Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawdziwy Cebula!11

eke

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano
hXXp://www.youtube.com/watch?v=Ply51IWDe40&feature=related

XX=TT

TO PEWNIE PRAWDZIWY CEBULA !!!!!1

Opublikowano

weź zejdź z cebuli kruwa gdyby nie on nie wiedział byś o większości pservów. Wiem że to przez niego i dzięki niemu upadają . Tak wiec dajcie mu spokój, nie mówię że nie jest neo ale to już co innego

Ps. to pewnie twoi starzy xD

lastfmred.gif

Opublikowano

ahahhaah ownedd ;d ale i tak sie dostanie za spamienie takimi gufnami z tym do pogaduszek ! :]

Pasjonat
Opublikowano
weź zejdź z cebuli kruwa gdyby nie on nie wiedział byś o większości pservów. Wiem że to przez niego i dzięki niemu upadają . Tak wiec dajcie mu spokój, nie mówię że nie jest neo ale to już co innego

ja wszystkie serwery znam z mpc =.=

on tez je z mpc bierze !!

Opublikowano

Kaspie, co Ty, jego brat? WTF?! Mr. Ciota to największe ZUO Metina2 !!!

btw. to musi być Mr. Ciota ;D

Pomogłem? Daj 5*
Opublikowano

Tak powinni w dodatku nagrać film z takimi downami jak wy przed kompami którzy nawet sami na dwór nie wychodzą tylko siedzą przed kompem 25 godzin na dobę 8 dni w tygodniu

Opublikowano

linki dawaj w [.code](bez kropki) i wtedy nei musisz hxxp

Cytat ktory cie zabije xD

JEZU DAJCIE MU PARLAMENTA LUB PRZENIESCI TO DO OFF TOP

by sEr&sEr

Mentor
Opublikowano

Kurwa Niby wam Cybuch nie pasuje , ale te serwy nie sa all z MPC ma ja takze z priv.metin2 ...

A co do tego ze daje tuty to gadalem z nim na TS'ie i mowil ze daje je tylko po to , zeby inni mogli sobie zgrac a nie tylko takie ZAJEBANE NEO KIDY Jak Ty eke I INNI!!!

Opublikowano

Kaspie nie udawaj że masz nie wiem 18 lat...

Wkurwiasz każdego weź idź i wkurwiaj ludzi w innym dziale...

I jestem ciekawy co robisz jak starych w domu nie ma...

Pewnie te dzieci naśladujesz tańcząc przy bitach dody...

Mentor
Opublikowano
Cybuch ma poniekąd racje, bo każdy ma prawo zagrać na privach, ale nie musi wstawiać linków do wszystkich serwerów... Ja serwery mam stąd lub z ePvPers... (Praktycznie wszystkie fora mają servy z ePvPers)

@Down

Kogo masz na mysli?

No dokladnie , to samo moglbym powiedziec o epvpers oni daja privy a my od nich kopiujemy tak samo jak Cybuch Ma to tego pelne prawo i huj ze graja neo ...

Niech sobie graja

Edit@@

Jak wam to nie pasuje ze Cybuch daje tuty to wypierdalc grac na PL w co watpie ze tam za gracie bo nie umiecie grac ...

Opublikowano

EKE i poco założyłeś temat. Chcesz sensacji to oglądnij se M jak miłość albo Klan,Lepszy pomysł zacznij wychodzić z domu lub otwórz okno w pokoju.

Mentor
Opublikowano
EKE i poco założyłeś temat. Chcesz sensacji to oglądnij se M jak miłość albo Klan,Lepszy pomysł zacznij wychodzić z domu lub otwórz okno w pokoju.

Dokladnie Wieksza polowa z was jak przyjdzie ze szkoly to na kompa i metin nie ruszy dupy na dwor pójść gdzies z kumplami , wypic piwo czy cos innego ...

Opublikowano

Ale Ty spamujesz... Nie mów innym co mają robić, oni sobie zmarnują życie, nie Ty... Pilnuj lepiej siebie.

Modna sygnatura.

Opublikowano

Ty jesteś niedorobiony. Starzy cie po ciemku robili.

Po 1. Jesteś Idiotą

Po 2. Tobie nie zadałem pytania tylko EKE

Po 3. Więcej tu napisałeś niż ja

Mentor
Opublikowano
Ty jesteś niedorobiony. Starzy cie po ciemku robili.

Po 1. Jesteś Idiotą

Po 2. Tobie nie zadałem pytania tylko EKE

Po 3. Więcej tu napisałeś niż ja

Oto twoj szczyt glupoty po rodzinie jezdzisz ... Jak bym mial moda to juz bys z permem wylecial ...

Opublikowano

Wybacz ale sam korzystał z poradników cybucha i sam jest dzieckiem neo i to mnie denerwuje niech każdy popatrzy na siebie a nie wyzywa innych.

PS. Na jego starszych nie najechałem bo nie jestem taki tylko powiedziałem jak go robili

Opublikowano

Reni, musisz od razu po rodzicach jeździć? Ciesz się, że sam ich masz(o ile to prawda), bo jak odejdą to dopiero o nich Ci się przypomni...

Pomogłem? Daj 5*
Opublikowano

1. Czytaj posty a i nie znam swoich rodziców za dobrze bo już dawno nie żyją i nie wyzywa dlatego innych.

2. I zamknijmy w końcu ten temat bo i tak on nie jest nikomu potrzebny.

3.Z forum od chodzę bo co 2 typek myśli że jak wbił na privie 99 lvl to jest super i naśmiewa się z nowych graczy.

4. To właśnie przez cwaniaków padają serwy i blokują IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...