Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zbanowanie za nic.

BoomBoMus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to proponuje kupić sobie nową wersję gry bo wszystkie możliwości rozwiązania problemu zostały już w tym temacie napisane :>

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Może ja się włączę w tą dyskusję ...

Co do tematu to musiałeś grać na aimbocie/wh jak nadal będziesz zaprzeczał to pokaż logi ...

Ale żeby zrobić spolszczenie trzeba pobawić się w rejestrze a to już sie zalicza do modyfikacji :P

Opublikowano

Logi? Googlus juz sprawdzał wszystko, nie bylem banowany na zadnych serwerze.

Nie masz bana ani za cheaty ani za grzebanie w plikach, po prostu masz bana i nie mam pojęcia z jakiej beczki.

Ale żeby zrobić spolszczenie trzeba pobawić się w rejestrze a to już sie zalicza do modyfikacji :P

Przestań...

Opublikowano

Nie masz bana ani za cheaty ani za grzebanie w plikach, po prostu masz bana i nie mam pojęcia z jakiej beczki.

Przestań...

Googlus proszę Cię... Sam pisałeś, że za 'grzebanie w plikach' jest ban bo sprawdzałeś u jednego kolesia. A ja tylko ostrzegam...

Opublikowano

Szlag mnie trafi, zrozumiesz kiedyś na czym polega system wykrywania zmian w plikach przez punkbustera ?

Ostrzegłeś raz i wystarczy, nie widzę sensu powtarzania tego samego 98298131 razy w tym samym temacie.

Dodatkowo nikt nie dostał za to bana, więc po co to piszesz ? Dla zasady ? Bzdura.

Wyjaśniłem Ci w poprzednim poście, za co jest ban przy MD5 więc łaskawie zamilcz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...