Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby nowy priv NosTale?!

Beatifuls123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy zna ktoś może server nostale.omg dokładny link to nostale.omg.com.tw jeżeli tak ,to proszę o linka do rejestracji czy coś w tym stylu gdyż chcę go przetestować bo podobno jest to priv.

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest chyba jakiś global albo mi się wydaje bo na dole strony jest logo ENTWEEL czy jakoś tak ^^

itr0fv.png

Opublikowano

To jest może i priv tylko proszę op linka do rejestracji bo ściągnąć to ja wiem co kliknąć : D I kumpel mówił o jakimś privku z dużymi ratami i myślę, że to ten : D

Opublikowano

Niewiem czy to ważne ale macie Drodzy gracze, ze względu na światło nadziei obecnym wejściem w o anomalnej sytuacji, serwer będzie 05.03.2012 PM19: 15 punktów off konserwacji. Czas uruchomienia będzie aktualizowana w niniejszym ogłoszeniu, co powoduje niedogodności dla proszę mi wybaczyć. Serwer 05.03.2012 PM19: 27 otwarci. Szczęśliwy ING zrobić w OMG  OMG Zespołu zespół operacyjny 2012/03/05 19:08

post-289873-0-86917800-1332099916.gif

post-289873-0-61557900-1332099928.gif

saturax123.png

Opublikowano

zatrzymałem się na tym nr. tożsamości.... 4 liczby/litery co tam trzeba wpisac?

@Edit

Hmmm.... ale to nie wyglada jak nostale. (rejestracja) bo potem wyskakuje filmik z inną grą..

Czekam aż ktoś odpisze.

Opublikowano

http://www.omg.com.tw/Reg/Index.aspx

Reje. Tylko u nich to jest jakieś dziwne... jak tomatoo.

zielak to nie jest chiński global... chiński global to jp -.- znawco

to jest jakiś odłam od jp bo żeby się na "tajwan" zarejestrować trzeba mieć chińskie ip.

Nie rozgryzłem tego jeszcze bo w rejestracji trzeba podać : "4 stocznie w tylnych dokumentów potwierdzających wejściowych"

Jak ktoś to rozgryzie niech pisze.

Opublikowano

Próbowałem. Nie wchodzi.

Eh trzeba czekać.

@Edit

Wiem że podnieta i wgl adrealina ale przychamujcie emocje. Za niedługo bo już możliwe że w tym tyg. Będzie nosangel !!! To "coś" ma trudniejsze reje niż nos.se (jest 6 kroków a trudności przy 3)

Jak by co to piszę..

Opublikowano

Stronę nie robi się Bóg wie ile.

Pisało na jakimś innym, włoskim forum ale nie można tutaj podawać linków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...