Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla Wszystkich, Którym Odebrano Konta.

wolves

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi sie wydaje ze bedzie tak ze powroci to wszystko do starych passow jak bylo przed tym bugiem , mam taka nadzieje ze tak bedzie , a ukradli mi bow 94 80% , za ktorego sie wymienilem ale jeszcze dzis mialem do 2 konto wladze tego bow i za tego ktorego sie wymienilem...

Ach Ten Andy!
Opublikowano

tak mi sie zdaje ze jak zrobia ten rollback to bedzie tak jak przed inspekcja wiec trzeba czekac :(

Ach Ten Andy!
Opublikowano

A ja niechce żeby robili Rollbacka, bo wtedy znow stracę moje odzyskane chary, których kiedys pozbawilem sie poprzez hacka :/ Dla jednych rollback bedzie czyms naprawde super, bo odzyskają swoje stare passy, a dla mnie to będzie porażka :/

Z tego co kumple gadają, niema byc rollbacka bo by prędzej napisali o tym.

BTW. kiedys tez byl podobny bug, ze znając ID i PW mozna bylo zmienic hasla (nie znając SA) i nie bylo zadnego Rollbacka...

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Jak będzie rollback, to już widze te wszystkie globale z 'podziękowaniami' graczy :D ... A tak poza tym - to do kiedy mniej więcej by cofneli czas, o ile miałby nastąpić rb ?

Opublikowano

Jak juz będzie to wydaje mi się , ze do wczorajszej inspy... Chociaż kto wie....

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Mi się zdaje że to nie żaden bug od JM tylko celowe wprowadzenie tego, aby gracze nie mogli wymieniać/sprzedawać kont ale to są tylko moje domysły xD

Sig.png

Opublikowano
Mi się zdaje że to nie żaden bug od JM tylko celowe wprowadzenie tego, aby gracze nie mogli wymieniać/sprzedawać kont ale to są tylko moje domysły xD

Gdyby bylo to celowe, nie zmieniali by juz tego, a z tego co bylo widac, nie ma juz opcji ze za pomocą ID i SA zmienia się PW. Moze to bylo zamieżone, ale z powodu tylu hackow, Joymax postanowil znow przywrocic stary system odzyskiwania hasla... Zobaczymy po inspie, czym nas JM zadziwi ^^

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Napisałem że to są tylko moje domysły i nie wiadomo czy JM to wprowadził celowo czy nie xD Więc czekamy do końca inspy i zobaczymy jak to będzie :P

Sig.png

Opublikowano
Napisałem że to są tylko moje domysły i nie wiadomo czy JM to wprowadził celowo czy nie xD Więc czekamy do końca inspy i zobaczymy jak to będzie :P

Ale ja Cię rozumię rosire :) ty wyrażasz swoje opinie, ja swoje x)

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

To świetnie że jest ten bug! Będę mógł odzyskać swoją starą, zhackowaną postać ... ale za to te które teraz mam z wymiany, to bedzie hack :( ...

Opublikowano

Poprostu nie odswiezylem strony... a tak wogole to ktos wie co oni tak sprawdzaja/naprawiaja ?? :|

Btw, rosire zdejmiesz mi jakis warn?... juz dlugo je mam

----------------------------------------------------------------------

Samo z siebie nie zejdzie, będa leżeć tyle aż je odpracujesz..

Opublikowano

na forum r6 czytalem i ludzie mysla ze przez ten bug ktory umozliwial zmiane pasow bez maila bedzie rollback i sadza ze tak jak kiedys bedzie event zwiekszajacy expa oraz drop rate

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Już 20:05 i co dalej inspa jak ktoś ma jakieś nowe info niech napisze :)

Sorka za topic już po inspie :)

Jak pomogłem daj 5 :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...