Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Lee Sin - The Blind (Jungling) Monk

bloomper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A po co ci to full hp jak nic z nim nie robisz? 4lvl na gankowanie to za pozno. Ja robie jungle z butami, mam 0% life steala i potrafie gankowac z full hp, bo life steal masz pod W jak i spell vamp i to wlasnie odradza Ci to hp. Junglowanie to jest przedewszystkim gankowanie, a nie czyszczenie jej.

Piszesz, ze lee to "bruiser" nie tank, a podajesz build pod tanka, wiec dafaq? Pomysl 12 razy przed pomysleniem 13 raz i wtedy napisz cos, bo tutaj nic sie nie trzyma kupy.

Kolejna osoba która robi lee w glass cannona pomyśl lee bez itemów na survi wpadnie z q w castera dostanie 2 skille i idzie spać.Co tematu build nie jest zły też należę do tych co nie rushują tf ( często wcale go nie robię) ,bo po prostu survi bardziej nam się przyda a dmg tak czy tak będziemy mieć ja bym dodał do item buildu Guardian angel bardzo często go składam i często jest tak ,że dzięki jego passyvce wygrywam team fight.Ogólnie GA to bardzo przydatny item jak na przykład potrzebujemy taniego survi a enemy team ma ostro zmieszany team (albo nafeedowany caster i reszta ad ).Mało tych itemów podałeś ale jest ok.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

skill order - fail E>W>Q

E daje mocnego slowa co wzmacnia nasze ganki.

W daje ls i spellvamp co podczas walk daje znaczącą przewagę

Q tylko jako dash z dmg do dogonienia/ dobicia.

Imo lepszy build merce>>latarnia>>mallet>>Atma/BT>>Atma/BT>>coś na wytrzymałość. Ale to tylko moje zdanie.

Lee z TF ssie. W teamfighcie Spamujemy 2xE więc 1 pasyw przepada. Używamy 2x W dla ls 1 pasyw przepada Używamy Q 2x żeby znaleźć się przy AD/AP carry 1passyw przepada. Po za tym jak zaspamujemy W od razu po E to też przepada pasyw( ma 2 CD). Po za tym bonusy jakieś dobre nie są:

30AD - nie za tą cenę

30AP - tylko ochronka ma przelicznik AP

30% AS - lee nie potrzebuje AS am go z pasywa, ale zawsze to pomaga

15%krytyk - może być choć są lepsze rzeczy dla Lee

12%MS - bdb. statystyka

250hp - za tę cenę to mało

250mp- lee nie ma many

slow - z malleta jest lepszy

Opublikowano

skill order - fail E>W>Q

E daje mocnego slowa co wzmacnia nasze ganki.

W daje ls i spellvamp co podczas walk daje znaczącą przewagę

Q tylko jako dash z dmg do dogonienia/ dobicia.

Imo lepszy build merce>>latarnia>>mallet>>Atma/BT>>Atma/BT>>coś na wytrzymałość. Ale to tylko moje zdanie.

Lee z TF ssie. W teamfighcie Spamujemy 2xE więc 1 pasyw przepada. Używamy 2x W dla ls 1 pasyw przepada Używamy Q 2x żeby znaleźć się przy AD/AP carry 1passyw przepada. Po za tym jak zaspamujemy W od razu po E to też przepada pasyw( ma 2 CD). Po za tym bonusy jakieś dobre nie są:

30AD - nie za tą cenę

30AP - tylko ochronka ma przelicznik AP

30% AS - lee nie potrzebuje AS am go z pasywa, ale zawsze to pomaga

15%krytyk - może być choć są lepsze rzeczy dla Lee

12%MS - bdb. statystyka

250hp - za tę cenę to mało

250mp- lee nie ma many

slow - z malleta jest lepszy

maxujesz e? ten skill ma tylko 2x mniejszy damage, a maxujac q jest duzo latwiej kogos zlapac bo z kazdym poziomem zmniejsza sie cooldown na ten spell, a lee sin jest mocny dlatego ze w early potrafi niezle przypierdolic wiec TRZEBA maxowac q

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

maxujesz e? ten skill ma tylko 2x mniejszy damage, a maxujac q jest duzo latwiej kogos zlapac bo z kazdym poziomem zmniejsza sie cooldown na ten spell, a lee sin jest mocny dlatego ze w early potrafi niezle przypierdolic wiec TRZEBA maxowac q

Maksuje E dla slowa na gankach - przeciwnik dłużej ucieka - dostanie więcej dmg.

Opublikowano

Maksuje E dla slowa na gankach - przeciwnik dłużej ucieka - dostanie więcej dmg.

Ta a sumatryczny przelicznik na q to 180% bonus ad+8% brakującego zdrowia celu. E to ostatni maxowany skill. Tf na lee to syf. Warmoga po latarni? Nie lepiej jesczejakiegoś brutalizera/bf sworda? GA to świetny item dla bruisera

Opublikowano

odkopuje temat ale wypowiem się co do item buildu jaki podałem

próbowałem wielu build'ów i doszedłem do wniosku, że to nie jest jakiś super build ale też nie jest taki zły ciągle jest to dobra opcja oraz nie mam chęci tu nic już więcej robic bo poleci fala krytyki "omg jaki n00b lee only bot lane gg"

tak więc jeśli jest to możliwe zamknięcie tematu byłoby dobrym wyjściem przynajmniej z mojego punktu widzenia

VG9vZ2VfX19ldW5lX19fMzgwX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
  • 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...