Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Nowy Serwer Minecraft 1.2.3 FB

patinka123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam Wszystkich Na Nowo Otwarty Serwer Minecraft

Zapewniamy: dobrą zabawę, walki na Arenie PvP, konkursy budowlane, Fajnie rozbudowane miasto.

Serwer czynny 24h/7 dni w tyg. Fachową pomoc Administracyjną.

IP. serwera

s48.csrv.pl:34817

Serwer jest dla premium i non-premium,

Nie zwlekaj,zajrzyj do Nas już dziś,i razem z Nami zacznij świetną zabawę i rozbudowę

http://mcservlist.org/sygnaturki-serwerow/2,1424-citiesxl.png

http://mcservlist.org/sygnaturki-serwerow/1,1424-citiesxl.png

http://mcservlist.org/banner/1424/1.png

Opublikowano

Moim, zdaniem serwer zasługuje na wielu graczy. Administracja ogarnięta i kulturalna, gracze pomagają, ładna mapa, dużo warpów, w ogóle fajnie, bo to serwer [FB], więc już jest zaje***. Pozdrawiam i zapraszam, do wspólnej gry !

Opublikowano

Bez żadnego ostrzeżenia zrobili restart, który wyczyścił itemki mojej postaci...

Więc nie jestem zadowolony.

Zawsze ostrzegamy 10s. przed

A itemy nie znikają z naszej przyczyny .

Opublikowano

Mam pytanie, czy mógłbym dla serwera wybudować między innymi: Wieże Eiffla,KFC,McDonalds oraz dużo pixelartów?

do prac będzie potrzebny gamemode, spokojnie można mi zaufać ponieważ miałem 6razy moderatora ;)

proszę o odpowiedz

KckC7.jpg

Opublikowano

Jeden wielki shit... Gracze pomagają .... Taa pewnie nawet nie odpowiedzą ci na proste pytanie...Ogarnięta administracja.... a nawet nie potrafią zrobić jobs .... Server zasługuje na wielu graczy, oczywiście jeżeli wiele to 20 bo tyle ten server ma slotów...

Opublikowano

Nick: 1krzys1

Doświadczenie w grze: gram już z rok i jestem bardzo doświadczony bo gram codziennie

1 zdanie o sobie: a więc jestem bardzo miły i uprzejmy, lubię bardzo pomagać innym oraz jestem bardzo pracowity.Zawsze mam dobry chumor :)

KckC7.jpg

Opublikowano

Jeden wielki shit... Gracze pomagają .... Taa pewnie nawet nie odpowiedzą ci na proste pytanie...Ogarnięta administracja.... a nawet nie potrafią zrobić jobs .... Server zasługuje na wielu graczy, oczywiście jeżeli wiele to 20 bo tyle ten server ma slotów...

jobs jest i dziala ale iconomy nie dziala na nasza wersje craftbukkita serwer 1.2.3

Czy serwer jest na wersje 1.2.3?

tak serwer jest an wersji 1.2.3

Opublikowano

pani patrycjo, sprawdzi pani podanko na wl? :)

Doświadczenie w grze: gram już z rok i jestem bardzo doświadczony bo gram codziennie

1 zdanie o sobie: a więc jestem bardzo miły i uprzejmy, lubię bardzo pomagać innym oraz jestem bardzo pracowity.Zawsze mam dobry chumor :)

KckC7.jpg

Opublikowano

Czemu jest WL?? Z chęcią bym zagrał ^^

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

kurde, a ja złożyłem podanie a patince nawet nie chce się przeczytać, a jakaś ola12 nie złożyła podania na wl a jest na wl co za chamstwo ;X

KckC7.jpg

Opublikowano

Mam pytanie, czy mógłbym dla serwera wybudować między innymi: Wieże Eiffla,KFC,McDonalds oraz dużo pixelartów?

do prac będzie potrzebny gamemode, spokojnie można mi zaufać ponieważ miałem 6razy moderatora ;)

proszę o odpowiedz

ile masz lat i jak dlugo grasz

Nick w grze : aleander

chcial bym nadal grac na tym serwerze poniewaz lepszego serwa nie widzialem prosze o dodanie mnie do gry

zostales dodany do WL

Opublikowano

pani patinko ja już dałem podanie na wl i teraz je powtórze trzeci raz

KckC7.jpg

Opublikowano

Mogę dołączyć do waszej ekipy? Bardzo lubię budować:) Na pewno zbuduje wiele budowli :).

Nick: MultiCin3k

Jestem Polakiem i posługuję się poprawną polszczyzną.

Opublikowano

pani patinko ja już dałem podanie na wl i teraz je powtórze trzeci raz

zostales dodany:)

Mogę dołączyć do waszej ekipy? Bardzo lubię budować :) Na pewno zbuduje wiele budowli :).

Nick: MultiCin3k

zostales dodany na liste

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...