Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC to nie to... part II.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby do ciebie się przyczepiono o literówkę pewnie wjebałbyś perma...

Forum to przede wszystkim WOLNOŚĆ SŁOWA I NIKT NAM JEJ NIE ZABIERZE. Usuwaj sobie te tematy, ale i tak od PRAWDY I ZDANIA INNYCH NIE UCIEKNIESZ. Koniec, KROPKA.

Walczycie o wolność słowa, ale każdy, kto się z wami nie zgadza i ma odmienne zdanie dostaje miano lizodupa? No brawo.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Walczycie o wolność słowa, ale każdy, kto się z wami nie zgadza i ma odmienne zdanie dostaje miano lizodupa? No brawo.

yyy walczymy, czyli tutaj nie można wygłosić swojego zdania? Konstytucja RP mówi co innego. Każdy ma prawo głosić swoje zdanie co tutaj jest notorycznie usuwane... Jest dużo ludzi co zrobili więcej niż kieszek, koniuszek itp.

Opublikowano

Bunt na forum pełnym gimbazy ;d

Mam nadzieję że dostałeś ostrzeżenie bo to był spam.. (tak by nasza administracja powiedziała, ale że ich nie jedzieszz to 5% nie dostaniesz ;) )

Lepsze jest to niż zakładanie tematów o gównianych narkotykach i się podniecania przed młodszymi userami ile to sie wyjaralo. ;)

@Wredna - nie do końca jest tak, bo Ci którzy mają inne zdanie to perfidnie się podlizują , to widać... Więc nie ma co się dziwić.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Dla mnie administracja jest w porządku, co prawda zdarza im się popełnić błędy, ale komu by się nie zdarzyło ?

W każdym świecie, nawet w tym wirtualnym jest coś nie tak. Normalnie tak samo jak krytykujecie naszego prezydenta i premiera =)

@RMCF

Koxie, pierwszy miałem tą sygnę, po co kradniesz :D?

Dobra dobra Zrobił mi ją HMS na specjalne zamówienie :) RMCF1902

=)

Opublikowano

Chcecie być poważnie traktowani, traktujcie innych poważnie.

dlugo na tym myslalas??

powiem ze RMCF nie chce do siebie wogole slow uwagi widziec no coz takkie tematy i tak nic nie zdzialaja

powiem ze na userow wyjabane ma ale o forum sie troszczy

­

Opublikowano

Kogo to interesuje? Niech zarabiają nawet milion na tych reklamach, ale weź pod uwagę to, że trzeba opłacić forum, TS'a itd.. To też trochę kosztuje.

Biore to pod uwage:)

ale za 1 klikniecie reklamy jest kilka groszy biorąc pod uwagę ze dziennie kliknie 2000osob(czasem przypadkowo klikam) to się tego zbiera, przy 400000tys+ użytkowników forum.

A utrzymanie forum to jest MAX tysiąc złotych

a te tysiąc to jest tydzień zarobku na reklamach.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

ale za 1 klikniecie reklamy jest kilka groszy biorąc pod uwagę ze dziennie kliknie 2000osob(czasem przypadkowo klikam) to się tego zbiera, przy 400000tys+ użytkowników forum.

Zostań naszym księgowym skoro tak bardzo się tym interesujesz.

------

Czytając wasze posty doszedłem do wniosku, że chcecie się pozbyć RMCF1902 tylko dlatego , że wykonuje swoją robote. Większość z was nie ukończyła nawet gimnazjum i udaje w necie Bóg wie kogo a wystarczy być sobą. Każdy użytkownik ma prawo wypowiedzenia się na dany temat, ale musi to być uzasadnione. Wjeżdżanie na kogoś za niesłusznego warna nic nie da, a tylko pogorszy sprawe. Mamy dział '' Sugestie dotyczące forum '' wystarczy wejść, napisać i czekać na odpowiedź osoby, która dała warna to wszystko. Nie rozumiem, po co piszecie jakieś tematy '' MPC to nie, to... '' (( nawet jest błąd )), skoro nawet nie potraficie normalnie porozmawiać? Nie musicie się kochać, ale zachowujcie się przyzwoicie starajcie się załatwiać wszystkie sprawy, problemy na spokojnie i zobaczycie, że można się dogadać z każdym. Następna sprawa, skoro zazdrościcie komuś rangi jest odpowiedni dział '' Aplikacje na KidModeratorów działów '' chcesz spróbowac swoich sił? Zapraszamy.

