Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowszy Patch (Shaco i Jax)

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie o co będzie chodzilo z najnowszym patchem. Chodzi mi o shaco i jaxa bo ogldalem filmik ale nie kapuje wiem ,że to bd cos z Q

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Skalowanie nożyka będzie zadawało 1.0 z dodatkowego DMG.

Tzn. masz np. 100+300 dmg (300 z itemów) to nożyk zadaje 200+300z itemów+AP.

A zadawało np. 200+150(0.5 z itemów)+AP

he?

Opublikowano

teraz jak jax bedzie bral itemy w ad bedzie dawalo defa a jak w ap to magic resisty (dawniej i ad i ap dawaly hp). Czyli Pozostaje stary build: tabi ninja, guinso, hextech, rylais, lich bine, rabadon i carrujesz :D

20830.png

Opublikowano

yyy nei poprostu jax był useless bo bylo od niego o wiele wiecej lepszych ad melle hybryd, teraz chcą zeby byl pod offtanka tzn. ulti zmienili z dmg+ap na magic resa i amorra

wiec dla mnie to nerf , nie buff ciołki. pozdro

Opublikowano

@up troll

robilo sie pod ap+ad zeby miec hp i dmg

teraz sie bedzie robilo pod ap+ad zeby miec survi(armor i mr) i dmg

wychodzi na to samo

ewentualnie potem guinso sprzedajesz na koniec i kupujesz dodatkowe hp jakies(warmrog etc.)

20830.png

Opublikowano

dziwi mnie że nikt nie zwrócił uwagi na nerf'y itemów z life steal'em. chcą osłabić lantern'a, vampiric scepter'a i bloodthrister'a, IMO do d***y takie nerfy itemów, przesadzają już z nimi.

Opublikowano

dziwi mnie że nikt nie zwrócił uwagi na nerf'y itemów z life steal'em. chcą osłabić lantern'a, vampiric scepter'a i bloodthrister'a, IMO do d***y takie nerfy itemów, przesadzają już z nimi.

Przyzwyczaisz się, do wszystkiego, jak każdy.

Opublikowano

@Bari przywyczaić się jest łatwo, ale i tak dupa że znerfią te itemki. Jest dobrze to zawsze cos zwalą, no ale cóż poradzic..

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

Zdenerwował mnie ten buff Shaco i Jax'a. Teraz Bloodhristher dostał jakby buffa, ale za to lifestela pogorszyli. Pff. czekam na Lulu. :)

Opublikowano

@SmuGGler98 Mam jaxa, i moim zdaniem to go zepsuli a nie dali buffa....

@Karolenko w 100% się z toba zgadzam, np twitch papier że ....mogli by mu też powiększyć bazowe hp.

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

twitch po to ma niewidke zeby w trakcie teamfightu odpalić ulti i usłyszeć ''pentakill'' wiec to dobra postać.

co do evelynn to musieliby jej zmienic wgl skille, zeby dało sie nia grać a co do teemo to wystarczy minimalnie wieksze survi i wiekszy zasieg autoattacku bo on jest naprawde zalosny, juz soraka ma większy.

Opublikowano

Hahaha nie wytrzymam !

Buff sztylecika, jak pięknie.

Teraz Shaco jest jeszcze bardziej wkurwiający niż był, dla ludzi którzy lubią trollować jest to wręcz idealna wiadomość, tym bardziej, że shaco i tak już miał dobry dmg ze sztyleta.

Osobiście jestem zaskoczony, że coś takiego zrobili, prędzej bym liczył na nerfa lol

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ludziom, którzy płaczą, bo idzie buff dla Shaco. Jest to jedna z najbardziej useless postaci w late. Mnie to różnicy nie robi, bo nie gram nim od dawna i też od dawna mi nie przeszkadza. Jedyne z kim wygrywa Shaco w late to chyba tylko Evelynn. :e

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Darkkaj, przeciwnie, jeśli robi się go pod AD to jest całkiem dobry w late. (Robisz klona i macie dodatkowego gracza w tf'ach)

W early natomiast only AP, stąd się bierze jego nieprzydatność.

Jedyne z kim wygrywa w late to Evelynn ? Hehe, tylu ludzi na forum w ciągu 2 lat widziałem, że aż płakać mi się chce jak widzę kolejnych takich pro elo znawców.

Buehehehe, niedługo zmienią nazwę MPC na Kwejk, bardziej to się powiąże z prawdą ;)

da2786fbb0bb808ed96ac01215f4fc3d.gif?1327934186

Opublikowano

Darkkaj, przeciwnie, jeśli robi się go pod AD to jest całkiem dobry w late. (Robisz klona i macie dodatkowego gracza w tf'ach)

W early natomiast only AP, stąd się bierze jego nieprzydatność.

Jedyne z kim wygrywa w late to Evelynn ? Hehe, tylu ludzi na forum w ciągu 2 lat widziałem, że aż płakać mi się chce jak widzę kolejnych takich pro elo znawców.

Buehehehe, niedługo zmienią nazwę MPC na Kwejk, bardziej to się powiąże z prawdą ;)

Huehue "pro elo znawca" się znalazł. Jeżeli się nie znasz to nie wypowiadaj, Shaco jest słaby i taka jest prawda, ma wolną junglę oprócz blue buffa, bo rozstawia sobie te boxy. Na low lvlu gówno robisz, możesz co najwyżej zabić kogoś ze 150 winami na normalach, bo tylko oni się boją Shaco. Jakoś nie widzę, żeby na większym elo, albo na draftach był banowany, może jest za słaby?

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

No on tyle sie zna co ja na balecie : O

Shaco zarazem troche oslabili gangi ,a ta postac bazuje na dobrym early

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...