Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brakuje Ci RP do skina lub postaci? Zajrzyj Tu!

SmuGGler98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi brakuje 51 rp do skina za 975 jest jakaś szans że dostane je od suportu czy muszę je kupić ?

Nie ma szans :)

Brakowało mi 48 RP to napisali że ilość ta jest za wysoka i polecili mi skorzystanie z refferali za które mogę dostać 975.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

• 1 rok później...
Opublikowano

Dodam, że mogą dać od 1-30 Rp.

Bynajmniej taką wiadomość od nich niedawno dostałem.

Jak zawsze przydatny tut.

Mogą dać 1-50 rp :) 

Opublikowano

Aktualne to nadal ? :D

Jestem nowy graczem względem gry w lola. Więc zdarza mi się iż na pozór proste, wręcz banalne dla obeznanych sprawy, są dla mnie czarną magią ^^

I tak jest w tym wypadku. Ilustracje ( Obrazki ) już nie działają i nie wiem jak szarpnąć się na te równe 25 rp, które potrzebuję :D

Mógł by mi ktoś to krótko, zwięźle oraz prosto wytłumaczyć ? :)

Byłbym zobowiązany, Oraz odwdzięczył bym się maksem " Like " :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

@NekareST Aktualne, napisz jakiś wierszyk do supportu lub obrazek narysuj. Napisz coś w stylu :

Witam z tej strony <nick> i brakuję mi <xx> RP do skina/postaci/eliksiru < napisz tylko jedno z tych >.

Tutaj rysunek/wierszyk : I wklejasz link do obrazka ( wrzuc na imgur lub gdzieś lub napisz wierszyk.

Jak byś miał pytania to pisz.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Dziękuję :) Tak jak myślałem, Jest to banalne.

Jednakże nie wiedząc jak się za to w ogóle zabrać, Nawet to może sprawić problem ^^

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Coś już chyba nie działa :D Taką odpowiedź dostałem 

• Witaj, Adam!

Nie mogę dać Ci niczego za darmo, tym niemniej oferujemy obecnie kilka promocji:

- Możesz otrzymać Alistara ze skórką Nieskrępowany Alistar jeżeli zasubskrybujesz nasz kanał na Youtube: 
    Link

- Tristanę ze skórką Riot Tristana jeżeli polubisz nas na Facebooku: 
    Link

- Oraz Garena ze skórką Mroczny Rycerz Garen jeżeli będziesz obserwować nas na Twitterze: 
    Link

Wkrótce pojawią się także promocje, które mogą Cię zainteresować, ale obecnie nie możemy ujawnić szczegółów. Śledź na bieżąco najświeższe informacje, aby dowiedzieć się więcej o nadchodzących promocjach.

Nowości w League of Legends:

http://eune.leagueoflegends.com/pl

Powodzenia w grze!

Pozdrawiam / Kind Regards

JzL Kapitano

"Though Blitzcrank may batter anything that stands in his way, he really has a heart of gold..." :)

Riot Games Player Support

#JebacSygnatury

Opublikowano

Działa działa. Przed chwilką pisałem.

Witam, zabrakło mi niestety RP. Byłaby możliwość doładowania mojego konta 39 RP, w zamian za ten oto obrazek?
Login: xx
Nazwa Przywoływacza: xx
Serwer: EUNE

i odpisali po 10 minutach:

Witaj xx
Dzięki za rysunek i poszło! RP na koncie :D
Choć normalnie tego nie robimy, to zrealizowałem Twoją prośbę. Punkty zostały dodane do konta, ale możesz ich nie widzieć dopóki nie spróbujesz czegoś kupić w Sklepie. Nie musisz dokonywać pełnego zakupu by punkty się zaktualizowały.
Jeżeli byłeś online w trakcie gdy dokonywałem zmian na Twoim koncie to zapewne zauważyłeś, że Twoje konto zostało zablokowane na 5 minut. Przerwa ta pozwala bazie danych na aktualizację.
Baw się dobrze nowym bohaterem lub skórką!
Był to jednorazowy podarunek RP, więc użyj tych punktów mądrze. :)
Daj znać jeżeli masz dodatkowe pytania lub wątpliwości. Powodzenia na Fields of Justice!
''If you haven't yet lost the ability to ask, you may not yet ask for relief.''
Pozostąjcy w służbie na rzecz społeczności League of Legends.
WhiteZorin123
Player Support Riot Games

Zapozyczyłem jakiś rysunek lux z google :D
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...