Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalny Kanał Irc #mpcforum

Wrotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tylko ze ja dawno nie wchodzilem xD

ban za free ; >

Cz4rny1337 dał bana na webchata ludziom z neo, dlatego... teraz powinno śmigać

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmmm to mirc nie dziala mi :/ niewiem wogole co gdzie jak zrobic bo obrazki wygasly...

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Tak sobie myślę, że skoro to już jest oficjalny że tak powiem czat to przydało by się coś jeszcze niż tylko przypięcie tematu w pogaduszkach... Czy nie dobrym pomysłem było by dodanie jakiejś informacji, linku do tego postu lub czegoś innego gdzieś na stronie głównej forum? np migający napis pod topem lub koło panelu kontrolnego? Według mnie to bardzo dobry pomysł, czekam na kokosza. ;)

Opublikowano
Tak sobie myślę, że skoro to już jest oficjalny że tak powiem czat to przydało by się coś jeszcze niż tylko przypięcie tematu w pogaduszkach... Czy nie dobrym pomysłem było by dodanie jakiejś informacji, linku do tego postu lub czegoś innego gdzieś na stronie głównej forum? np migający napis pod topem lub koło panelu kontrolnego? Według mnie to bardzo dobry pomysł, czekam na kokosza. ;)

Nom, sprzydało by sie bo czat juz powoli zamiera : <

76561198001815076.png
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

dziala to??? bylem dzisiaj przez linka ale nikogo nie bylo, trzeba by to jakos bardziej rozglosnic zachecac ludzi do tego, jakies reklamy zrobic np w jakis tematach jest dyskusja to napisac "zapraszam na nasz kanal aby to omuwic" czy cos w tym stylu dodac na obok przycisku nowy post hyperlinka do kanalu, dlamnie pomysl dobry tylko malo rozglosniony dlatego.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

pusto taam byłem tam sam ...

Początkowo to ludzie wchodzili, nawet administracja sie ogólnie wypowiadała. Teraz nie ma co liczyć, channel za zmarły juz można uznać.

76561198001815076.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Niestety nikt już nie wchodzi ; <

Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu.

Tłumacz w Kuroi-Usagi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kokosz, może lepiej było by to dodać do regulaminu.? ogólny cheat MPC forum.. :-)          (napewno wtedy będzie więcej ludzi)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...