Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Rozmowy psychologiczne z kolegami.

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chuck zarzuca typowi ze jest uzalezniony od komputera. Krotko mowiac debilizm ze strony osoby ktora to zarzuca po co komus na sile to wmawiac ? Idiotyzm.

Opublikowano

Widzę mało wiesz.

Partnerstwo z YT = kasa

Intel Extreme Master = kasa

Różne turnieje gamingowskie = kasa

Recki, testy, revievy = kasa

Kupowanie taniej cześci (np. GTX480 za 600zł, sam nabyłem w pełni sprawną za tyle ;p) i sprzedawanie drożej (a sprzedałem za 1k zł) = kasa.

Opublikowano

Autor tematu chciał nam pokazać jak potężny jest psychicznie, mieszając w głowie jakiemuś tępakowi jeszcze gorszemu od niego samego...

To się nazywa znęcanie nad słabszymi, a o psychologi nie wiesz nic, żeby złamać kogoś mądrego potrzeba nieco więcej...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

czasem to po prostu objaw zazdrości że ktoś ma lepiej czy inaczej życie poukładane.

ciekawe co by powiedzieli rodzice jakby z takim "problemem" do nich poszedł ? :)

jak prościej człowieka skrytykować i gnoić na co dzień, nie stawiając sie w jego sytuacji, zrobić z niego ofiarę i dosłownie zaszczuć przy pomocy tłumu kumpli o sumie ilorazu inteligencji równej IQ ofiary.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up.

Ciekawe z czego on kurwa trzepie kasę ? chyba z kieszeni starej.

"starej" - zawiało mi tu totalnym gimbusiarstwem i brakiem szacunku do czyichś rodziców. Oj chłopczyku pogrążasz się coraz bardziej w tym temacie. Zazdrościsz mu, że dostaje kasę ?

jqeuR.png

Opublikowano

I co tu jest śmiesznego ? nie rozumiem Cie. śmiejesz się z człowieka który jest uzależniony od tego ?

Jak dla mnie to nie jest śmieszne , wręcz żałosne z Twojej strony.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

jego życie, jego problem. nothing else

znałem typa co grał w lola 24/7 i nie da się z nim dogadać. co chwilę pierdoli o jakimś ulti/skillach/czempjonah czy chuj wie co.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Śmieszne, zupełnie jak smalec.

Mam nadzieje że ci wpierdoli, bo pewnie jesteś małą piczką ~150 cm.

Opublikowano

Musicie zmienić do niego nastawienie.Przestańcie mu wmawiać, że jest uzależniony, tylko spróbujcie mu jakoś pomóc.Najpierw wy, a potem może jakaś dziewczyna? ; o

Co do tego "zarabiania" to szczerze wątpię.On pewnie gra, żeby grać, a nie zarabia na tym.

@UP

Następny ultralewicowy hejter, który broni no-lifów.Na prawdę Twoje "ja pierdole" nie pomoże tu nic więcej, tylko robisz spam o.-

Opublikowano

ja pierdole, ty jesteś jego kumplem? To się od niego odpierdol. To że ty naginasz 30km za miasto to się cieszę że ci się chce. A od tego typa się odczep bo to jego życie ,i nijak wpływa to na twój styl życia.

Pzdr0.

61093c6efb.png

Opublikowano

Najlepsza pomoc dla niego to jest zaproszenie go gdzieś na wycieczkę, impre. Wyjść z nim na piwo, porozmawiać. A nie robić sobie jaj przez neta i wkurwiać go... . Postaw się na miejscu tej osoby.

@robem.

Sry ja nie siedzę po 16 godzin dziennie jak on. Praktycznie wieczorem lub rano wbiję na 30 min - 2 h. Zawsze odrazu po szkole biorę rower, kumpli i jedziemy gdzieś 30 km od miasta. Praktycznie cały dzień mnie nie ma. A ten koleś nieźle się przed kompem dorobił - zespół tureta / tiki nerwowe + inne choroby.

O ile mi wiadomo to dzień ma 12 godzin a nie 16.

fs_pc.png

Opublikowano

Music:

Cała doba ma 24h, a teraz nadchodzi powolutku lato, więc potrwa dzień z 15h.

To, że ty wbijasz na 30min-2h nie oznacza to, że on ma też tak robić. Prowadzisz INNY styl życia niż on. Może mu się nie chcę zapierdalać 30km, żeby dowiedzieć się, że chcemy wypić 1 piwo. To mija się z celem. Tak wgl. kto wam każe sę wpierdlać do niego? Jesteście jego kolegami to zostawcie go i tyle. Jakby chciał od was pomocy to by ją przyjął.

Opublikowano

przejdzie mu to przecież ... ja tez tak mialem jak 12 lat mialem gralem 2 lata temu (mam 14) w te metiny i inne gówna teraz to patrzec na to nie moge ... wole spędzac czas opłacalnie i cieszyc sie z życia chodzic na silownie spędzac czas z kumplami, dziewczyna itp

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

@robem.

Sry ja nie siedzę po 16 godzin dziennie jak on. Praktycznie wieczorem lub rano wbiję na 30 min - 2 h. Zawsze odrazu po szkole biorę rower, kumpli i jedziemy gdzieś 30 km od miasta. Praktycznie cały dzień mnie nie ma. A ten koleś nieźle się przed kompem dorobił - zespół tureta / tiki nerwowe + inne choroby.

sprawdziłem jego profil steam - cs 1.6 przegrane prawie 5k godzin. I to w niecały rok !

W tydzień 100 godzin o.O

Nie wiem czy już padło bo nie chce mi się wszystkich postów czytać ale dla jasności cały tydzień ma 84godziny więc daruj sobie... widać że coś kręcisz

I psycholog by się Tobie przydał

Opublikowano

UP

A ty mózg załatw, zauważ, że 84 to połowa z 168 a więc pewnie chodziło o czas dostępny NORMALNYM ludziom, którzy śpią i realizują się...

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...