Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HOT]Dziwnę dzwięki

rak222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To by sonary ziemskie z satelitów by ich wykryły

Ja myślę, że z Ziemią się coś robi.

mysle ze mają bardzo rozwinietą technologię, mają jakieś pole niwelujące (nie widzieli byśmy ich przez satelity/radary) jak mi sie wydaje to słyszałem to z rok temu (lublin)(te dzwieki)

shoob.png

Opublikowano

Ale niech sobie ludzie tego też zabardzo do siebie nie biorą... stwierdzisz ze to prawda, olejesz szkołe i wszystko, a potem sie okaze ze to fake i wyladaujesz na targu sprzedajac skarpetki xD

Opublikowano

Teraz tak już na poważnie, to naprawdę wierzę w koniec świata, ale nie w 2012. Koniec nadejdzie kiedy będziemy się tego najmniej spodziewać, nie znamy czasu ani formy, więc nie warto się tym przejmować jak na razie. Apokalipsa? Nie, bóg nie istnieje. Bardziej myślę o wojnach, kiedy już nawiążemy kontakt z obcymi cywilizacjami.

Tak a propo, to ludzkość strasznie wolno się rozwija, mamy technologię pozwalającą na lot na marsa, ale nie odbędzie się to ze wzgl. na strach i biurokrację. Możemy zmienić ludzkość badaniami biologicznymi, jednak największe odkrycia blokują krótkowzroczni moraliści, projekty cyborgów zostały zawieszone pod naporem aktywistów, to samo z krzyżowaniem człowieka z innymi gatunkami, to samo z klonowaniem ludzi...

Świat potrzebuje bohatera, kogoś kto z wielkimi funduszami materialnymi przyniesie również wizjonizm i ambicję, kogoś, kto nie będzie bał się przekroczyć ustalonych barier dla dobra ludzkości...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Wiesz konieć swiata predzej czy pozniej nastapli... w końcu tak zanieczyścimy ziemie ze slonce nas spali, albo wybuchnie YellowStone , wiec to tylko kwestia czasu ale my tego raczej nie dozyjemy, wiec nie ma co sie martwic. A i tak jak dla mnie za pare pokolen nie bedzie religii bo religie wymyslono jak nie bylo technologii i trzeba sie bylo w cos bawic to bawiono sie w religie... Teraz jest technologia i nie potrzeba tak 'boga" jak kiedys... A tak na serio spojrzmy - Bog nawet dla katolikow jest tyko w trudnych chwilach a jak jest dobrze i wesolo ma sie na niego wyjebane... - poogladajcie sobie damianero , filozofero.

Opublikowano

Biber sie zjebał xD

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

I tak oto powstaje lawina postów, w których przeciętni nastolatkowie i zwykli ludzie ironizują, ateiści piszą swoje ulubione zdanie "boga nie ma", katolicy zaczną coś tam gadać o sądzie ostatecznym, prawdziwi chrześcijańscy ludzie piszą jedno normalne zdanie, że nie znamy dnia ani godziny.Ale najbardziej kuriozalnym postem był ten, w którym ktoś napisał, że media wszystko wiedzą, a boją się powiedzieć ludzkości -.o Póki co pozostaje nam słuchać opinii naukowców.

Opublikowano

UP

Z twojego posta wynika, że tylko chrześcijanie mają rację, jestem tolerancyjny, ale z logicznego punktu widzenia ateizm jest po prostu rozsądniejszy, co nie oznacza, że ludzie wierzący są mądrzejsi od reszty...

Rozpisałem się już wcześniej, można się przyglądać, albo zostać kimś szczególnym ("bohaterem")...

