Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby nowy priv NosTale?!

Beatifuls123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest z przeglądaj? Wklej tam jakikolwiek obrazek. Albo opisz o co chodzi.(zrob ss tego pkt)

Opublikowano

BrQ podziel się informacjami ja też jak się zarejstrować mogłem zachować dla siebie lecz powiedziałem to ty też powiedz pliss ;D

@2up a co masz w 5 kroku zrob ss i edytuj tamten post co na niego odpowiadam

ehh nie mam sił do tego servera chyba przezuce się na http://nostale.vplay.in.th/ clienta już ściągam ;D

(mam konto :D :D :ninja:B)xD<3 :rolleyes: )

Opublikowano

według mnie to niema sensu ten niby priv czy global.... ja już wole poczekać z 1-2tyg. na te nosangel i będzie spokój :)

itr0fv.png

Opublikowano

Czemu rejestrowalem sie o 16-00 a jeszcze mi nie doszla wiadomosc potwierdzajaca? LOL

@UP ma racje wole juz poczekac na nosangel a nie trudzic sie zeby wbic na ten serwer....

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Nie wbijac launthera z SE!!! To wam zrobi nostale se a nie tw -.-

Opublikowano

coś mi się wydaję że te nostale to nostale na przeglądarce więc wiecie zapraszam do tematu "jare jare" tam inny server

Opublikowano

Hem, w tym co trzeba zmienić, trzeba wpisać 0210, gdy zainstalowałem patcha tego ostatniego, inne okienko się pokazało. Lecz nadal pisze coś o patchu i cliencie. Być może diabeł tkwi w launcherze polskim. Chyba lepiej warto poczekać na nosangel. :D

Opublikowano

Chętnie, lecz nie mam na komputerze obecnie ani SE ani JP. Jakby był ktoś dobry, zalinkował launchera SE lub JP, to byłbym bardzo wdzięczny, gdyż ściąganie 1,3GB nie bardzo mi leży, tak na szybkiego. Będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

@BrQ pokombinuj z tymi patchami. Spróbuj po wgrywać wszystkie po kolei i zobacz, który będzie działał. Wiem żmudna robota, ale wszyscy będą Ci wdzięczni. Skoro udało Ci się już odpalić to trzeba nad tym popracować.

Opublikowano

Ehh, to nie wiem... Może wspólnymi siłami coś uda się zrobić. Jednak jeśli nie zadziała czekam na NosAngel'a :)

Opublikowano

Chętnie, lecz nie mam na komputerze obecnie ani SE ani JP. Jakby był ktoś dobry, zalinkował launchera SE lub JP, to byłbym bardzo wdzięczny, gdyż ściąganie 1,3GB nie bardzo mi leży, tak na szybkiego. Będę bardzo wdzięczny.

http://speedy.sh/SMS3b/nostaleSE-launcher.rar

To jest launcher chyba :) jeśli nie proszę żeby ktoś inny co posiada nostale se niech poprawi :)

itr0fv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...