Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HOT]Dziwnę dzwięki

rak222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zuo ale zawiało ironią ;p

Ale naprawdę ten 2012 to będzie przełomowy dla nas (przebiegunowanie, sąd ostateczny)

Opublikowano

pomyślcie sobie ze my obserwujemy dzikie zwierzeta kamerami a one tego nie widza, moze cała ziemie tez kontroluja a my tego nie widzimy i wlasnie teraz zabardzo sie rozwinelismy i chca nas unicestwic mam na mysli oni czyli hmm UFO?

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

pomyślcie sobie ze my obserwujemy dzikie zwierzeta kamerami a one tego nie widza, moze cała ziemie tez kontroluja a my tego nie widzimy i wlasnie teraz zabardzo sie rozwinelismy i chca nas unicestwic mam na mysli oni czyli hmm UFO?

Myślenie z Mass Effect'a 3? ;p

Żniwiarze też pozwolili nam się rozwinąć, a jak się rozwineliśmy zrobili inwazję ;p

Opublikowano

Ja słyszę dźwięk uruchamiania starego windowsa. 98 ?

Gdyby nie ten filmik podczas meczu, to nie wierzył bym w ogóle. Dźwięki coś jak w Wojnie Światów :D

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

O nie, idę się zapierdolić i sprzedać level w Metinie, słyszę coś.. coś dziwnego. o.O

Bitch please, nie panikujcie żadnego końca świata nie będzie, jakby to była prawda ludzkość by panikowała od początku tej wiadomości.

EXPmIpC.gif

Weteran
Opublikowano

Lol...dźwięki jak z filmu Wojna Światów ;D

No ciekawe, ciekawe..

Teraz ludzie wymyślą pierdylion rzeczy jakie mogą robić te dziwne dźwięki ..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Tak żeby było fajnie cytacik z apokalipsy sw. jana - A siedmiu aniołów, mających siedem trąb, przygotowało się, aby zatrąbić. I pierwszy zatrąbił. A powstał grad i ogień - pomieszane z krwią, i spadły na ziemię. A spłonęła trzecia część ziemi i spłonęła trzecia część drzew, i spłonęła wszystka trawa zielona.

Hyhy...

Opublikowano

Oficjalna jest wersja, że ziemi spodobał się dubstep i obecnie robi Cover.

A tak na serio - ja jestem z Krakowa i nic nie słyszałem xD chyba że nad ranem bo jak śpie to żaden dźwięk mnie nie obudzi (nawet alarm napierdalający o 4 w nocy obok) ale ponoć to już wyjaśnili i to ponoc słonko robi - http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/nowe-naukowe-informacje-temat-dziwnych-dzwiekow

Opublikowano

UP

Ja przekazuje co przeczytałem, ale szczerze mówiąc obecne wydarzenia na ziemi bardziej potwierdzają ze 2012 to koniec niż że to fake i ściema, a TV i inne media moze wiedza co się bedzie działo, ale nie powiedzą bo by wybuchła panika na całym świecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...