Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pochwal się jak wyglądasz ;)

wilku2312

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O Boże... kolejna osoba, która nie ma co z pieniędzmi robić -.-

Za 10groszy moge miec dowolna ilosc Fundsow :)

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

filonn a czego się spodziewałeś po darmówce ? że wszystko darmo będzie bronie itp?.... jak się ma nawet umowe z plusem czy z czymś tam i trza 30 złoty miesięcnzie na kome dawać a jak się mało gada i wysyła sms to nie widze problemu nawet i te 25zł wydać z komy na grę w którą gram i mi się podoba... z mojej strony twój komentarz to spam :)

żeby spamu nie było - zdjęcie mojego medyka z przed miecha :)

http://zapodaj.net/bd514da1cf376.jpg.html

YAY

Opublikowano

filonn a czego się spodziewałeś po darmówce ? że wszystko darmo będzie bronie itp?.... jak się ma nawet umowe z plusem czy z czymś tam i trza 30 złoty miesięcnzie na kome dawać a jak się mało gada i wysyła sms to nie widze problemu nawet i te 25zł wydać z komy na grę w którą gram i mi się podoba... z mojej strony twój komentarz to spam :)

żeby spamu nie było - zdjęcie mojego medyka z przed miecha :)

http://zapodaj.net/b...1cf376.jpg.html

Znając podobne "darmowe" gry, wiedziałem że trzeba będzie płacić relną kasę, żeby mieć lepszą broń - do czasu (dobrze, że wprowadzili mozliwość zakupu broni za creditsy - po odblokowaniu jej). Ty odbierasz to jako spam, Twoja decyzja, ja tylko wyjawiłem swoje "nienasycone" ździwienie kolejną taką osobą, która na każdej postaci ma MEGA KOZACKIE zestawy :) Owszem nie widze nic złego w takim postępowaniu - wolny kraj - sam na gre wydałem ok 50 zł. (na 3 postacie).

Opublikowano

Za 10groszy moge miec dowolna ilosc Fundsow :)

Jasne za 10 groszy ciekawe... każdy taką głupotę może napisać,a tak btw to ja mam za free foundsy tyle ile chcę bo mój znajomy pracuje w Ea -.-

screen032.png

Opublikowano

nom a ja na święta dostaje to co chce bo mój kolega jest świętym mikołajem :)

prosze cię nie odpowiadaj kłamstwem za kłamstwo....

ss wkleje jutro jak znajde ;x

:down

SPAMUJESZ .....

YAY

Opublikowano

Mam pytanie jak gracie w battlefield Play4free i jak macie ts to moglibyscie wejsc na to ip i ze mna pograc w battlefield o to ip:s1.iSquad.eu:)

A moj nick to Adrian12 wiec jak cos to szukajcie mnie na ts

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

LUDZIE.... wklejacie tu stroje które się kupuje jako zestaw.... myślicie?... ułożcie coś originalnego a nie kupujecie zestaw polaka robicie screena i wklejacie .... to ZAŁOSNE

YAY

Opublikowano

Mój snajperek, narazie 6lvl ale leveluję na XP 50% po pare godzin. :D

post-296730-0-00631500-1351786272.png

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

LUDZIE.... wklejacie tu stroje które się kupuje jako zestaw.... myślicie?... ułożcie coś originalnego a nie kupujecie zestaw polaka robicie screena i wklejacie .... to ZAŁOSNE

Dobije lvl do beretu i kominiarki z czaszka to bedzie orginalnie :)

devastator1990pl.png

Opublikowano

1351976585-U144516.jpg

Mieszanka, trochę z jednego outfitu, trochę z drugiego

1352118133-U144516.jpg

Nowe eq, teraz kupić jeszcze slota na 2 sniperki i można grać ;p

9368_gold.png

Opublikowano

@Up

;oo jak dla mnie zajebisty wygląd! brawo za projekt :)

HMM dla ciebie lepsza jest ta new sniperka niż l96? czy poprostu jej nie posiadasz? xD

SS z mojego new stroju wkleje jak w domu będę :)

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...