Żeby wszystko było jasne nie jest rycerzem, który broni RMCF1902, jeżeli popełnił błąd powinien się do tego przyznać i po sprawie.

Opublikowano

Mam adblocka i inne pluginy, więc klikanie w reklamy u mnie jest nierealne. Cieszy mnie taki stan bo 1 grosza nie dałbym za obecną sytuację na forum. Mam wywalone na team niech robią co chcą.

jqeuR.png

Opublikowano

Cieszy mnie taki stan bo 1 grosza nie dałbym za obecną sytuację na forum. Mam wywalone na team niech robią co chcą.

Rozwiń swoją wypowiedź, bo do końca jej nie rozumiem, zaraz zacznie się kolejna lawina niepotrzebnego spamu. Pisząc '' team '' masz na myśli nas wszystkich (( kid, mod, GM i Administrator )) czy poszczególne osoby?

Opublikowano

Hej hej hej, skoro cierpicie z powodu ucisku i złego traktowania na mpc, to czemu w ramach protestu nie poprosicie o usunięcie konta albo nie pójdziecie wpizdu na inne forum?

Opublikowano

Hej hej hej, skoro cierpicie z powodu ucisku i złego traktowania na mpc, to czemu w ramach protestu nie poprosicie o usunięcie konta albo nie pójdziecie wpizdu na inne forum?

ma dużą racje nikt was tu nie trzyma nie podoba się wypierdalać

Opublikowano
Z nim nawet warna na PW nie warto tłumaczyć.

I tu sie z tobą wielce NIE ZGADZAM.

Da się tak jak z innymi globami. Jak jest niesłuszny to zawsze ALE TO ZAWSZE mi to wychodzi.

image.png 

Opublikowano

"beka z temata"

Nie rozumiem ludzi którzy siedzą nadal na tym forum i narzekają. Perma takiemu na IP i niech nie wraca jak nie pasuje :)

Opublikowano

Ardman randomie z 2k12 nie udzielaj się (BTW. ja jestem od 2k9 p.s. N... na kolegi koncie, bo moje już pewnie banned za prawdę...)

"Perma takiemu na IP"

To mnie rozbawiło... Zmiana IP (neo), zmiana proxy (stałe) i dalej jesteś :)

"Nie rozumiem ludzi którzy siedzą nadal na tym forum i narzekają"

Nie rozumiesz nas, gdyż jesteś od 2k12, a nie od 2k9 na przykład... Samowolka RMCF, lizusostwo trójkącika itp.

Opublikowano

Napiszę tak ...

Najlepiej było na początku forum, aż do około czerwca/lipca (o ile dobrze pamiętam) 2011 roku, kiedy do Geoning dostał global'a i wszyscy, powiedziałbym "legendarni" moderatorzy i administratorzy, którzy naprawdę starali się o to forum odeszli z teamu. (Mounthains, dudsonowa, x070x itd.) Teraz został nam tylko Seldek.

PS. Wiem, że nie było mnie tu od samego początku ale z postów użytkowników posiadam informacje.

