Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warlock Czy Wiz? :o

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej uniwersalny jest moim zdaniem wiz/cler. Warlock bardziej pasuje do postaci str (dużo warriorów bierze go jako subklase), ponieważ maja więcej hp i nie muszą się o nie bać rzucając debuffy. Poza tym wiz/cler szybciej expi i jest bardziej pożądany do pt ( może pełnić role dmg-dealera jak i healera. Co do pvp większe szanse wg mnie ma wiz. Po prostu szybciej zabije warlock/clera zanim tamten zarzuci jakiś status.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Widac ze zz consta nie wyszliscie Oo

Pvp warrior/cler vs wizard/cler. Kto wygra? Warrior. W party warrior jest bardziej pożądany... u mnie na serwerze sunera by wyjebali za warriora.

A pzoa tym. Warlock expi szybciej niz wizard... warlock zbija z 10mobow w 10sekund... + berk co doslownie minuta. Zyc nie umierac xD

Pod pvp oczywiscie warlock. Debuffujesz typa, wrzucasz mu stuna, zmiana na cleric rod, offering i nie ma goscia.

http://www.youtube.com/watch?v=LDuSk7youqM

Expienie warlockiem.

Tutaj w ogole...

Opublikowano

Na pvp trochę nudny ty masz gościa na hita albo on ciebie proste.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Pvp warrior/cler vs wizard/cler. Kto wygra? Warrior.

To mnie rozwaliłeś o.O

Oczywiste jest to że wizard wygra.... Omg bez problemu ! na 95 lvlu moim wizem mam warka na 2 strzaly :)

Nie prawda :) na wyższym lvlu z dobrym setem walka jest długa

Tu raczej nie pada na hita :P

A pzoa tym. Warlock expi szybciej niz wizard...

Wizard też dobrze expi O_O

Opublikowano

Warlock bardzo szybko expi ale legiy. Co do pvm, dot dot i na następnego moba. Pvp - stun, trap sleep i debuffy i nuk albo stun trap sleep i offering

76561198001815076.png
Opublikowano
Widac ze zz consta nie wyszliscie Oo

Pvp warrior/cler vs wizard/cler. Kto wygra? Warrior. W party warrior jest bardziej pożądany... u mnie na serwerze sunera by wyjebali za warriora.

A pzoa tym. Warlock expi szybciej niz wizard... warlock zbija z 10mobow w 10sekund... + berk co doslownie minuta. Zyc nie umierac xD

Pod pvp oczywiscie warlock. Debuffujesz typa, wrzucasz mu stuna, zmiana na cleric rod, offering i nie ma goscia.

http://www.youtube.com/watch?v=LDuSk7youqM

Expienie warlockiem.

Tutaj w ogole...

Z consta to nie wyszedles Ty -.-. Po 1 ja pisałem ze wiz szybciej dostanie pt od warlocka a mi wyjeżdżasz z warriorem -.-. Po 2 zdebufuj sobie wizka na invisible. A nawet jakby nie miał to myślisz ze on tak stoi i czeka aż warrlock wrzuci mu buffy?. Włączasz invisible, walisz charged wind, potem jeszcze 1 skill z włączonym lc i warlock/clera ni ma.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
Z consta to nie wyszedles Ty -.-. Po 1 ja pisałem ze wiz szybciej dostanie pt od warlocka a mi wyjeżdżasz z warriorem -.-. Po 2 zdebufuj sobie wizka na invisible. A nawet jakby nie miał to myślisz ze on tak stoi i czeka aż warrlock wrzuci mu buffy?. Włączasz invisible, walisz charged wind, potem jeszcze 1 skill z włączonym lc i warlock/clera ni ma.

Zanim wizz odpali skilla to juz ma na sobie stuna a potem trapai slepa :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Tyle ze używając invisible ma większe szanse, gdyż atakuje z zaskoczenia. W końcu to jeden ze skili co ratuje wizkowi dupę

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

w wiekszosci media.pk2/loaderow czy cos jest opcja wykrywania -,-

jest tez taka miksturka u pociarki na wykrywanie -..-

wizard to taka pospolita postac

zrob sobie warlock exp rox and pvp rox

tylko wczesniej pofarm troszke ;p

Opublikowano

A ja nie znoszę wizów na pvp . Invisible jest dla noobów ...

Rób warlocka to chociaż trochę zabawy z pvp będzie .

Z wizardem to jest tak :

Kto pierwszy zaatakuje - wygrywa ( oczywiście nie mówię o 100 lvlach itp )

20358.gif
Opublikowano

Invisible dla nobów... Równie dobrze mogę napisać żeby chinol potowal sie co 10sekund, bezsens. Po to jest ten skil, żeby z niego korzystać

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
Invisible dla nobów... Równie dobrze mogę napisać żeby chinol potowal sie co 10sekund, bezsens. Po to jest ten skil, żeby z niego korzystać

moze i skill ale bardzo często nadłuzywany.

Safe zone > invisible > meteor > safe zone

76561198001815076.png
Opublikowano

A to już inna sprawa, że neokidy nie umieja używać go rozsadnie, ja często z niego korzystam i jakoś nikt od nobów mnie nie wyzywa :P

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
widze ze temacik zamienil sie w forumowa kłótnie xD moze lepiej go zamknac ? ehmm ?

Czemuakurat kłótnia, omawiamy tylko wady i zalety invisible :D

76561198001815076.png
Opublikowano

pisz z kolegi acc :)

Więc kogo doradzacie mam 130k i do ktorego lvl mi to starczy [= i czy będe szybko padać jak muszka o czy bd koks i dmg duże proszę o proste info :D

29715.png

19237.png

31166.gif

30558.gif

5851.gif

turcja_flaga.png

Jeb#^%$ac Te Wasze -----

Opublikowano

Osobiście poza tymi dwoma buildami to doradzam warrior/warlock ( postać potrzebuje sporej ilości sp ale na 80+ to zobaczysz, że było warto ^^).

Z tych 2 to moim zdaniem i tak lepszy wiz/cler. Kasa z taxi i trucie dupy na eventach wyskakując znienacka na evencie i walić obszarówami ^^.

I ogólnie wizek ma "ladne" skile ( mowie o tych z 80+)

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
Pvp warrior/cler vs wizard/cler. Kto wygra? Warrior.

To mnie rozwaliłeś o.O

Oczywiste jest to że wizard wygra.... Omg bez problemu ! na 95 lvlu moim wizem mam warka na 2 strzaly :)

Nie prawda :) na wyższym lvlu z dobrym setem walka jest długa

Tu raczej nie pada na hita :P

A pzoa tym. Warlock expi szybciej niz wizard...

Wizard też dobrze expi O_O

zanim go zabijesz, on sobie wrzuci mana skin, i lezysz ;)

Opublikowano
:D nawet z twoim mana skin i tak lajtowo warka bym polozyl :)

Trzeba być rzeczywiście nobem, żeby warek padł od wiza. Chociażby biorąc pod uwagę jego hp (koło 48k). Wątpię też, że położyłeś go 2 skilami, no chyba, że jak napisałem kolo był noobem i miał kupionego chara albo set od npc

Jakiś ludź usunął...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...