Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC to nie to... part II.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z każdym da sie dogadać wystarczą tylko chęci

Z całym szacunkiem, ale uwierz mi, że nieraz próbowałem dogadać się i efekt był ciągle ten sam. Totalna zlewka i uparte trzymanie swego stanowiska. Każdy z nas popełnia błędy co jest oczywistym faktem, ale mam wrażenie, że pewien global nie potrafi się przyznać do błędów. Nawet przy odbanowywaniu nie zrobił tego co miał zrobić. O czym to świadczy to chyba sam wiesz.

jqeuR.png

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak

Administracja ma nas nie powiem gdzie

liczą się zyski z reklam(a są nie małe,wystarczy zobaczyć na cenniki)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

liczą się zyski z reklam(a są nie małe,wystarczy zobaczyć na cenniki)

Kogo to interesuje? Niech zarabiają nawet milion na tych reklamach, ale weź pod uwagę to, że trzeba opłacić forum, TS'a itd.. To też trochę kosztuje.

Opublikowano

Może troche nie w temacie, ale wg mnie w pogaduszkach nie powinno być takiego czegos jak "warn" czy "offtop", bo powinien być to chyba jedyny dział, w którym można trochę pospamic(oczywiscie wszystko w umiarze),posmiac sie, bez spiny. Radze wam miec troche wiecej humoru i dystansu do siebie, a nie być sztywnym jak slup na ulicy. pzdr

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

W czym wy widzicie problem? Uważacie, że admini Was dręczą? Zmieńcie forum lub załóżcie swoje i utrzymujcie tam porządek przy takim ruchu jaki jest tutaj. Po drugie oni sprawują tutaj władzę i czy chcesz czy nie to i tak przegrasz :) I po trzecie byłem nieraz moderatorem forów (większych, mniejszych a nawet komercyjnych gier). Z doświadczenia wyniosłem tylko jedno.

1) Mod ma zawsze rację.

2) Jeżeli mod niema racji, patrz punkt wyżej. :)

Opublikowano

Może troche nie w temacie, ale wg mnie w pogaduszkach nie powinno być takiego czegos jak "warn" czy "offtop", bo powinien być to chyba jedyny dział, w którym można trochę pospamic(oczywiscie wszystko w umiarze),posmiac sie, bez spiny. Radze wam miec troche wiecej humoru i dystansu do siebie, a nie być sztywnym jak slup na ulicy. pzdr

Weź pod uwage, że jak kogoś nie zwarnujemy, to jest źle i od razu powstają wszelkiego rodzaju spekulacje, iż osoba ta ma wtyki w administracji.

Natomiast kiedy kogoś zwarnujemy, to też jest źle. Jednym słowem, najlepiej żeby na forum była samowolka, każdy mógł się obrażać, spamować, a my będziemy się tylko przyglądać, jak sami sobie szkodzicie.

Opublikowano

Weź pod uwage, że jak kogoś nie zwarnujemy, to jest źle i od razu powstają wszelkiego rodzaju spekulacje, iż osoba ta ma wtyki w administracji.

Natomiast kiedy kogoś zwarnujemy, to też jest źle. Jednym słowem, najlepiej żeby na forum była samowolka, każdy mógł się obrażać, spamować, a my będziemy się tylko przyglądać, jak sami sobie szkodzicie.

A skąd ktoś wie, czy ktoś dostał bana czy tez nie?

Opublikowano

A skąd ktoś wie, czy ktoś dostał bana czy tez nie?

z takiego magicznego działu "Zbanowani" ? :|

Opublikowano

@UP

Tylko nie którzy nie wpisują w dział zbanowani nie których osób.

A potem mówią że zapomnieli.:

Pamiętam sprawę z Welesem , został zbanowany za flamewar którego nie było.

Co jeszcze nie było topicu w zbanowani.

Porozmawiałem z banującym ( kierzek) na ts3 i wyjaśniłem mu parę spraw o tym.

Niestety nie chciał go odbanować , więc sam to chciałem zrobić lecz jako mod nie mogę odbanować tych którzy zostali zbanowani przez kogoś z wyższą rangą ode mnie.

Po paru godzinach napisał do mnie rmcf , jednym słowem zostałem zakablowany bo gm kierzek nie zrozumiał co to flamewar i wolał podkablować mnie u rmcf.

Porozmawiałem na PW z nim lecz tak samo jak kierzek nie chciał odbanować welesa.

Po tym miałem już na nich totalnie wylane.

Jeszcze pamiętam że z aceboyem który codziennie pisze ze mną na gg o bzdetach i poruszyłem ten temat.

Dopiero on pogadał , na początku nie chciał odbanować lecz po paru minutach został weles odbanowany przez niego.

Oczywiście przeprosin nie było.

Od tamtego czasu nawiedzają mnie warny od owego gma

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Dobra dobra... Ludzie spokojnie :)

Nie zamierzam nikomu wytykać, ale też My nie jesteśmy tacy święci. Jedynie trochę "surowsze" warunki może w pewnym sensie uspokoją Nas. Sam siebie nie uważam za jakiegoś świętego, chociaż uznałem że raz dostałem warna, który był co najmniej nie na miejscu i nie robię z tego waśni.NIE, nie jestem lizodupem, wyrażam własne zdanie który w waszej księdze fochów się znajduje. Administracja ma na celu opiekę nad forum, każdemu zdarzają się potknięcia, błędy, ale można je naprawić.

