Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Rozmowy psychologiczne z kolegami.

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam xD. Dzisiaj postanowiłem porobić sobie jaja z kolegi, który siedzi 24/7. Zobaczcie sami xD:

Chuck Norris

Witam

20:49

Radek (xdbnhzbb)

spierdalaj. xD

Chuck Norris

Porozmawiajmy o twoim problemie - nałogu komputerowym

Radek (xdbnhzbb)

Niee, Wyppierdalaj Kurwa

20:50

Chuck Norris

To jest jeden z pierwszych objawów

20:50

Odrzucenie

Mogę ci pomóc

Radek (xdbnhzbb)

Nie

20:51

Chuck Norris

To jest drugi punkt.

20:51

Samotność

Czujesz się samotny.... przyjaciele w życiu realnym nie istnieją dla ciebie. Ty widzisz tylko ludzi o przykładowych nickach: xXxKrulxXx, mani3k, rumcajs itd

20:53

Rodzice nie dają z tobą rady

Mama musi ci grozić, że rozjebie dysk, jak nie wyłączysz tego pudła

Szukasz odzwierciedlenia w świecie wyimagowanym

**** TU PADŁY WYZWISKA Z JEGO STRONY ****

Po tym dostałem ignora i " obiecany wpierdol w poniedziałek " padłem haha

Co sądzicie o takich rozmowach?

graphic.png

Opublikowano

problem to raczej ma osoba prowadząca takie rozmowy i to chyba jej się nudzi, polecam wizytę u psychologa bo dosłownie niczym nie różnisz się od rozmówcy i podobnie jak on masz taki sam problem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@robem.

Sry ja nie siedzę po 16 godzin dziennie jak on. Praktycznie wieczorem lub rano wbiję na 30 min - 2 h. Zawsze odrazu po szkole biorę rower, kumpli i jedziemy gdzieś 30 km od miasta. Praktycznie cały dzień mnie nie ma. A ten koleś nieźle się przed kompem dorobił - zespół tureta / tiki nerwowe + inne choroby.

sprawdziłem jego profil steam - cs 1.6 przegrane prawie 5k godzin. I to w niecały rok !

W tydzień 100 godzin o.O

graphic.png

Opublikowano

Popieram robema. Sam nie pokazałeś się w tej rozmowie z lepszej strony.

Dlaczego ? Masz ubaw z niego i nabijasz się z niego. Mało tego, wklejasz rozmowy z nim tutaj i myślisz, że jesteś FAJNIUSI ? Jesteś żałosny do kwadratu.

Mam nadzieję, że ten "wpierdol" faktycznie otrzymasz bo zachowałeś się jak burak. To, że ma nałóg nie uprawnia do nabijania się z niego. Jak chciałeś mu pomóc to mogłeś osobiście mu coś zaproponować i wyrwać go gdzieś na jakiś wypad.

jqeuR.png

Opublikowano

To jego sprawa, jeśli ma tylko takich "kolegów" to mu się nie dziwię...

Ja też częściej bym wychodził na dwór, gdybym miał z kim - ale dzisiaj trudno znaleźć normalnych ludzi.

Opublikowano

Popieram robema. Sam nie pokazałeś się w tej rozmowie z lepszej strony.

Dlaczego ? Masz ubaw z niego i nabijasz się z niego. Mało tego, wklejasz rozmowy z nim tutaj i myślisz, że jesteś FAJNIUSI ? Jesteś żałosny do kwadratu.

Mam nadzieję, że ten "wpierdol" faktycznie otrzymasz bo zachowałeś się jak burak. To, że ma nałóg nie uprawnia do nabijania się z niego. Jak chciałeś mu pomóc to mogłeś osobiście mu coś zaproponować i wyrwać go gdzieś na jakiś wypad.

Jego wypad wygląda tak: przykładowo na pizze

- idziesz?

- nie

- czemu?

- bo nie

- ja stawiam dawaj

- nie mogę

- tak kurwa.... nie mozesz.. ( lookam na jego porfil steam ) aktualnie w grze counter strike

- no dawaj przejebie

- ( tutaj mój kolega powiedział, że mu zajebie jak nie pójdzie )

- ehhh. no ok

lub

- wychodzisz?

- jak dasz 5 zł

...

