Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Combat Arms nie chce się właczyć

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to ze jak odpalam gre to jest wszystko ladnie w porzadku i wtedy jest czarny ekran z napisem Combat Arms Now loading ... i taki czlowiek biega.Czekam z minute i gra zamiast sie zaladowac to sie wylacza :/ Moja specyfikacja:

Procesor intel pentium 4 2.6ghz oc 2.9ghz

Ati radeon 9550 oc 464/235

2x 512mb ram

Windows xp service pack 3

Nie posiadam zadnego anty virusa (wirusow mysle ze nie mam bo skanuje raz na miesiac programem o nazwie Malwarebytes Antyi-Malware) zapora wylaczona.

Za kazda odpowiedz bedzie like :)

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak masz jakieś Hacki, to wszystkie pousuwaj, spróbuj zrobić ręczny update HShielda.

@DOWN

No co ty nie powiesz ;]

Reinstal dobry na wszystko?

Niech usunie wszystkie hacki jak ma, bo to może być ich wina.

Opublikowano

Jak masz jakieś Hacki, to wszystkie pousuwaj, spróbuj zrobić ręczny update HShielda.

On tu nie napisał o hackach tylko o wyłączaniu gry w połowie ładowania.

Spróbuj Reinstalnąć CA , lub masz fiewalla włączonego

joker%20sygnatura.jpg

1294477714-U1.png

Pomogłem tobie ?

Pomóż mi daj "Like"

Opublikowano

Też może być instalka uszkodzona.

jak po wyłączeniu firewall'a nie pomoże, to spróbował bym nową instalkę .

Może się uda ; )

Opublikowano

zapore mam off,hakow nie uzywalem.Zrobilem reinstal i jeszcze raz dla pewnosci pobralem instalke z tad http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Download/GameClient.

Jutro zrobie ten reczny update HShielda ( mozecie wytlumaczyc jak to sie robi ;] ) Teraz ide w kimono,dobranoc.

Opublikowano

C:\Nexon\Combat Arms EU\HShield\Update

Klikasz w autoup.exe

Sterowniki aktualizowałeś? bo może to ich wina.

Opublikowano

Sterowniki do karty graficznej mam Catalyst Control Center czyli oryginalne.Kiedys gralem w CA i zdaje mi sie ze wtedy mialem sterowniki omegi te zmodyfikowane i gra dzialala.Jak myslicie.Cz jak zmienie sterowniki z CCC na omegi to gra bedzie dzialac?

Jezeli chodzi o tego HShielda to zauktalizowalem go recznie i nic.Zrobilem tez to co kolega Strucel podal w linku i tez nic.

Opublikowano

No wlasnie sciagalem z tej strony

Edit1.To jak myslicie oplaca mi sie sprobowac zmienic sterowniki na omega?

Opublikowano

No wlasnie sciagalem z tej strony

Edit1.To jak myslicie oplaca mi sie sprobowac zmienic sterowniki na omega?

Czemu odrazu na Omege , ściągnij sobie sterowniki do swojej karty graficznej , wpisujesz w google np. "Sterowniki do Karty Graficznej GeForce 9600 HD."

Spróbuj na inny dysk lokalny zinstalować :)

Pozdrawiam BobaSeQ

joker%20sygnatura.jpg

1294477714-U1.png

Pomogłem tobie ?

Pomóż mi daj "Like"

Opublikowano

Slyszalem ze lepiej instalowac sterowniki na dysk C wiec raczej nie bede instalowal na inne.Pobralem omege ,zainstalowalem i dalej to samo :( Gra sie wylacza w trakcie ladowania i wyskakuje takie cos

93136118.jpg

Opublikowano

Kiedys jak gralem to nie mialem tego problemu.Wykorzystalem dzienny limit like wiec jutro uzupelnie.Dziekuje wam wszystkich za zainteresowanie sie tematem.

Opublikowano

Wyłącz zaporę internetową , lub tak jak mówiłem spróbuj zainstalować grę na inny dysk .

joker%20sygnatura.jpg

1294477714-U1.png

Pomogłem tobie ?

Pomóż mi daj "Like"

Opublikowano

zapore internetowa? moglbys powiedziec w jaki sposob? Gre instalowalem na dysk C,D,E i zawsze jest to samo :/

Edit1.Przypomnialo mi sie ze mam wlaczone aktualizacje automatyczne.Pisze to bo moze byc to przyczyna.

Opublikowano

zapore internetowa? moglbys powiedziec w jaki sposob? Gre instalowalem na dysk C,D,E i zawsze jest to samo :/

Edit1.Przypomnialo mi sie ze mam wlaczone aktualizacje automatyczne.Pisze to bo moze byc to przyczyna.

Bardzo proszę :)

Wchodzisz w :

Panel Sterowania --> System i Zabezpieczenia --> Zapora systemu windows --> Kliknij "Wyłącz"

joker%20sygnatura.jpg

1294477714-U1.png

Pomogłem tobie ?

Pomóż mi daj "Like"

Opublikowano

To pisalem w 1 poscie ze mam ta zapore off.Prosze o pomoc ! Bardzo zalezy mi na Combat Arms

Opublikowano

już nie wiem co mam ci tutaj radzić,wszystkie opcje wykorzystane.

Wez po przez CClearne usuń ca i zainstaluj od nowa i do tego sprawdz rejestr błędów w "Rejestr" .

Opublikowano

MaxAnnihilator tak,tak na tym systemie kiedys dzialalo.

Strucel zaraz przeczyszcze rejestr Ccleanerem i powiem cz zadzialalo.

Edit1.Przeczyscilem rejestr Ccleanerem i nadal to samo.Zaraz zrobie porzadki programem Advanced SystemCare 5 i zdefregmentuje dysk ( Smart Defrag 2 ) na ktorym jest CA.Jak to zrobie i nadal nie bedzie dzialac to chyba moge liczyc tylko i wylacznie na cud.

Opublikowano

I zrób oczyszczanie dysku,bo pewnie masz go zawalonymi starymi plikami .mój komp-->praw mysz.właściwości-->oczyszczanie dysku i zaznacz ikonki typu kosz itp.

zobacz czy w rejestrze nie ma jakiegoś błędu z ca,tak to tam masz "narzędzia" znajdź i kliknij odinstaluj i oczyść kompa i zainstaluj na nowo ca .

@@

Defragmentacja nie potrzebna.

Oczyść ten dysk ,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...