Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

arus99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up: Hasło to 123 masz w prezentacji z generatora.

@offtopic: Piszę się "hamachi"

Opublikowano

Sory za kolejny post ;d Ale tak jak pisałem zagrałem i bardzo mnie to cieszy ; ]

GM'i na tym serwerze to nie dzieci władzy.. Mają GM'ów. Ale nie rozdają itemków z navi dla graczy ; ]

I to jest wielki + ! Serwer naprawde bardzo polecam ; ] Nowe mapki. ; ] Nawet dobrze że są usunięte niektóre epiki. ; ]

Ja wczoraj w 2 godzinki z 83 wbiłem 110 . Więc K O Z A C K O ! Możecie sobie tu myśleć że liżę dupę sieci . Właśnie że nie jeżeli coś jest zajebiste to takim zostanie ogłoszone!

P O Z D R O U L O T A 4 3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mimo że Denmark to wbije bo ten jest fajnie zrobiony ,. Polecam.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

@Up *HA*.Dk# / OFF.!!! ON OK 11-12 !!! - 5.174.105.107 reje czyli IP Admina (dk) ale chyba widać jaki ma opis że on około 11-12 poza tym Administracja nie olewa po prostu nie ma Dk przy PC

15963tata556.png
Opublikowano

z przyjemnością zagram, WSTAW SERWER NA DEDYKA @@@@@@@@@@@@@@@2

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Serwer ma kilka niedociagniec i bugów ;P

Np:

-Drop z WIEKSZOSCI metków +100 nie jest ustawiony , lub go brak

-Bronie na 100/105 itp (niektóre ) mają wartość ataku : 960 itp zamiast 960-xxxx

-Expiac od 135 - 137 na zombie exp leci lajt. wbijając 137 exp wgl nie leci na zombie - na mumiach tak ... ;/

-Nie pamiętam ;D

Modki to dźiffki

Opublikowano

Bardzo niedopracowany serwer, w ogóle mi się on nie podoba, w sklepach same śmieci zamiast coś pożytecznego, np. pomagającego expić...

Paranoja i zgroza.

Człowieku ty lepiej odbuduj holly a nie grasz na takich zalosnych privach to był najlepszy serwer na chamachi jaki mogl powstac pls

83d7f334f89548cf9672ea6cac80fd61.0.gif747f73f3f8544a1b8ccd150f44895d1d.0.gife2adabb9ecf8482387817df506b6247f.0.gif3e24ea8d454142c5b4a7358e8854d224.0.gif0c6a0c1b5d0044aca4197cb212dbdc55.0.gif

beztytuujzi.png

Noto, daj - -------------------->>>>>

Opublikowano

Ok exp po 138 polecam na Mumiach ;d tam leci ;d a nie wiem od którego zombie ;/ ;D

z pd - nie leci

bez pd - nie leci ;]

Modki to dźiffki

Opublikowano

widzę że super serw muszę zagrać

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Człowieku ty lepiej odbuduj holly a nie grasz na takich zalosnych privach to był najlepszy serwer na chamachi jaki mogl powstac pls

Ty wgl się odbuduj bo w twoim świecie może być najlepszy szczególnie,że jest na CHAMACHI... Server oceniam 2/5... Nic nowego, nic szczegolnego a połowa TEAM to pajace.

Opublikowano

@up: Przepraszam po czym wnioskujesz ? Mógłbyś podać nick Pajaca w teamie ? A i jaki masz nick w grze ?

Budowniczy
Opublikowano
Ty wgl się odbuduj bo w twoim świecie może być najlepszy szczególnie,że jest na CHAMACHI... Server oceniam 2/5... Nic nowego, nic szczegolnego a połowa TEAM to pajace.

Server oceniasz na 2/5 a sam lepszego byś nie zrobił pewnie WoodPc;) Team Pajace powiadasz? Ciekawie masz na chacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...