Po tym jak idziemy na pizze to on bierze kawałek i spierdala. Po tym zerkając w neo v na aplikację steam widzę - aktualnie w grze xxx

Gdy matka chciała zabrać go do psychologa rozjebał pół chaty, z nim nie można nic normalnie niczego zrobić.

no-life poziom hard

ja od niego wpierdol ? haha. U mnie one shot one kill. Po shocie w ryj złożyłby się jak karton. Przy czym przez tydzień miałby fioletowy ryjek.

graphic.png

Opublikowano

@El Piloto

Po Twojej ostatniej wypowiedzi wynika że po prostu nie pisz już do niego, zerwij kontakt. Jeżeli się opamięta to będzie za późno ..

Po co się męczyć z "nałogowcem" ?

Opublikowano

współczuje twojemu koledze tak pojebanych znajomych... co do jego uzależnienia pozna kiedyś kogoś ważniejszego niż komputer i wirtualny świat i mam nadzieje że podejmie taką samą decyzje jak ja i pierdolnie to wszystko i zacznie żyć pełnią życia bez takich wrzodów na dupie jak ty :)

Opublikowano

Powiedz mi jedno kurwa.

PO CO SIĘ JEGO ŻYCIEM INTERESUJESZ, TO CO ROBI TO NIE JEST TWOJA SPRAWA KURWA. NIE WTYKAJ NOSA W NIE SWOJE SPRAWY lub PO CO MU WŁAZISZ Z BUCIORAMI DO ŻYCIA?

Ty robisz to, interesuję cie to, a on ROBI CO INNEGO i INTERESUJĘ GO CO INNEGO.

Nie rozumiem kurwa takich pojebów jak ty. Chce to niech siedzi (tak jak ja), bo co ma innego robić?(może nie piję, nie pali tak jak większość gimbów) :)

Opublikowano

Ci "pojebani znajomi" chcą dla niego jak najlepiej. Mówicie - że to jego życie. No właśnie KURWA jego!! Kiedyś obudzi się jak będzie za późno. Będzie jeszcze przepraszał. Jakby kurwa zgnił przed komputerem to byście pierdolili, że to nasza wina ta? bo nigdzie go nie zabieramy itd. To niech kurwa zgnije, tak jak 80% was.

Pan @up któryś mówił, że pozna coś ważniejszego niż komp. Super dziewczyne miał - zajebał, bo siedział przed kompem. 99% osób mu zazdrościło. Wygrał w totka chyba 5k - zgubił kupon, bo leciał na kompa z podniety. Czekam aż ktoś normalny się wypowie. Bo widzę tu samą gimbusiarnię "broniącą niego" bo przecież komputer jest "SÓPER"!

graphic.png

Opublikowano

no-life poziom hard

ja od niego wpierdol ? haha. U mnie one shot one kill. Po shocie w ryj złożyłby się jak karton. Przy czym przez tydzień miałby fioletowy ryjek.

Co cię obchodzi jego życie ? Nie masz własnego życia, że zajmujesz się cudzym życiem ? Sam właśnie pokazujesz nam kto tu jest Noł Lajfem.

Kolejna sprawa to ten tekst "one shot one kill" . Ktoś tu chyba jest nałogowym bywalcem FPS-ów. Tekst poniżej krytyki. Jak taki mastah jesteś to weź Pudziana rozwal skoro to tylko one shot one kill ;).

Btw. ja nie zgniję przed kompem i chuj ci do tego co robię w swoim prywatnym życiu. Naprawdę zalecam wizytę u psychologa bo odniosłem wrażenie, że to ty masz jakieś problemy.

jqeuR.png

Opublikowano

@PanZagłady.

Dopiero wtedy dorośniesz gdy zrozumiesz, że człowiek sam jest niczym.

Jeżeli ludzie nie mają się przejmować cudzym życiem to po chuj kliniki psychiatryczne? bo chuj leki psychotropowe? po chuj psycholodzy?

Tak jak powiedziałem. Zrozumiesz to gdy staniesz się dorosły psychicznie.

graphic.png

Opublikowano

mam w klasie kilku takich co 25/8 graja w minecrafta/lola/wowa trzymam sie od nich z daleka i nie wdaje w bezcelowe konwersacje

zostaw czlowieka w spokoju bo jemu nikt i nic nie pomoze

s2c77Oa.png

Opublikowano

@up.