Opublikowano

Jak czytam to wszystko to widać jaki poziom użytkownicy prezentują na forum, płaczecie bo RMCF dał wam warny bez powodu, że nie zna regulaminu itp. Najeżdżacie bo macie do niego pretensje że przestrzega regulaminu. Dobrze wiecie że to tylko z waszej winy macie to co macie. To że nie odpisuję lub po prostu nie chcę pisać na PW to jest tylko jego sprawa. On też ma swoje życie, a nie tylko forum i bardziej przejmuje się obowiązkami na forum jak i w realu, a nie tłumaczenie za co warna dostaliście. Możecie mnie nazywać jak chcecie, ale ja nie podlizuje się do Administracji tylko piszę jakie są fakty.

Opublikowano

Mhm, za ten temat:

http://www.mpcforum....41#entry4170641

dostałem ponad 50%, za każdy post rmcf uznał jako spam, ciekaw jestem, kiedy zostanie on wyjebany, co myślicie o tym? ..

temat:

1. Po cholerę dajecie rmcf ukrytego administratora, myślicie, że nikt się nie skapnie, jak rmcf dodaje ludzi do rang, etc? Lepiej mu dajcie admina, no chyba, że nie chcecie skandalu na forum zrobić.

2. Szkoda, że stare gg usunąłem z serwera, takie ładne archwium tam było, jak pan kierzek chwalił mi się na gg, że był administratorem na mpc, bo mu dali ukrytego na godzine by pozdejmował warny w amnestie, też bez słów, koleś ledwo moda dostał i od razu acp dostał, ano ts3 może wszystko. (ps. dostałem ss z screenshootera)

3. Dla lizodupów - jesteście pierdolonym zerem, z dowódcą koniuhem na czele,

4. Dla kokosza - czy ty kurwa nie widzisz co się tutaj wyprawia? Najlepszych osób wypierdalacie z rang, odchodzą (lenart, reszta), banujecie ludzi za gówno.

5. Według regulaminu, po 100% mogę zrobić konto, to czemu każde następne konto mi banowali? oO, to już chyba lekka przesada, ano RMCF nie zna regulaminu globalnego widzę.

6. Koniuh - nie wiem kim ty kurwa jestes nawet, bo tutaj za wejscie na ts'a jest moderator, kiedyś jak był jeszcze mou .. eh, to na rangę trzeba było zasłużyć, a nie wejść i polizać dupę.

7. Bez tsa - kierzek, nie miałby globala, bo niemiałby dobrego kontaktu z kokoszem, kokosz go polubił, dał mu rangę.

8. AceBoy - jedyna osoba która dostała globala w tym miesiącu, którą szanuję, duży wkład w forum, jego wypowiedźi są bardzo dobrze.

ss z warnów:

http://screenshooter...7409996/orfjbyt

http://screenshooter...7409996/purpmdm

http://screenshooter...7409996/kicdjhk

koleś powinien wylecieć i to dawno ...

Jak czytam to wszystko to widać jaki poziom użytkownicy prezentują na forum, płaczecie bo RMCF dał wam warny bez powodu, że nie zna regulaminu itp. Najeżdżacie bo macie do niego pretensje że przestrzega regulaminu. Dobrze wiecie że to tylko z waszej winy macie to co macie. To że nie odpisuję lub po prostu nie chcę pisać na PW to jest tylko jego sprawa. On też ma swoje życie, a nie tylko forum i bardziej przejmuje się obowiązkami na forum jak i w realu, a nie tłumaczenie za co warna dostaliście. Możecie mnie nazywać jak chcecie, ale ja nie podlizuje się do Administracji tylko piszę jakie są fakty.

Kolejny lizodup, ogarnij dupe, warny za nic, nieznajomosc regulaminu globala, idź się powiesić.

Napiszę tak ...

Najlepiej było na początku forum, aż do około czerwca/lipca (o ile dobrze pamiętam) 2011 roku, kiedy do Geoning dostał global'a i wszyscy, powiedziałbym "legendarni" moderatorzy i administratorzy, którzy naprawdę starali się o to forum odeszli z teamu. (Mounthains, dudsonowa, x070x itd.) Teraz został nam tylko Seldek.

