Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla Wszystkich, Którym Odebrano Konta.

wolves

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc Bug polega na tym, że za pomocą ID oraz SA zmienia się PW. Wszyscy Ci, którzy kupili / zamienili postacie, mogą się liczyc z hackiem. Mi dzis ukradli 2 chary (juz są gołe). Niewiem, czy grac dalej...

Niewiem nawet jak się zabezpieczyc OBECNIE przed hackiem... chyba tylko w taki sposób, by na serwie być 24/7 co dzis jest nie mozliwe z powodów częstych DC.

Proszę o wypowiadanie się w tym temacie...

Dzięki.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o kurczaki ? moglbys mi na pmie napisac jak to zrobic? bo jeden haker z przed poltora roku ma blejdera 80 lv z sun blejdem i postac mojego kolegi ... slaba i w ogole bo 64 lv ale ma do niej sentyment ^^

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

Jezeli ktos chce cos wiedziec wiecej na temat bugu, piszcie na PM.

Gadu nie daje, bo nie wolno.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
Jezeli ktos chce cos wiedziec wiecej na temat bugu, piszcie na PM.

Gadu nie daje, bo nie wolno.

napisz tu jak bedziesz wiedzial kiedy to naprawia bo to wazne zeby szybko zmienic pw!

Ach Ten Andy!
Opublikowano
napisz tu jak bedziesz wiedzial kiedy to naprawia bo to wazne zeby szybko zmienic pw!

Pewnie w nastepny wtorek jak będzie inspekcja. Ja juz nawet pisalem do Joymaxa za pomocą "Bug Report" , no ale sami wiecie jak to z nimi... leją na to i tyle..

A moze Joymax zrobil to celowo, by ludzie nie sprzedawali/wymieniali charów ?

Mam nadzieje, ze to tylko głupi bug, bo niemam zamiaru zaczynac od nowa =/

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

UWAGA UWAGA !!!! BUG NAPRAWIONY !!!! ZMIENIAJCIE PASSY !!!!

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
ale i tak jak wbilem na acc to mam tylko modifikacja konta email

Dlatego ja zrobilem weryfikacje i zmienilem sobie juz all passy.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
Dlatego ja zrobilem weryfikacje i zmienilem sobie juz all passy.

no ja wczoraj zrobilem na koncie z sp gdzie sie wtedy wymienilem za chara 94 lvl ale na tym 94 juz nie zmienie nic ale tak mi sie zdaje ze odzyskalem tego z sp i narazie nie wiem co jest na nim anni nic tylko to ze jest 123 silki... haslo mam zmienione i weryfikacje na mojego maila, a na tym 94 to mam tylko modyfikacje konta imie nazwisko itp... to chyba lipa z tym acc 94 tak ?

Ach Ten Andy!
Opublikowano
no ja wczoraj zrobilem na koncie z sp gdzie sie wtedy wymienilem za chara 94 lvl ale na tym 94 juz nie zmienie nic ale tak mi sie zdaje ze odzyskalem tego z sp i narazie nie wiem co jest na nim anni nic tylko to ze jest 123 silki... haslo mam zmienione i weryfikacje na mojego maila, a na tym 94 to mam tylko modyfikacje konta imie nazwisko itp... to chyba lipa z tym acc 94 tak ?

Zrob screena co Ci sie wyswietla po kliknięciu Manage Account i wstaw go tu.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

jest teraz inspekcja wiec nic nie zrobie , no ale jak masz modyfikacja hasla , maila i to pierwsze na zielonym tle...

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Masz tylko to na zielonym tle i nic wiecej ?

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
Masz tylko to na zielonym tle i nic wiecej ?

tak i nie ma np. do zmiany maila i pw tylko jak by danych... a np. na tym 2 acc to mam do zmiany pw i danych bo t am zrobilem mail veryfication wiec chyba acc bezpieczne?

Ach Ten Andy!
Opublikowano
tak i nie ma np. do zmiany maila i pw tylko jak by danych... a np. na tym 2 acc to mam do zmiany pw i danych bo t am zrobilem mail veryfication wiec chyba acc bezpieczne?

Raczej tak... obawiam się tylko o RollBacka .. :/ bo odzyskałem moje 2 skradzione konta i jak zrobią RollBacka to znow je strace :/

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
a to wtedy powracaja stare pw czy tylko w grze itemy itp?

Wszystkie stare passy. Dla Ciebie to dobrze, bo odzyskasz bowmana a dla mnie lipa bo znow strace all chary :/ i zostanie mi marny blader 54lv

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
Wszystkie stare passy. Dla Ciebie to dobrze, bo odzyskasz bowmana a dla mnie lipa bo znow strace all chary :/ i zostanie mi marny blader 54lv

no nie wiem czy odzywska bo tez sie za niego wymienilem wiec jak on bedzie pierwszy to bedzie lipa :X

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Mi ukradli bladera 93 lvl FullFarm do 100 z itemkami + sosy ,gdfki, odzyskalem ale tylko na chwile bo znowu skurwiel ktory go mial do 72 mi zmienil pw... A wiec jak nie wprowadza Rollbacka koncze ze sro... Tera jest inspa wiec jest nadzieja ze cos zrobia... JEBAC JOYMAX!

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano

ja mysle ze mi sie tez uda , ale i tak polowe ludzi bedzie dalej pisac ze nie odzyskali konto.

Ach Ten Andy!
Opublikowano

A czy mi cos sie stanie kupiłem konto od kolesia który nie gra od niecałego roku i w poniediałek zmieniłem hasło na inne i wczoraj tez na inne to które bedzie działac jak tak ma to wyglądac ?

Opublikowano
A czy mi cos sie stanie kupiłem konto od kolesia który nie gra od niecałego roku i w poniediałek zmieniłem hasło na inne i wczoraj tez na inne to które bedzie działac jak tak ma to wyglądac ?

To ze zmieniles nic nie oznacza. Jezeli koleś jest na bieżąco z silkiem i wie, ze byl bug to pewnie wykozystalby to, ale skoro do dzis masz wszystko ok, to znaczy ze nawet sie nie zczaił i mozesz byc spokojny.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...