Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Combat Arms nie chce się właczyć

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Japierdole... Uzylem Advanced SystemCare 5 zrobilem wszystkie opcje,oczyscilem dysk,zdefregmentowalem CA game boosterem,zresetowalem kompa i odpalam gre.Odziwo zaladowalo sie! Wyskoczylo okienko do wpisania loginu i hasla ( tak sie cieszylem ) zanim zdazylem wpisac pierwsza litere loginu to gra sie juz wylaczyla... Tak sie wkurw**** ze nie potrafie tego okreslic ;/ Jakies pomysly?

Edit1.Usunolem CA i zainstalowalem na inny dysk ale nadal to samo :(

Edit2.Moge jeszcze zdefregmentowac wszystkie dyski.Jak myslicie oplaci sie to?

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ca powinno być na C i defragmentuj ten dysk.

To nie jest wina netu ?

Duży ping,przerywa połączenie ? czy coś ...?

A oczyszczałeś dysk?

Opublikowano

tak oczyszczalem.Jutro albo jak bedzie mi sie chcialo to zdefregmentuje ten dysk na ktorym aktualnie jest CA czyli dysk D

Edit1.Zdefregmentowalem wszystkie dyski i nadal to samo ! Kurde gdybym potrafil robic formata :(

Opublikowano

f5 jest ktos kto potrafilby mi pomoc?

Wszystkie opcje zostały wykorzystane .

Jedyne wyjście to prawdopodobnie nowy system wgrać ... :/

Polecam tobię Win7 :)

joker%20sygnatura.jpg

1294477714-U1.png

Pomogłem tobie ?

Pomóż mi daj "Like"

Opublikowano

na moim starym sprzecie windows 7? widze to w szarych barwach

Opublikowano

Zaraz ide po kumpla i moze zrobimy formata.Jak myslicie? Cz po formacie i zainstalowaniu tego same windowsa bedzie nadal ten problem? Cz wszystko bedzie w porzadku?

Opublikowano

Zaraz ide po kumpla i moze zrobimy formata.Jak myslicie? Cz po formacie i zainstalowaniu tego same windowsa bedzie nadal ten problem? Cz wszystko bedzie w porzadku?

No dokładnie powinno pójść bo już innego wyjścia nie ma.I nie za pomnij pościągać sobie sterowników nowych ;)

Opublikowano

Albo sprubuj sformatować dysk na który masz CA ;).Wszystko poszło (opcje), moim zdaniem kartę masz trochę słabą.Ca nie stoi w miejscu tylko wiesz.. rusza się.Powodzenia, myślę że zadziała.

Opublikowano

Nie wierze... Po formacie zainstalowalem service pack 2 ,net frame work 2,3,3.5 i wlaczylem gre... widzialem ekran logowania przez doslownie 4 sec i to co zwykle gra sie wylaczyla! Po prostu nie wiem co moglbym jeszcze zrobic.Zainstaluje net framework 4 ,zdefregmentuje dysk D gdzie jest CA ( ale to chyba nie nie da bo dysk jest pusty ,tylko CA na nim jest ) Hmm jezeli zmienie service packa z 2 na 3 to bylyby jakies szanse ze gra sie wkoncu uruchomi? A i przed formatem kiedys instalowalem jakies kodeki.Sa jakies wazne,potrzebne kodeki ktore warto zainstalowac? Jezeli tak to poprosze nazwe tego kodeka.Dziekuje z gory.

Edit1.Dodam ze mam sterowniki do karty graficznej Catalyst Control Center.

Opublikowano

f5

Po formacie CA nadal nie dziala.Jak zresetuje komputer i odpale combata to widze ekran logowania przez okolo 4 sekundy... Sterowniki juz mam omegi.

Hmm jak nie moge grac w eu CA to jest moze jakis prywatny CA albo cos? Takie prywatne serwery jak naprzyklad w metinie.

Opublikowano

Nie nie ma takiego czegoś(jeszcze:)

Ale nie wierze że ci to nie działa po formacie.

To co coś z netem żeby było ?.Strasznie dziwna sprawa.

Opublikowano

No ale jak moze byc z netem jak gram spokojnie w nfs world... Hmm dziwne bardzo.

Opublikowano

jake345 bardzo dokladnie? Wszystkie sposoby chyba juz zostaly zrobione.

Edit1.Uruchomilem w trybie zgodnosci z windows 2000 i nic ;/

Opublikowano

Ej a nie brakuje ci pasty w radiatorze ?I gdy włączasz ca za duża temperatura i wyłącza ca ??Sprawdz temperaturę kompa i daj znać

Opublikowano

Jutro sprawdze jaka mam temp. procesora,karty graficznej przed wlaczeniem CA i w czasie ladowania.Znacie jakies dobre programy do sprawdzania temperatury?

Teraz tak na szybko sprawdzilem temperature procesora w spoczynku to pokazuje ze 36-37*C

Opublikowano

Wybaczcie za brak zainteresowaniem sie tematem ale nie mialem dostepu do internetu.Procesor 34*C w spoczynku jak gram ma 40*C.Dodam ze wczoraj odpalilem z ciekawosci CA i gra dzialala ! Gralem w nia przez 1h 30 min.Dzisiaj wlaczylem gre chcialem pograc i znowu nie dzialala.Mysle ze temat mozna powoli zamknac bo raczej nie ma juz nikogo kto moglby mi pomoc.Dziekuje jeszcze raz za zainteresowanie sie tematem.Pozdrawiam Greedo

Opublikowano

Ostatni mój post (chyba)dotyczący programu

To ORTHOS,włącz go na jakiś czas i jak ci się wyłączy komputer to masz uszkodzony jakiś podzespół .

Opublikowano

1. mam to samo :)

2. odradzam instalowanie nowego systemu bo ni nie da. chyba że zainstalujesz win 7

3. Trzeba czekać na Update od Nexona bo nie tylko ty masz taki problem. a na forum u nich jest tego mnóstwo :)

więc ty , ja i reszta ludzi musi poczekać na update :)

pozdro.

Edit: jedyne co można zrobić to nasmarować radiator , Lub podmienić dysk twardy na inny i w tedy się przekonać :)

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Strucel uzylem tego orthosa przeczekalem 10minut i nic sie nie stalo.

Broker widocznie masz racje :/

Opublikowano

Wiesz co chyba znalazłem rozwiązanie do tego :)

ja miałem to samo co ty ale zrobiłem następujące kroki :

1. Wejdz do Folderu z Combatem np. E:\Nexon\Combat Arms EU

2. Następnie HShield

3. Następnie Update

4. Następnie Usuń całą zawartość tego folderu

5. Włącz Combata

6. ciesz się grą :)

ale wcześniej radził bym ci użyć CCleanera

jak pójdzie daj plusa :D

GirL_B4SS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...