Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Minecraft Bukkit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z Bukkit na wersję 1.2.3 [Testowy]. Mianowicie chodzi o to że gdy konfiguruje plik "RUN.bat", czyli wpisuje ten tekst nic nie działa. Ten tekst sprawdzałem z różnych Filmów, oraz oficjalnej strony Bukkita. Lecz kiedy wpisuje, zapisuje jako .bat i włączam pisze że nie udało się uruchomić i żeby nacisnąć dowolny przycisk żeby wrócić.

Jeśli ktoś ma gotowy, działający tekst do skopiowania to proszę go napisać w tym temacie.

Z góry Dzięki

evviva l'arte!

Bywalec
Opublikowano

Może to po prostu błąd bukkita?

Przecież chyba jest już oficjalna wersja 1.2.3, bukkit zaczął współpracować z Mojang, wszystko idzie szybciej. A więc sprawdź.

@edit

Zobacz:

http://www.mpcforum.pl/topic/448159-big-poradnik-jak-stworzyc-wlasne-pliki-serwerowe/

5jJNSGS.png

Opublikowano

Na stronie bukkta pisze to - "CraftBukkit Beta Bulid 1.2.3-R0.2" Więc nie jest to oficjalna wersja, a linku który dałeś jest bukkit 1.1 Do ściągnięcia i tekst do wpisanie nie działa

evviva l'arte!

Opublikowano

Co napisałeś w tym pliku run?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano
@ECHO OFF

SET BINDIR=%~dp0

CD /D "%BINDIR%"

"%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xmx1024M -Xms1024M -jar TU WPISZ PEŁNĄ NAZWE BUKKITA.jar

PAUSE

1323717436-U247153.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...