Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cos O Metin2sea

panfil123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co to za skrot "ks" ? ;D w grze oczywiscie jakis slang czy co.

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ze za ksucie jest to wiem ;p ale ja nie ksulem tylko podlapalem rozmowe jakihs kolesi jak sie biili o spot niedzwiedzi ;D

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano
To mi się dzieje gdy wpisuje inny nick : Your username/password is invalid, or that you've already added a game account name to your profile already.

To mi się dzieje gdy wpisuje nick "Czuczu" : The in-game name that you have selected already exists in the database. Please choose another name.

A to są dane konta :

Forum Name: polska1941

In-Game Account: Czuczu

Your Name: Cezary Trojanowski

I tak wpisuje tutaj : hxxp://www.metin2sg.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=92

XX-TT

Kurwa zjebie chciałem ci pomóc ale widać jesteś dzieckiem neo i jebanym spamerem, dobrze że sobie nie pograsz nie potrzebujemy takich zjebów -.-

crazyrabbit128x160.gif
Opublikowano

Siema.Ja mam podobny problem.Wchodzę na stronę "Change In-Game Account" Wpisuję User Name i Hasło takie jak przy rejestracji i nick jaki chce mieć.Ale wyskakuje "Your username/password is invalid, or that you've already added a game account name to your profile already." Niemożliwe żeby nick był zajęty bo nieważne jaki nick wpisze i tak zajęty.Ktoś ma pomysł o co chodzi ?

Opublikowano
Siema.Ja mam podobny problem.Wchodzę na stronę "Change In-Game Account" Wpisuję User Name i Hasło takie jak przy rejestracji i nick jaki chce mieć.Ale wyskakuje "Your username/password is invalid, or that you've already added a game account name to your profile already." Niemożliwe żeby nick był zajęty bo nieważne jaki nick wpisze i tak zajęty.Ktoś ma pomysł o co chodzi ?
Myslisz ze sie niedomyslimy ze to ty neo kidzie? ;/

crazyrabbit128x160.gif
Opublikowano

Jezu.A nie wziąłeś/wzięłaś tego pod uwagę że mogę mieć ten sam problem ? Czemu od razu mnie jedziesz "neo kidzie" -.- Pomoże mi ktoś czy będziecie mnie bluzgać bo mam ten sam problem co jakaś ciota ?

Opublikowano

Pytanko. Czy wszyscy macie "..." obok wyboru CH ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...