Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby nowy priv NosTale?!

Beatifuls123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to jest nostale. To wyskakuje na strone ohmygod bo to jest cos jak u nas tomatoo

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja myślę że to nie żaden priv ... Zwykłe nostale online . Na pewno to jest jakiś global , ponieważ to OhMyGod ma więcej gier niż tylko nostale .

Opublikowano

Woah, gdy usłyszałem, że to podobno privek to.. Adrenalinka aż skoczyła. Jeszcze te 5sp ! Jeśli to nie fake to będzie zabawa ! :D Macie jakieś nowe info ?

Opublikowano

Ja się pytam gdzie jest logo etweela.

Damcio jeszcze jeden bezsensowny post i piszę do moderatora że nabijając posty spawmujesz forum...

Opublikowano

Ja się pytam gdzie jest logo etweela.

Damcio jeszcze jeden bezsensowny post i piszę do moderatora że nabijając posty spawmujesz forum...

Menober na nostale.omg.com.tw na dole w lewym rogu w takim szarym pasku :)

itr0fv.png

Opublikowano

Gdy chcę pobrac to mam transfer 30kb/s zna ktos jakiś program na którym mogę zatrzymać i ruszyć sciąganie kiedy chcę tak jak na torrentach. Proszę o szybką odp : >

Opublikowano

Gdy chcę pobrac to mam transfer 30kb/s zna ktos jakiś program na którym mogę zatrzymać i ruszyć sciąganie kiedy chcę tak jak na torrentach. Proszę o szybką odp : >

pobierz FlashGeta i przez to pobierz może to coś da :)

itr0fv.png

Opublikowano

@up

Ale często traci sygnał i trzeba od początku. We flashgecie możesz nie mieć internetu przez Bóg wie ile i wyłączać komputer. W każdym momencie można uruchomić i leci dalej.

Opublikowano

wlasnie sciagam przez flasha i mi kasuje bylo 40% i musialem od nowa :<

:< nie mam porady jak by jeszcze raz tak było

itr0fv.png

Opublikowano

A więc tak to nie priv.

Raty x15.

Czyli kasa itp.

Nie ma 5sp.

Szybko się expi mam już 65.

I w itemshop all za 0.

czyli warto grać tak ?

i reje na stronie czy w grze ?

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

e a jak wpisać link do flashget3 żeby mi pobrało bo jak wpisuje link to mi nie pobiera xD mi pobiera stronę a nie gre D

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Mówiłem że reje jest łatwe i nie trzeba podawać nic poprostu podobne do naszego pl reje tylko wiecej trzeba podać.

Imie,nazwisko,email,powtórz email itp..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...