Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Jaka najlepsza broń , umiejętności dla danej profesji .

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja na soliderze mam ak-47 i shotguna ale nie pamietam nazwy i jeszcze granatnik full w respieniu hp i 4 w granatach mam 16lvl mój link tu to link w grze na gunerra mam jako 1.m249 a 2.specjalistyczny m249 1.klasy i pogromce czołgów a na snipezrz początkowe eq

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czemu ktoś odpiął ten temat? ;__;

poradnik ładnie napisany jednakże nie dość rzeczowo. Nie są opisane które skille w jakiej kolejności maxować dla przeciętnego Kowalskiego. (Tz FF jako 1 a moze LG jako 1). I dlatego jest też sporo postów z zapytaniami o kolejność maxowania seli itd. Mniej ogólnikowo wiecej szczegółów

Opublikowano

Chcę by było podpięte, ponieważ włożyłem dużo pracy na ten poradnik, a widzę, że niektórzy mają na to wyjebane.

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Trochę tak wszystko się zlewa i nie fajnie się czyta. - Przynajmniej ja tak miałem.

Ale żeś się opracował, to masz lajka ziomuś, jednak moim zdaniem powinieneś poprawić estetykę tematu. :)

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...