Podsumowując:

Czy naprawdę nie możemy dojść do porozumienia? My zwykli userzy i opiekunowie forum nie możemy sobie podać ręki?

Przemyślcie to, czy to takie trudne?

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

U siebie dechy nie widzicie, a innym wytykacie drzazgi, wiadomo, nikt nie jest nieomylny, ale po co od razu krytykować drugą osobę? Skoro nadal uważasz, że RMCF dał Ci warna za coś co nie powinno być karane napisz do innego GMa, on wtedy obiektywnie oceni.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

sory, miałem na myśli "warna" nie "bana", mój błąd;x

Opublikowano

Admini bronią adminów, druga Białoruś, widać tutaj to tylko administracja ma coś do powiedzenia a przecież te forum tworzą wszyscy !!!!

I to właśnie ze zdaniem większości administracja powinna się kierować i podjąć w końcu jakieś kroki. To jest żałosne pare osób (lizodupy - 0 podstaw potwierdzających ich zdanie) tylko broni tego RMCF czy jak mu tam a reszta go nie chce. Wszyscy się na tego kogoś uwzięli ???? --> WĄTPIĘ !!!

To się staje żałosne, skargi na niego nie działają bo administracja go broni, a Ty Wredna nie będę wnikał czemu taka jesteś( ... ; ) ) dla niego, ale do błędu się administracja przyznać nie potrafi ;)

SLAVA POLSKA!

PS. Właśnie tak patrze i też dostałem od tego czegoś (człowiekopodobnego) parę % za coś czego nie zrobiłem. Więc teraz jestem pewny na 100% że moje słowa są uzasadnione.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano
Jak będziecie rozmawiać kulturalnie to temat Wam zostawię, skoro jednak nie potraficie i co chwilę lecą na kogoś wrzuty to nie będziecie rozmawiać. Krótka piłka.

Kulturalnie powiadasz? Od kiedy nie można mieć "wyrzutów"? Z tego co pamiętam to takiego czegoś w regulaminie nie ma. A jeżeli te wyrzuty są, to raczej nie są bezpodstawne, tylko na prawdę na tym forum coś nie gra i dlatego są, jeżeli byłoby inaczej to by ich nie było, a wolność słowa(która chyba obowiązuje na forum, chyba że forum nie stosuje się do polskiego prawa) pozwala nam je przytaczać. Jeżeli Ty będziesz zamykał tematy za to, że ktoś ma swoje zdanie i mówi co mu na forum nie pasuje, to te forum niedługo stanie się mniej popularne bo ludzie nie będą chcieli być na nim jeżeli nikt ich tutaj nie słucha. Tyle.

Przytoczę jeszcze pewien cytat - "Albo jesteś konformistą, albo masz własne zdanie i masz bana." Nie pamiętam kto to napisał, ale wielkie uznanie dla niego, że umieścił całą prawdę w jednym zdaniu. A Wy, drogi MPC staffie, chyba nie chcecie żeby znów doszło do tego, co było wtedy kiedy powstał ten cytat.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Praktycznie jedno i to samo :P Przepraszam, nie przeczytałem dobrze, ale to nie zmienia faktu, że mój post i tak ma rację ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Gdyby do ciebie się przyczepiono o literówkę pewnie wjebałbyś perma...

Forum to przede wszystkim WOLNOŚĆ SŁOWA I NIKT NAM JEJ NIE ZABIERZE. Usuwaj sobie te tematy, ale i tak od PRAWDY I ZDANIA INNYCH NIE UCIEKNIESZ. Koniec, KROPKA.

Opublikowano

Nie podważam Twojego postu, chodzi mi tylko o normalną, konstruktywną rozmowę, a nie wyzywanie się w co drugim poście lub wyzywanie moderatorów, GM i Adminów.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

PanZagłady - aby było jasne, większość Twoich postów została zgłoszona przeze mnie, bo ile razy można użalać się nad tymi ostrzeżeniami? Napisałeś raz, wystarczy. Ja się trzymam takiej polityki: "nikt cię tutaj nie trzyma na siłę". Jeśli masz jakiś problem, na który nie ma już rozwiązania to pójdź sobie na inne forum, z lepszym teamem. Podobnie jak Wredna większość skarg na RMCF'a była niesłuszna, bo źle interpretujecie regulamin, bądź go w życiu nie czytaliście.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ja sie pytam w takim razie czemu tego typa tak bronicie? Co on Wam płaci? Tylko administracja broni reszta nie, boicie się o rangi co?

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Up nie sądzisz że może mają powód żeby tak sądzić? Po prostu wy tego nie doświadczacie jako użytkownicy "premium" tego forum. Moderować jest trudno, ale regulamin dotyczy każdego.

Opublikowano

Up nie sądzisz że może mają powód żeby tak sądzić? Po prostu wy tego nie doświadczacie jako użytkownicy "premium" tego forum. Moderować jest trudno, ale regulamin dotyczy każdego.

Przez prawie dwa lata byłem tutaj takim użytkownikiem jak Ty czy inni. Moderowanie zacząłem na początku 2012r. Jakoś nigdy nie dostałem warna/bana itp. za darmo. Czy to był RMCF czy Makin etc...

Nie wiem o co tu się czepiać. Jak piszecie takie tematy, to jesteście z jednej strony sami sobie winni, bo zaczyna się wyzywanie od najgorszych i się pogrążacie.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...