Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawdziwy Cebula!11

eke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kurwa Niby wam Cybuch nie pasuje , ale te serwy nie sa all z MPC ma ja takze z priv.metin2 ...

A co do tego ze daje tuty to gadalem z nim na TS'ie i mowil ze daje je tylko po to , zeby inni mogli sobie zgrac a nie tylko takie ZAJEBANE NEO KIDY Jak Ty eke I INNI!!!

Wszystkie kurwa p-servy sa albo z MPC, albo EPVP, wiec nie pierdol glupot "ZAJEBANY NEO KIDZIE", jak Ci cos nie pasi to wyjazd!

@s1rk0z4p0l - Nie zdziwil bym sie, gdyby Hmm byl cycuchem, bo to nastepny zjeb.

Opublikowano
Wszystkie kurwa p-servy sa albo z MPC, albo EPVP, wiec nie pierdol glupot "ZAJEBANY NEO KIDZIE", jak Ci cos nie pasi to wyjazd!

@s1rk0z4p0l - Nie zdziwil bym sie, gdyby Hmm byl cycuchem, bo to nastepny zjeb.

a szymek996 czy jakos trzyma z nimi nie wspominajac o rychu i innych << z rychem nie jestem pewny ,ale mam podejrzenia

Opublikowano
a szymek996 czy jakos trzyma z nimi nie wspominajac o rychu i innych << z rychem nie jestem pewny ,ale mam podejrzenia

A wiesz czemu ? Popatrz na koniec nicku 96 = 12 lat. Dla tych dzieci Cycek jest bogiem, nie odbierajmy dzieciom tatusia ;x

Zreszta musze jutro wstac przed 6, nie patrze na dalsze posty, bo mi sie normalne nie dobrze robi.

A wiec, dobranoc wszystkim normalnym ;x

Opublikowano
ja wszystkie serwery znam z mpc =.=

on tez je z mpc bierze !!

A kazdy inne bierze je z elipvpers.de ^^

Ba, tam jest kilka osób którzy znają chiński więc wiadomo skąd oni te wszystkie servery biorą. ;p A tak w ogóle to trochę dziwne jest to że pierwsze servery (i chyba jedyne) powstają w chinach, nie wiedziałem że mogą na takie rzeczy sobie aż tak pozwolić, mało tego wszyscy biegają z full is'em. o.O

A mówią że w chinch bieda aż piszczy, chyba zalezy dla kogo.

Opublikowano
A wiesz czemu ? Popatrz na koniec nicku 96 = 12 lat. Dla tych dzieci Cycek jest bogiem, nie odbierajmy dzieciom tatusia ;x

Zreszta musze jutro wstac przed 6, nie patrze na dalsze posty, bo mi sie normalne nie dobrze robi.

A wiec, dobranoc wszystkim normalnym ;x

nie koniecznie 12 bo 13 tez mozebyc a to ze 13/12 to co ?? ja mam 13 lat ico jestem neo i dzieckiem cybucha ??

jak widzisz nim nie jestem dziecmi cybucha moga byc te 8 latki co na nowych serwach ksuja na psach i po polsku na chacie pisza

29105455.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...