Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowszy Patch (Shaco i Jax)

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już nie piszcie że eve taka słaba ja jakoś zrobiłem triple nią pod turetem chciałem trolować gre a wyszło jak wyszło ^^.... chociaż fajnie by było żeby dostała bufa.Shaco? boże teraz to przesada na początku takie ganki bd mieć ze szok...

//

Opublikowano

Już nie piszcie że eve taka słaba ja jakoś zrobiłem triple nią pod turetem chciałem trolować gre a wyszło jak wyszło ^^.... chociaż fajnie by było żeby dostała bufa.Shaco? boże teraz to przesada na początku takie ganki bd mieć ze szok...

MHM A POD WIEŻĄ STALI TEEMO, VEIGAR I ANNIE Z 15 HP

Opublikowano

Huehue "pro elo znawca" się znalazł. Jeżeli się nie znasz to nie wypowiadaj, Shaco jest słaby i taka jest prawda, ma wolną junglę oprócz blue buffa, bo rozstawia sobie te boxy. Na low lvlu gówno robisz, możesz co najwyżej zabić kogoś ze 150 winami na normalach, bo tylko oni się boją Shaco. Jakoś nie widzę, żeby na większym elo, albo na draftach był banowany, może jest za słaby?

AP = Dobre Early

AD = Dobre Late

Nie wiem kto Ci go banuje, nie wiem na jakim ty ELO grasz, ale Shaco wcale nie jest taką nieprzydatną postacią, wystarczy kilka boxów w jungli i starać się o tf'a, łatwo dzięki nim można wygrać. Fakt faktem, że nic poza tym nie zrobi, bo może ewentualnie jeden cel sobie obrać, ale z robieniem jungli to mnie rozjebałeś.

Co Ty za itemy kupujesz, że masz nim wolną jungle ? Weź człowieku jeden z drugim się schowajcie, bo robicie chyba za kabaret ;)

Opublikowano

AP = Dobre Early

AD = Dobre Late

Nie wiem kto Ci go banuje, nie wiem na jakim ty ELO grasz, ale Shaco wcale nie jest taką nieprzydatną postacią, wystarczy kilka boxów w jungli i starać się o tf'a, łatwo dzięki nim można wygrać. Fakt faktem, że nic poza tym nie zrobi, bo może ewentualnie jeden cel sobie obrać, ale z robieniem jungli to mnie rozjebałeś.

Co Ty za itemy kupujesz, że masz nim wolną jungle ? Weź człowieku jeden z drugim się schowajcie, bo robicie chyba za kabaret ;)

Ale w jednym trzeba przyznać mu rację - Shaco nie ma szybkiej jungli, Bluebuffa zrobi w 5 sekund z boxami i smitem ale potem to juz mzoe tylko Q lub E no i autoattack.

Opublikowano

Wcale nie. Shaco potem idzie gankować etc, ma fragi wyrabia kasę i jungli z górki.

to zalezy od enemy teamu, pozatym co ma jungla do linii, które gankujesz, zazwyczaj przyjeło sie ze ganki zaczynają się jak jungler wyczyści junglę swoją, (może też i przeciwników) my mówimy o szybkim zabijaniu minionów nie o gankach ;x

Opublikowano

Proszę moda o zamknięcie tematu ponieważ teraz jest spam a nie odpowiadanie na pytanie ;]

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

shaco to shit, jego "op niewidke" słychać na kilometr. Shaco dobry w late? Weźciw mnie nie dowalajcie, ostatnio taki pro shaco złożył się na pół mojego combo talonem, a kiedyś zabiłem go z q gp. Ogólnie jest useless i nie jest junglerem(tak, przypatrzcie się uważnie) tylko counter junglerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...