Jeden rozsądny, który się wypowiedział normalnie.

Jakby spojrzeć z innej strony to on jest dosyć normalny.

graphic.png

Opublikowano

Każdy sam dobiera sobie towarzystwo.

I w swoim życiu każdy chyba przechodził przez coś podobnego.

Możecie próbować mu pomóc, ale skoro on tej pomocy od was nie chce to nie ma sensu pchać dalej swoich łap w czyjeś życie.

Zrobiliście co mogliście i basta.

A jeśli myślicie że straszenie kogoś to dobry sposób na to aby chciał z wami wychodzić to niestety nie ta droga.

Wydaje mi się, że częściowo tutaj też może leżeć problem.

Może widzi w was wrogów? Może wasze podejście do niego nie jest odpowiednie?

Wydaje mi się że w takiej sytuacji przydała by się osoba, która mimo początkowych pojazdów z jego strony (odebrałby kogoś nowego tak samo jak was) dalej się starała i nie dawała za wygraną. Wkońcu wasz kolega dostrzegłby w nim nie wroga a przyjaciela.

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

No i? Ja widzę, że masz problem sam ze sobą... 30 kl. za miastem i nie ma Cię w domu? Widzę, że przed biegi do łopaty. Z Bogiem... bo nikt inny na twoje prostactwo nic nie poradzi.

Opublikowano

@PanZagłady.

Dopiero wtedy dorośniesz gdy zrozumiesz, że człowiek sam jest niczym.

Jeżeli ludzie nie mają się przejmować cudzym życiem to po chuj kliniki psychiatryczne? bo chuj leki psychotropowe? po chuj psycholodzy?

Tak jak powiedziałem. Zrozumiesz to gdy staniesz się dorosły psychicznie.

Dziecko drogie pouczać to nie mnie :). Jestem starszy od Ciebie z całą pewnością. Na pewno Twoje zachowanie nie należy do dojrzałych. Jest wręcz okrutnie dziecinne i niedojrzałe.

jqeuR.png

Opublikowano

Żeby iść do kliniki i przyjmować jakiekolwiek leki najpierw trzeba CHCIEĆ.

Bez chęci nic z tego nie będzie.

Wielu próbowało i niestety w większości przypadków nic z tego nie wychodziło.

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

co z tego ze sila odciagna go od komputera czy wysla do osrodka na terapie

w osrodku stworzy pozory ze jest zdrowy i znalazl nowe priorytety a po wyjsciu pogna czym predzej do komputera wbic lvl / nabic kille w jakims fps'ie

s2c77Oa.png

Opublikowano

PanZagłady pewnie jest o wiele starszy niż ty. :)

Ale powiedz mi jedno. Dlaczego ty chcesz go zmienić? Jak mnie ktoś chce zmienić to od razu wie, że ma wypierdalać, bo tego nie zrobi. Wy też go nie zmienicie, bo ma na was wyjebane, tak jak ja na innych oprócz 2 ważnych dla mnie osób (dziewczyny i przyjaciela do piwka, do gamingu, do zabawy, do pogadania, można powiedzieć do wszystkiego, każdemu życzę takiego przyjaciela). Palicie, pijecie, zachowujecie się nie normalnie? Może on was postrzega jako hmm,, jako jakiś wrogów, albo macie inne pasje co on. Jak wszyscy rozumni wiedzą to jeśli nie dzieli się ze sobą pasji to można sobie dać spokój. I co z tego, że mu zazdrościli? 5k zł dla cb może to dużo, ale dla mnie to bardzo malutko. Gdyby zgubił kupon na 2mln to wtedy by coś było z nim ale nie 5k ...

Opublikowano

Uważam że i tak nie ładnie wtrącać się w czyjeś życie, ale "komputeromaniacyzm" jest rzeczą okropną.

Spróbujcie może jakoś go opamiętać, szkoda życia ;(

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Nie dodałem tego:

Na 80% będziecie niedługo chodzić do niego po jakieś pożyczki pieniędzy. Dlaczego? GRACZ TEŻ ZARABIA :) Ma kanał na YT? Partnerstwo i trzepie kasę. Tak samo z turniejami komputerowymi (Intel Extreme Master i inne takie imprezki) Jego team bądź sam wygra 20k$ i też trzepie kasę, a wy po studiach nie znajdziecie pracy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...