Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa Minecrafty

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wie ktoś czy można zrobić tak że mam odpalone na 1 kompie 2 minecrafy, jednym nagrywam filmik frapsem a drugim występuję? Wiem że tak się da, ale jak jeden minecraft zminimalizuje to się pojawi okienko bakc to game itd. i na odwrót.

Ma ktoś jakieś pomysły :P?

Opublikowano

Klikasz F11, albo musisz mieć otwarte okno piecyku/ craftingbox'u.

Używanie mózgu nie boli. Chodzi mi o to żebym mógł mieć normalnie 2 minecrafty odpalone tak, jakbym grał normalnie na obydwóch. Żeby nie było żadnych okienek, i innego gówna.

Opublikowano

Hmmm...

Możesz pobrać ubuntu i wsadzić je do emulatora. Wgrać na niego jave i Winta czy coś i z niego nagrywać.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Refresh!

Wytłumacze to w jeden prosty sposób. Chce mieć otwarte dwa minecrafty tak, aby można było na obydwóch normalnie grać, bo jak włacze 2 okienko z mc to na pierwszym zrobi sie okienko menu.

Jakies propozycje?

Opublikowano

Ja wiem jak to zrobić ale w 1 minecrafcie. Instalujesz Mod "Single Player Commands" a następnie wpisujesz komendę freezecam.

Kamera zatrzymuję się w miejscu napisania komendy. Poprosze o "Lubię to" :D

Opublikowano

ader, nie pomogłeś mu, prawdopodobnie się nie da, musiał byś usunąć pliki odpowiedzialne za to, że wyskakuje okienko z menu.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Ja wiem jak to zrobić ale w 1 minecrafcie. Instalujesz Mod "Single Player Commands" a następnie wpisujesz komendę freezecam.

Kamera zatrzymuję się w miejscu napisania komendy. Poprosze o "Lubię to" :D

To nie jest to o co dokładnie mi chodziło, podobnie lecz na 2 clienty. Żeby jeden się nie ruszał i nagrywał a drugi by występował na jednym kompie.

Opublikowano

Nie da się... Albo wóz albo przewóz...

Spróbuj też plugin mod Minema (czy jakoś tak)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Jesli posiadasz karte graficzna na 2 sloty to mozesz podłączyc 2 monitory i wejsc na http://www.minecraftforfree.com Np. Frapsem zaznaczasz 2 monitor a na 1 grasz

Licze na +

generate_logo.png?name=kucykowo

Typ: freebulid

Adres IP: 176.9.20.51:25820

Status: status.png?ip=176.9.20.51&port=25820

<iframe src="

https://admin.pukawka.pl/api/?keyapi=Nw3N3dfcItIfWNk" width="214" height="277" border="0" style="border:0;width:214px;height:277px;"><a href="https://admin.pukawka.pl/api/?keyapi=Nw3N3dfcItIfWNk">Przejdź do płatności</a></iframe>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...