Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cos O Metin2sea

panfil123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
licze na 5 wystarczy uzyc translatora google

@EDIT

doszedł wam aktywacyjny wogule bo mi nie

no i to jest przyklad ludzi ktorzy nie umieja nawet odrobiny angielskiego ... ;]

30284.png

20764.png

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
licze na 5 wystarczy uzyc translatora google

@EDIT

doszedł wam aktywacyjny wogule bo mi nie

doszedl mi ale na gmaila a po za tym nie trzeba aktywowac przez emaila

Opublikowano

a może da ktoś wkońcu link do download'u ?!

Moja historia z Metinem :D

Monastyr Jinno - Ninja Archer 51 lvl

Obsydian Chunjo - Woj Mental 80 lvl

Exandros Shinsoo - Szaman Smok 75 lvl

Opublikowano
a może da ktoś wkońcu link do download'u ?!

hxxp://www.megaupload.com/?d=4J8WBR2N

5* dla mnie

xx=tt

Opublikowano

zwoj powrotu z psa ;d

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

a moze ktos opisac czy w czyms sie rozni w jakims stopniu od pl ?i czy da sie np wbic w 4 miechy moze mniej grajac 2-3h sobota niedziela ?

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

a u mnie wyskakuje "error....nie można pobrać listy serverów" ( przetłumaczona wersja)

Opublikowano

INFO: Wciągu 24h zostana wprowadzone nowe chanele ;p tak GM pisal.

Opublikowano

nauczcie sie angielskiego to bedziecie wiedzieli konta nawet dzisiaj zalozone dzilaja!!! i te dzieci co nie umia grac wypi..... na priv !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

bugi w sensie utrudnienia gry np. bug z zebami czy bugi jako ulatwienia gry np. 3stronne

Opublikowano

Kurwa ludzie, konta sprzed 28 sierpnia działają I TYLKO ONE. Ogorinho nie dawaj noobkom info bo pałki myślą, że to kolejny priv ;x

Opublikowano

Ja info nie daję tylko sam się pytam ;D

Edit:

Serv Full -.-

Opublikowano
Kurwa ludzie, konta sprzed 28 sierpnia działają I TYLKO ONE. Ogorinho nie dawaj noobkom info bo pałki myślą, że to kolejny priv ;x

co ludzi w chuja robisz ??? jak nooby wbija to chuja zrobia na tym serwie skoro tam nie ma expa x999

nie spodoba im sie to cybuch znowu znajdzie jakiegos priva i bedzie z nimi sobie chlopaka szukal... a jak bedzie normalny koles jakis to zagra sobie na nim i juz

ja zakladalem konto wczoraj i chodzi

Opublikowano

nie chce nic mowic ale dzisiaj zalozylem konto i gram :* jestes neokidem ktory nie zna nawet odorbiny angielskiego

ps. znam juz 4 bugi xD

30284.png

20764.png

Opublikowano
Dear members,

Warmest Greetings,

On behalf of TEC Interactive, I am glad to bring you the good news that Metin2 SG will enter Close Beta on 3 Sep 2009.

Game client download will be available from our main website. For those who have accidentally downloaded our client and had problem with it, please refer later to the new link.

Close Beta is strictly available for players who were registered before 28 Aug 09. Those who registered recently, (after 28 Aug 09) can only access the game during Open Beta. Hence, when you tried to log in with your account, you will receive a notification that your account has been banned. Your account will only be released on or before Open Beta.

During Close Beta, we would like to encourage all the players to focus on testing the game. Our GM Team will monitor the game to detect game bugs and report on latency issues. We seek your cooperation to work closely with us to make the game an awesome experience with lots of fun and excitement.

Last but not least, we thank everyone for your support. We look forward to serving you better and hope to create a hallmark of success in our customer service!

Cheers,

Christopher Chia

CEO

TEC Interactive Pte Ltd

Info z ePvP

Może posiada ktos konto nie potrzebne na tym serwie konto musi byc załozone przed 28.08.2009

Opublikowano

exp drop kasy itemów lepszy niż na pl a i co z tego słyszałem można za ks dostać bana na 3dni ;] wiec dzieci neo sobie nie pograją

userbar.png

C++ <\||||||||||||||||>2%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...