawiali, albo jakiś zły charakter któregoś z nich zabije albo znów my będziemy mieli od nich misje. Wyobrażam sobie to tak, że będą się nas bali :D

86506195548292095751.png

Opublikowano

@Up

JA też. Ale miałem 48% gry. Za drugim razem 92% i przechodziłem prawie 2 tygodnie. Brotherhood i Revelations miały tak jakby na celu zdobycia większej ilości osób "fanów" serii , albo osób, które kupią 3. Prace nad trójką trwały od skończenia 2 więc nie było też sporo funduszy na nie.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Właśnie. Trójeczka ma być dobra, bo już prace nad nią trwają od naprawdę długiego czasu. Nawet po nazwie Brotherhood i Revelations można się domyślić że to jest bardziej dodatek (?). Prawdziwe pełne wersje gier to tylko AC, AC II i w październiku będzie AC III.

PS. Chyba źle się wysłowiłem ;x

86506195548292095751.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...