PS. Wiem, że nie było mnie tu od samego początku ale z postów użytkowników posiadam informacje.

Seldek ma sprany mózg.

"beka z temata"

Nie rozumiem ludzi którzy siedzą nadal na tym forum i narzekają. Perma takiemu na IP i niech nie wraca jak nie pasuje :)

Nie wiesz o co chodzi - nie wtrącaj się.

Chuj wie.

Opublikowano

Mhm, za ten temat:

http://www.mpcforum....41#entry4170641

dostałem ponad 50%, za każdy post rmcf uznał jako spam, ciekaw jestem, kiedy zostanie on wyjebany, co myślicie o tym? ..

temat:

1. Po cholerę dajecie rmcf ukrytego administratora, myślicie, że nikt się nie skapnie, jak rmcf dodaje ludzi do rang, etc? Lepiej mu dajcie admina, no chyba, że nie chcecie skandalu na forum zrobić.

2. Szkoda, że stare gg usunąłem z serwera, takie ładne archwium tam było, jak pan kierzek chwalił mi się na gg, że był administratorem na mpc, bo mu dali ukrytego na godzine by pozdejmował warny w amnestie, też bez słów, koleś ledwo moda dostał i od razu acp dostał, ano ts3 może wszystko. (ps. dostałem ss z screenshootera)

3. Dla lizodupów - jesteście pierdolonym zerem, z dowódcą koniuhem na czele,

4. Dla kokosza - czy ty kurwa nie widzisz co się tutaj wyprawia? Najlepszych osób wypierdalacie z rang, odchodzą (lenart, reszta), banujecie ludzi za gówno.

5. Według regulaminu, po 100% mogę zrobić konto, to czemu każde następne konto mi banowali? oO, to już chyba lekka przesada, ano RMCF nie zna regulaminu globalnego widzę.

6. Koniuh - nie wiem kim ty kurwa jestes nawet, bo tutaj za wejscie na ts'a jest moderator, kiedyś jak był jeszcze mou .. eh, to na rangę trzeba było zasłużyć, a nie wejść i polizać dupę.

7. Bez tsa - kierzek, nie miałby globala, bo niemiałby dobrego kontaktu z kokoszem, kokosz go polubił, dał mu rangę.

8. AceBoy - jedyna osoba która dostała globala w tym miesiącu, którą szanuję, duży wkład w forum, jego wypowiedźi są bardzo dobrze.

ss z warnów:

http://screenshooter...7409996/orfjbyt

http://screenshooter...7409996/purpmdm

http://screenshooter...7409996/kicdjhk

koleś powinien wylecieć i to dawno ...

Kolejny lizodup, ogarnij dupe, warny za nic, nieznajomosc regulaminu globala, idź się powiesić.

Seldek ma sprany mózg.

Nie wiesz o co chodzi - nie wtrącaj się.

Chuj wie.

Brawo dzieciaku, teraz będziesz się buntował? Bo masz warny i za wszelką cenę chcesz żeby RMCF wyleciał, jak Ci się nie podoba to droga wolna możesz iść nikt Cię tutaj nie trzyma. W każdym poście przeklinasz, niewiem czy tak Cie w domu uczyli czy się na ulicy wychowałeś, to nie mój problem. Takie teksty to do matki możesz sobie mówić, ale nie na forum.

Opublikowano

Its a fuckin comedy.

Każdy(no prawie każdy), stara się tutaj być miły,serdeczny itd.

Nie dość że to gówniano wychodzi, że od samego czytania kurwica dobiera się do mnie.

Jednak podzielmy MPC na 3 Generacje:

Pierwsza najwcześniejsza generacja

Druga generacja

Trzecia ostatnia generacja

Druga i Trzecia srała dupę przez cały czas, że stary team jest lepszy.

Czego przykładem jest tenże(dobrze napisałem?) temat.

MPC=Sranie dupy użytkowników od czasów 2 generacji.

Easy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...