Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Nowy Serwer Minecraft 1.2.3 FB

patinka123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde, a ja złożyłem podanie a patince nawet nie chce się przeczytać, a jakaś ola12 nie złożyła podania na wl a jest na wl co za chamstwo ;X

ola nalezy do administracji. a ty juz jestes dodany:)

Opublikowano

a nadal nie mogę wejść :(

sprobuj ponownie

patinka też nie mogę wejść;/ Op tylko może wejść.

jak nie mozesz jak juz cie widze;p

Opublikowano

I jeszcze cos o mnie taka kopia ;]

Nick W grze : aleander

jak dlugo gram : no gram dosc dlugo bo 1,5 roku

2 slowa o mnie ;] : Jestem mily uprzejmy lubie pomagac nowym graczą i nie tylko ;]

Opublikowano

Nick:lolmaster

Coś od ciebie: Chciałbym zagrać na tym serverze ponieważ mi się bardzo podoba grałem może od 2godzin

zostales dodany do listy

Opublikowano

Nick: uper123121

gram od wersji 1.2_0.1 :)

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

nick: Szymon1151 jestem adminem na wielu serverach minecraft gram w minecraft już 2 lata więc chętnie pomogę w róznych sprawach

PS: i dodajcie też mojego kolegę nick: defender7877 (też ma 16 lat)

Opublikowano

Nick: KOxikmeGA

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Zaje server dostalem bana za to ze typ wpisal /killof i ded to jego glupota po 1

a po 2 to ze mam 26diemtow bo sfarcilem dostelrm perma :D zjebe :/ wtf?

nie miales 26diamentow tylko wiecej. X-RAY

Opublikowano

Nie polecam serwa , grałem na nim jakieś 2 dni , dzięki mnie posiadają pluginy gdyż specjalnie je dla nich zrobiłem po czym dostałem bana za to że zmieniałem sobie nick! Tyle z mojej strony a jeśli chce ktoś z Was robić pluginy to może być pewny że dostane wyru****y w du** .

Pozdrawiam były technik tego serwa - ziomusCZW

Opublikowano

No przepraszam że odświeże, ale muszę to napisać.

Serwer po raz drugi okazał się do bani. Pierwsza wpadka ze znikającym eq po logowaniu - oczywiście nic nie wina administratorów, itemów nikt nie odzyskał..

Postanowiłem wrócić na serwer, wprowadzono wiele nowości, typu jobs. Ok, nigdy nie grałem na tym pluginie to pogram. Zarabiałem, 47 lvl drwal - miałem 200 000 $, a to jednak sporo było. Musiałem tydzień grać, żeby tego się dorobić.

Wbijam dzisiaj na serwerek, ide do sklepu po diamenty, wpisuje /money a tu tylko 30$, WTF ? A tu H@ pisze że wina serwera, że jakiś plugin padł i że nikt nie odzyska kasy.. Super napisałem że dziękuje za stracony tydzień czasu, że oddam komuś diamentowe eq, które wcześniej kupiłem. Napisałem żeby przybyli tu i tu, a admin po prostu mnie zbanował.

Wnioski :

Duże nie polecam.

Opublikowano

No przepraszam że odświeże, ale muszę to napisać.

Serwer po raz drugi okazał się do bani. Pierwsza wpadka ze znikającym eq po logowaniu - oczywiście nic nie wina administratorów, itemów nikt nie odzyskał..

Postanowiłem wrócić na serwer, wprowadzono wiele nowości, typu jobs. Ok, nigdy nie grałem na tym pluginie to pogram. Zarabiałem, 47 lvl drwal - miałem 200 000 $, a to jednak sporo było. Musiałem tydzień grać, żeby tego się dorobić.

Wbijam dzisiaj na serwerek, ide do sklepu po diamenty, wpisuje /money a tu tylko 30$, WTF ? A tu H@ pisze że wina serwera, że jakiś plugin padł i że nikt nie odzyska kasy.. Super napisałem że dziękuje za stracony tydzień czasu, że oddam komuś diamentowe eq, które wcześniej kupiłem. Napisałem żeby przybyli tu i tu, a admin po prostu mnie zbanował.

Wnioski :

Duże nie polecam.

Padł , padł bo technika nie mają heh :) Źle im było ze mną ? To teraz jest jeszcze gorzej dlatego NIE POLECAM tego serwa oszukali mnie 3 razy , mogę że założyć że serwer długo nie pociągnie a więc zapraszam na prawdziwy serwer , z profesjonalną ekipą znającą się na rzeczy a nie takie coś bez forum albo nawet strony internetowej . Także więc zapraszam na serwer

Opublikowano

ziomus ty to sie nie udzielaj,Ty i znawca?? okradles nas z polowy pluginow.Wyczysciles je do zera.Myslisz my glupi jestesmy i nie dojdziemy do tego?

pozwolilismy ci miec technika a ty co zrobiles? dales sobie wiecej uprawnien niz powinien miec wlasciciel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...