Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

arus99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko ładnie , ale tylko 2gb RAM na server ?! Oo strasznie mało , lagi pewno są .

Moim zdaniem lekko zmodyfikowany RyKoX tylko jest inne to że to serwer typu exp/pvp

Lubie takie serwery ale za słaby sprzęt ...

Najlepszy tego typu serwer jaki pamiętam to był to PsychoYT2 , szkoda że upadł ;(

Pzdr

Opublikowano

Zagram - mam clienta Reactive ( czyli panga ) ;d

Ale martwi mnie Dk.. pewnie jest w teamie i znowu będzie wyzywał ludzi i odrazu przekleństwa itp...

Modki to dźiffki

Opublikowano

@UP

HHAHHA jak się na Twój post to chce mi się wysłać sms o treści Pomoc.

IDIOTO!!! ja wcale nie prosiłem o GM!!! gdzie masz tak napisane spammerze???

Ogarnij i sam odpocznij od metina , bo już ślepy jesteś...

Żal mi cie...

A serwer nie jest jednak najgorszy- tamten post był negatywny ( nic nie wiedziałem o nim... GA nie wspominał , że ktoś może mieć staty ;]) Więc pozdro i poćwicz ;]

Modki to dźiffki

Opublikowano

@up. Sknerus to ,że zabraliśmy ci itemy ze statami nie wpływa na opinię servera. Nie musisz o nim pisać źlę. Miałeś być GM ale się nie udało więc to twoja wina a nie nasza.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zapraszam serdecznie jeszcze może z godzinkę będzie OFF I później będzie już normalnie ON (URODZINY) Zapraszam.

P.S Spotkacię mnie pod nickiem SoNice. A wasza godność ?

Opublikowano

@Sam/a sie ogarnij ... NIGDY nie chciałem Gm na serwerach Dk ;] a to , że ludzie tak piszą - to znaczy , że posty nabijaja - jak Ty teraz....

Twoje posty to dno i wodorosty

Modki to dźiffki

Opublikowano

3/6 z tych "nowych" epików nie ma ;]

Mam Młot Thora ( robi się go z Zabójcy Żółtego Smoka) i dalej juz nie idzie - ani u sury , ani u kowala ani metalem ;]

Modki to dźiffki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...