Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warlock Czy Wiz? :o

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tylko stwierdzam fakt ze ja wizem kosze kazdego nie wiem jak wy macie ;] aa i nie ma takiego warka ktorego bym nie zabil. Nie to ze sie chwale tylko chce powiedziez ze gdy wizz ma good seta i umie sie nim grac to wymiata

Opublikowano

dokladnie, wiz to niedoceniona postac na pvp, ale pvp zaczyna sie od 90+ lvl kiedy trzeba miec dobrego seta i ma sie po 14k hp++ wiekszosc koxow na servach (wiz/cler) nawet nie uzywaja na pvp blessa bo wiesz jak by to wygladalo?

nikt nie przetrwa atakow wiza przez 45 sec(czas bless'a) a jak on pusci blessa 14lvl to go mozna polaskotac ;) + healing orbit ^^

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ta zgadzam sie, wizz wymiata i w expie i w pvp.Najpierw walnie sobie buffy pozniej mu jebnie offeringa na przeciwniku- w pol sekundy ma juz odniowione hp pozniej z blyskawicy mu jebnie z obszarowy z fire i koles lezy...

Opublikowano
ja tylko stwierdzam fakt ze ja wizem kosze kazdego nie wiem jak wy macie ;] aa i nie ma takiego warka ktorego bym nie zabil. Nie to ze sie chwale tylko chce powiedziez ze gdy wizz ma good seta i umie sie nim grac to wymiata

I gdy sie chara nie kupuje. Mam rogala 99lvl. Wizz 100lvl napierdala we mnie bez lt ze staffem, +5, z 18k... set +5

Opublikowano

nie kupuje postaci bo marnuje sie cenniejszy od kazdego sosa skill... mam obecnie 95 lvl i kazdy w tym przedziale nie daje mi rady. nawet bez wymaxowanego clera ;] mam 16 hp i jedyna postac ktora zjezdza mi do 5k jest bow... ale daje rade tak jak powiedzial kolega bless + orbit i 45 sec starczy na wykonczenie przeciwnika

Opublikowano

Widocznie miałeś lichych przeciwników, mi warrioa wizard nie zabił nigdy (nie licząc, że byłem afk, bo takie nooby się zdarzały). Na skinach i z shieldem tankuje do 3,4skilów wizarda z lt (bez bufa i 6 nie dał rady). Dla mnie wizard jest tylko jako najlepszy taxer. Orbit ci nie wiele da bo wystarczy jedna podcinka i już się nie wyrobisz, bo zwykle z dobitki wchodzi crit

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

nie mialem lichych ;p zdazylo sie spotkac pare osob z sosem :] i tylko bow tak jak powiedzialem byl w stanie mi cos zrobic ; d powiem tak... kazda postac jest bardzo dobra bo to twoje umiejetnosci sprawiaja ze wymiata,,, trzeba tylko grac wykorzystujac jej zalety i nie robic nia czegos do czego nei jest stworzona....

Opublikowano
nie kupuje postaci bo marnuje sie cenniejszy od kazdego sosa skill... mam obecnie 95 lvl i kazdy w tym przedziale nie daje mi rady. nawet bez wymaxowanego clera ;] mam 16 hp i jedyna postac ktora zjezdza mi do 5k jest bow... ale daje rade tak jak powiedzial kolega bless + orbit i 45 sec starczy na wykonczenie przeciwnika

Cycek lepiej leczy niz orbit^^

Opublikowano
Cycek lepiej leczy niz orbit^^

^^^ fajnie ze lepiej leczy ale tobie chodzi tylko o ilosc przywracanego hp , zobacz na inne własciwosci to sie przekonasz ze orbit jest lepszy w tym przypadku.

A co do wizkow ,akcje typu "mam go na 2 sklie" mnie nie przekonuja ,gdyz chyba nie sadzisz ze bede stal i sie patrzyl jak mnie zabijasz??

mam bowa 100 lvl i wizy na pvp moga mi naskoczyc xD ale za to mpvp jest wlasciwym przeznaczeniem wiza

Ankimone.pngXv_HM_vX.pngMagicMusic.png

bowd10sox.gif+suncq7.gif=serducho.gif

Opublikowano
dokladnie, wiz to niedoceniona postac na pvp, ale pvp zaczyna sie od 90+ lvl kiedy trzeba miec dobrego seta i ma sie po 14k hp++ wiekszosc koxow na servach (wiz/cler) nawet nie uzywaja na pvp blessa bo wiesz jak by to wygladalo?

nikt nie przetrwa atakow wiza przez 45 sec(czas bless'a) a jak on pusci blessa 14lvl to go mozna polaskotac ;) + healing orbit ^^

A warrior sobie wrzuci bless spell+ iron skin+ mana skin... i 10 wizzow go nie zabije^^ Raz warek 100lvl mi wrzucil buffy + bless spell... wizard 100lvl bil mnie po 2k max

Opublikowano

Warlock,widziałem jak na pvp się napierdala i powiem że całkiem całkiem ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
Warlock,widziałem jak na pvp się napierdala i powiem że całkiem całkiem ;)

Jest różnica patrząc na postać, a grac samemu. "Dobrze się napierdalał". Mógł mieć same sosy, więc się nie dziwie. Warlock jako main class do pvp się nie nada. Będzie taki biedny próbował wrzucać te swoje debufy na postać z holy spelem. Przeciwnik z tym bufem strasznie ogranicza warlocka

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
Jest różnica patrząc na postać, a grac samemu. "Dobrze się napierdalał". Mógł mieć same sosy, więc się nie dziwie. Warlock jako main class do pvp się nie nada. Będzie taki biedny próbował wrzucać te swoje debufy na postać z holy spelem. Przeciwnik z tym bufem strasznie ogranicza warlocka

Jest skill co zwieksza saansze na wrzucenie debuffa... Wrzuasz sleep lub stun zmiana na cleric rod, i offering^^

Opublikowano

@Up:

Offering sie chwile laduje ;] Ja sobie wrzuce bless'a, mana skina, healing cycle i zanim sie cycle skonczy juz lezysz po dare devilu i cricie z podcinki ^^'

@Down:

Nie mam 40 lvla =) Naucz sie czytac ze zrozumieniem.

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano
ale temat sie rozwinal hoho ^^ a tak wogle to spobuje nakrecic jak jade samych warriorow ;]

Chętnie to zobaczę, o ile nie spropagujesz filmu (większość tak robi...)

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
@Up:

Offering sie chwile laduje ;] Ja sobie wrzuce bless'a, mana skina, healing cycle i zanim sie cycle skonczy juz lezysz po dare devilu i cricie z podcinki ^^'

@Down:

Nie mam 40 lvla =) Naucz sie czytac ze zrozumieniem.

A zanim jebniesz skilla ja Tobie wrzuce sleepa^^

Opublikowano
A zanim jebniesz skilla ja Tobie wrzuce sleepa^^

Ok, wrzuć sobie sleepa na holy spela+ resistance z biżuterii... A nawet jakbys wrzucił to wariorr i bez vital increase stankuje 2 hity

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
Ok, wrzuć sobie sleepa na holy spela+ resistance z biżuterii... A nawet jakbys wrzucił to wariorr i bez vital increase stankuje 2 hity

Chyba z setem npc Oo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...