Opublikowano

I tak oto powstaje lawina postów, w których przeciętni nastolatkowie i zwykli ludzie ironizują, ateiści piszą swoje ulubione zdanie "boga nie ma", katolicy zaczną coś tam gadać o sądzie ostatecznym, prawdziwi chrześcijańscy ludzie piszą jedno normalne zdanie, że nie znamy dnia ani godziny.Ale najbardziej kuriozalnym postem był ten, w którym ktoś napisał, że media wszystko wiedzą, a boją się powiedzieć ludzkości -.o Póki co pozostaje nam słuchać opinii naukowców.

Mówilem wtedy o naukowcach również... Skad wiesz ze nie musza oni tego najpierw powiedziec wyzszym wladza zanim powiedza to swiatu, ze np. koniec swiata za niedlugo? Wiesz co by sie stalo wtedy jakby bylo pewne ze koniec za niedlugo? Moze tak kaza zeby uspokoic ? Tak samo jest z religia... wymyslona, poczytaj troche o tym czym na prawde jest chrzescijanizm. Np. Jako mezczyzna, chlopiec katolik wchodzac do kosciola sciagasz nakrycie glowy nie? Po co? Bo Bog tam jest obecny. Ale przeciez wg. katolokow Bog jest wszedzie i jest wszechobecny nie? To po co kurwa w ogole nosic nakrycia glowy?

Opublikowano

Każdy inaczej do tego podchodzi.

Wg. mnie to w sumie wszystko jedno, jeśli nadejdzie koniec świata wszyscy zginiemy niezależnie od tego czy teraz coś robimy czy też nie, więc po co sobie zawracać głowe?

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Mam w klasie jednego ateistę i co wam powiem. Wierzy w sąd ostateczny, ale nie wierzy w Boga, bo nie ma udowodnione, że On istnieje.

@2UP

Religia wymyślona? Chyba tylko w twojej chorej bani, ale co do reszty to się zgadzam. Katolicy, a chrześcijanie to zupełnie inne odłamy wiary w Boga. Katolki uznają to, a chrześcijanie to. W Niemczech masz przykład katolickiego, a w Polsce chrześcijańskiego. Polecam ci przestudiować XVI w. w celu poznania odłamów religijnych. Naukowcy mogą wiedzieć, że istnieje jakaś inna forma życia, kiedy koniec świata itp. ale tego nie ujawnią, bo na świece wybuchła by panika

Opublikowano

Dzisiaj słyszałem ten dźwięk, jadąc A4 do Wrocławia.

Aż mi ciary po plecach przeszły, głos jest strasznie głośny, wyraźnie słychać go było w samochodzie na autostradzie.

A gdybym miał sam dźwięk porównać do czegoś, to chyba odgłos żniwiarzy z mass effect tylko mi przychodzi do głowy :)

Opublikowano

Całkiem fajna dyskusja...ja myślę,że to przez Słoneczko lub jakieś tam ziemskie duperele. Choć żniwiarze też bardzo prawdopodobni :P

Opublikowano

Ja dzisiaj też usłyszałem na jedynce (autostrada nr. 1 dla nie wiedzących)

Tego dźwięku nigdy nie słyszałem, po za Mass Effectem 3, gdzie są takie dźwięki. To są Żniwiarze xD

Opublikowano

kurwa spierdalac z tymi zniwiazami, moge Wam nawet temat o tym gownie zalozyc. Ktos zrobil temat zeby posluchac co maja inni do powiedzenia a ludzie wlatuja tutaj z jakimis kurwa zlepkami tekstur i dzwiekami ktore sa w jebanej grze. Rozumiem jak jedna osoba takie cos dla fanu podrzuci, ale zeby to potem malowac jak debil i spamowac? Jak dalej tak bedzie to zamknac ten temat a fani Mass Effeca niech ida na forum o nim a nie napierdalaja postami o zniwiazach jakis w takich tematach.

Opublikowano

I zabita została przy ataku ;p

Ale tak na poważnie to na prawdę może być cywlizacja po za ziemska. Przecie chyba jakby Ziemia szalała to by z niej coś szło, a nie z nieba..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...